- 14 Aralık 2012
- 1.223
- 4
- 158
- Konu Sahibi Tiramisukahve
-
- #2.841
selam kızlar. gormeyel ne cok sayfa olmus boyle oku oku bıtmıyo :)) ben de sınavlarla ugrasmaktan ilgilenemiyorum sizlerle( cok zorlu iki hafta geciriyorum dun de tartılmayı unuttum o yuzden bugun akssam tartılıp kılomu yazcam ama bu sınavlar bei mahvetti dogru düzgün hıc yemek yemedım neredeyse kahvaltıyı soylemıyorum bile zaten ( emınım 1 2 kilo kaybım olmustur mamayı da yapmadım zaten ne zamandır sevdicegımın gelmesıne de 3 hafta falan kaldı ama ben formumu kaybettım ne guzel alıyodum kiloları. ama bu hafta sınavlarım bıtıyo o gelene kadar durma yok yola devam benı gorunce sasırmasını istiyorum da insallah basarırım bunu kızlar tabı sizin de desteklerınız sayesınde
kızlar ya bişi sorcam acaba 21 yaşından sonra boy uzar mı bi ümit :26:
anlatayımbi kasenin içine süt koyuyoruz ve de 15-20 tane cicibebe koyuyoruz karıştırıyoruz oldu sana mama
ama ben böyle yiyemiyorum ayrı ayrı yiyorum
ben birkaç gündür giremedim buraya kusura bakmayın kızlar
aramıza yeni katılan arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz
plnsmsk ben de seninle aynı durumdayım 1.60 a 39 dum 1.5 aya yakın bir süre önce buraya katıldım geçen hafta 41.5 olmuştum ve son iki haftadır diyet uygulayamadım ona rağmen böyleben de en fazla bu kiloyu görebilmiştim ve aynen senin gibi ilk hedefim 45 kilo
şimdi mama yaptım geldim yiycem sonra da tartılıp kilomu yazcam, ama çok üzgünüm bu hafta da diyet falan yapamadım, sadece ana öğünleri atlamamak için çaba gösterdim ve her akşam meyve yedim iyi bi kızın bana çok hakettim iyice boşladım:26:
Bence de birileri bize kızmalı. İstikrar en çok bize gerektiği haldee. Sürekli aksatmak için mazeretimiz var. Ama unutmayalım ki bizden önemli hiç bi iş yok kızlaar
o zaman ben size kızayım kızlar
aksatmak için ne gibi bir bahane buluyorsunuz kendinize, şimdiye kadar hep zayıftık daha ne kadar zayıf kalmayı planlıyorsunuz? bir yerden başlayıp bırakmadan devam edin kızlar sıkılıyorsanız haftalık dönüşümlü uygulayın bazı şeyleri mesela cicibebem bitmişti almadım 1 hafta kadar mola vermiş oldum hem de geçen geceden beri özlemişim keyifle yiyorumm
fındık bir aralar çok yiyordum bıraktım yemeyi özlemişim canım fındık çekti şu anaynı şekilde makarna yemiyorum her gün yerdim ama sıkıldım artık
mesela 1 hafta boza aldım bol bol ondan içtim tarçın ve leblebiyle değişiklik oldu hem de bol kalorili
Kızlar cicibebeyi yerken bebekleri düşünmeyin güleceksiniz ama cidden öyle bebekler aklıma gelince kusasım geliyo böyle ağzının kenarından akıyo filan annesi kaşıkla onu geri yediriyo ıyyykusacak gibi oldum yine
ben başka şeyler düşünüyorum ya test çözüyorum yada müzik dinliyorum
bide bende karıştırmıyorum kaseye cicibebeyi koyuyorum sonra geçmeyecek kadar süt koyuyorum hiç bozmadan kek yer gibi yiyorum kaşıklaöbür türlü çekilecek çile değil cicibebe
Kızlar cicibebeyi yerken bebekleri düşünmeyin güleceksiniz ama cidden öyle bebekler aklıma gelince kusasım geliyo böyle ağzının kenarından akıyo filan annesi kaşıkla onu geri yediriyo ıyyykusacak gibi oldum yine
bide bende karıştırmıyorum kaseye cicibebeyi koyuyorum sonra geçmeyecek kadar süt koyuyorum hiç bozmadan kek yer gibi yiyorum kaşıklaöbür türlü çekilecek çile değil cicibebe
Makarna yiyebilirsin canım ben gözleme yapıyorum bazenBen okula gitmeden önce sabah kahvaltısını sadece bi tostla yapıyorum,yeterli geldiğine emin olamıyorum nedense. Ve öğlen döndüğümde ne hazırlasam sorunu aklımı karıştırıyo daha çok. Öğlen yemeği önerileri olan var mı kızlarr
slm kızlar yaa, cezayı kim verecek??????
kimler kilo aldı?
celladımızı bi belirleyelim artık dimi
ne ceza gelecek bu hafta bakalım..geçen hafta simit peynir verilmişti..ben uyguladım cezamı...
bu hafta nedir ceza bilen varmı?????????????????????????????????????????????????????????????????????
geçmiş olsun canım iyileşir inşallah kısa zamandayaa benim annem rahatsız hep böyle şeyler yediriyoruz ona.
aynı anlattığın sahne yaşanıyor.
sanırım o yüzden cici bebe yiyemiycem ben.
ya canım yazın kuzenimin çocuğuyla fazla haşır neşirdim hala etkisindeyim galiba hiç düzgün yemiyordu çıkarıp çıkarıp yiyorduIsahı lokum çok güldürdün benitv karşısında hiç anlaşılmıyor lup lup gidiyor
Bebeklerin her hali güzel niye kusasıın geliyoor
geçmiş olsun canım iyileşir inşallah kısa zamanda
başka şeylerle ilgilenirken yiyebilirsin aslında tv izlerken kitap okurken filan ben öyle yapıyorum
bide hızlı hızlı yiyorum
ya canım yazın kuzenimin çocuğuyla fazla haşır neşirdim hala etkisindeyim galiba hiç düzgün yemiyordu çıkarıp çıkarıp yiyordu
bebekleri bende severim tabi ağlamadıkları ve altlarına yapmadıkları zamanlarda
Annem hep der sen tam anne olacak insansın valla sabırsızlıkla bekliyorum evlenmeyin çocuğum olsun diye yerim ben bebişleri
bende son bikaç senedir böyleyim çocuklardan bıktım sanırım
hele stajda çok yoruyorlar insanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?