- Konu Sahibi Tiramisukahve
-
- #2.741
Dün gece başladım canım. Önceki gece başlayacaktım ama midem almadı ballı süt içmiştim onun yerine.canım benim tez zamanda sağlıklı kilocuklar alırsın inşallah, dua edeyim hepiniz için. cicibebe yiyor musun
Canim cok guzel vallla ben de regl olmadan once oyleydim insallah duzelicem
Eczane var mi eve yakin canim?
canım benimm yok yok muhhabbetini özlüyorum hem de sizi motive etmeye geliyorum. artık çıkmam gerek ben sınava hazırlanan bi öğrenciyim
canim benim tamam soz su bulantilarim gecsin cicibebeye kesintisiz basliyorum, yeni is yeni baslangiclar
Bana artik cok zayifsin dememeye basladilar ama bu sefer ben sorun haline getirdim cokca:18:
Simdi yarim ekmekle ispanak yemegi yedim geldim (pirincliydi), ustune de sofradan kalkmadan bir koca bardak su indirdim midemi genisletmek icin
Ama bi de sorun nasil yedin diye teperek agzima zorla ama mecburum
Sen arada gel boyle kilo aldim diye birakip gitme buralari sakin vallahi siddet middet dinlemem indiririm tokadi ablanim ben senin
canım benimm yok yok muhhabbetini özlüyorum hem de sizi motive etmeye geliyorum. artık çıkmam gerek ben sınava hazırlanan bi öğrenciyim
senin hedefin 50 sanırım.
benim de şimdilik 45
bıktım artık zayıfsın denilmesindennnnnnnnn
Aminn aminn istanbula gideceğim hukuk okuyacağııımm
Hadi simdi dogru derse mars marsAllah zihin acikligi versin :)
Canim aslinda 52-53 ken cok iyiydim, insallah 50 yi goreyim de gerisi gelir diye dusunuyorum
Cok ilginctir ki daha bir ay onceye kadar demedikleri kalmiyordu, simdi yuzun toparlanmis fizigin guzel falan diyorlar anlamadim:26:
senin hedefin 50 sanırım.
benim de şimdilik 45
bıktım artık zayıfsın denilmesindennnnnnnnn
yemeğimi yedim şimdi çok korkuyorum tartıya çıkmaya :18:
Canim benim tesekkur ederim
Ne istiyorsun soyle tiramisuya ne dersin? Ben bugun yedim
önce seeennn
Ben gündüz tartılmıştıım. 38.5 tu.. Arkadaşlar akşam farkeder dediler. Komşudan baskül almak zorunda kaldımm ama hala 38.5
Ben gündüz tartılmıştıım. 38.5 tu.. Arkadaşlar akşam farkeder dediler. Komşudan baskül almak zorunda kaldımm ama hala 38.5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?