Kilo alma programi ile yarisma

selam annem hoşgeldin

ben de kilo verdim malum sınavlar beni de mahvetti hiç iştah bırakmıyo ki insanda

ama bi bitsin hep birlikte alırız kiloları

kızlar ya bişi sorcam acaba 21 yaşından sonra boy uzar mı bi ümit :26:

anlatayım bi kasenin içine süt koyuyoruz ve de 15-20 tane cicibebe koyuyoruz karıştırıyoruz oldu sana mama
ama ben böyle yiyemiyorum ayrı ayrı yiyorum

hmmm teşekkür ederim.
ben de öyle karıştırarak yiyemem sanırım...
cici bebe var evde, bu akşam biraz yiyeyim...

Bence de birileri bize kızmalı. İstikrar en çok bize gerektiği haldee. Sürekli aksatmak için mazeretimiz var. Ama unutmayalım ki bizden önemli hiç bi iş yok kızlaar

Bence de birileri bize kızmalı. İstikrar en çok bize gerektiği haldee. Sürekli aksatmak için mazeretimiz var. Ama unutmayalım ki bizden önemli hiç bi iş yok kızlaar

o zaman ben size kızayım kızlar
aksatmak için ne gibi bir bahane buluyorsunuz kendinize, şimdiye kadar hep zayıftık daha ne kadar zayıf kalmayı planlıyorsunuz? bir yerden başlayıp bırakmadan devam edin kızlar sıkılıyorsanız haftalık dönüşümlü uygulayın bazı şeyleri mesela cicibebem bitmişti almadım 1 hafta kadar mola vermiş oldum hem de geçen geceden beri özlemişim keyifle yiyorumm

fındık bir aralar çok yiyordum bıraktım yemeyi özlemişim canım fındık çekti şu an aynı şekilde makarna yemiyorum her gün yerdim ama sıkıldım artık

mesela 1 hafta boza aldım bol bol ondan içtim tarçın ve leblebiyle değişiklik oldu hem de bol kalorili

ben de bir gün yediğimi diğer gün yemiyorum.
pazartesi fındık yiyorsam, salı çikolata yiyorum yerine.
Bir gün mandalina yiyorsam bir gün kivi yiyorum.

Ben okula gitmeden önce sabah kahvaltısını sadece bi tostla yapıyorum,yeterli geldiğine emin olamıyorum nedense. Ve öğlen döndüğümde ne hazırlasam sorunu aklımı karıştırıyo daha çok. Öğlen yemeği önerileri olan var mı kızlarr

Kızlar cicibebeyi yerken bebekleri düşünmeyin güleceksiniz ama cidden öyle bebekler aklıma gelince kusasım geliyo böyle ağzının kenarından akıyo filan annesi kaşıkla onu geri yediriyo ıyyy kusacak gibi oldum yine
ben başka şeyler düşünüyorum ya test çözüyorum yada müzik dinliyorum
bide bende karıştırmıyorum kaseye cicibebeyi koyuyorum sonra geçmeyecek kadar süt koyuyorum hiç bozmadan kek yer gibi yiyorum kaşıkla öbür türlü çekilecek çile değil cicibebe

Bu durum hiç aklımıza gelmiyodu neden soktun ki şimdi Ayrıca hepiniz şikayetlenmişsiniz ama tadı oldukça güzel bence sütü biraz daha az koyarak deneyin. tam ezmeyin sıvı olmasın. o zaman daha yenebilir oluyo

slm kızlar yaa, cezayı kim verecek??????
kimler kilo aldı?
celladımızı bi belirleyelim artık dimi
ne ceza gelecek bu hafta bakalım..geçen hafta simit peynir verilmişti..ben uyguladım cezamı...
bu hafta nedir ceza bilen varmı?????????????????????????????????????????????????????????????????????

yaa benim annem rahatsız hep böyle şeyler yediriyoruz ona.
aynı anlattığın sahne yaşanıyor.
sanırım o yüzden cici bebe yiyemiycem ben.

Makarna yiyebilirsin canım ben gözleme yapıyorum bazen

Isahı lokum çok güldürdün beni tv karşısında hiç anlaşılmıyor lup lup gidiyor
Bebeklerin her hali güzel niye kusasıın geliyoor

Son düzenleme:

Sanırım konuşulmadı canım Pelin ilk sayfayı da henüz düzenlememiş onu düzenlediğinde net sonuca bakıp karar veririz

Son düzenleme:
yaa benim annem rahatsız hep böyle şeyler yediriyoruz ona.
aynı anlattığın sahne yaşanıyor.
sanırım o yüzden cici bebe yiyemiycem ben.
geçmiş olsun canım iyileşir inşallah kısa zamanda
başka şeylerle ilgilenirken yiyebilirsin aslında tv izlerken kitap okurken filan ben öyle yapıyorum
bide hızlı hızlı yiyorum
Isahı lokum çok güldürdün beni tv karşısında hiç anlaşılmıyor lup lup gidiyor
Bebeklerin her hali güzel niye kusasıın geliyoor
ya canım yazın kuzenimin çocuğuyla fazla haşır neşirdim hala etkisindeyim galiba hiç düzgün yemiyordu çıkarıp çıkarıp yiyordu
bebekleri bende severim tabi ağlamadıkları ve altlarına yapmadıkları zamanlarda

Annem hep der sen tam anne olacak insansın valla sabırsızlıkla bekliyorum evlenmeyin çocuğum olsun diye yerim ben bebişleri

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…