- Konu Sahibi Tiramisukahve
-
- #2.801
kızlar salı gunu kılomu tartıyoduk nabıoduk. gercı ben aranıza haftasonu katıldımda. bugun ben
sabah pastırma zeytın ekmek cay kılo aldırıcı macun 1 buyuk nar yedım
öğlen ıkram bıscolata cubuk yedım
aksam bı kase corba bı tabak karnıbahar yedım
sonra cay ıctım
sonra bayagı buyuk bı tabakda mısır patlatması yedım
sonra macunumu yedım
ve yıne acıktım sutle bısıler yıcem saat12 olsunda
tartiya ciktim ve kilom 57.5, üc gündür sıkı sıkı 6 ögün tavsiyenize uydum ve sonuc bu
demekki ben yemek yemiyormusum, bakalim birdahaki hafta nasil bir sonuc olucak aynen böyle devam etmeye
calisicam, cok merak ediyorum, öptüm kizlar bütün tavsiyeler icin sagolun ise yariyor gercekten
bugün yediklerim:
kalktim bir actimel ictim
kahvalti: 2 tane tost ekmek (peynirli, domatesli,marollu)
ara: mandalin, yogurt
2.ana ögün: dünden kalan patetes haslamasi, yaninda peynir ve domates
ara ceviz yicem simdi
3. pizza aticam firina
sonra sicak balli sütümü icicem, belki iki kasik pekmez agzima atarim
dün tibet haraketlerini denedim sonuncu zormus ya, bugün de yapicam insallah
kizlar benim yaptigim spor bu: Straffen Po in nur 15 Minuten (Po übungen) - YouTube
aslinda cok memnunum cünkü insani cok yoruyor ve arkasindan acaip mutlu oluyorsun
2 günde bir yapiliyor cünkü kaslarin bir gün dinlenmesi gerekiyormus, regenere olmak icin
yalniz tibette bu böyle degil bu sasirtti beni biraz :44:
kızlar salı gunu kılomu tartıyoduk nabıoduk. gercı ben aranıza haftasonu katıldımda. bugun ben
sabah pastırma zeytın ekmek cay kılo aldırıcı macun 1 buyuk nar yedım
öğlen ıkram bıscolata cubuk yedım
aksam bı kase corba bı tabak karnıbahar yedım
sonra cay ıctım
sonra bayagı buyuk bı tabakda mısır patlatması yedım
sonra macunumu yedım
ve yıne acıktım sutle bısıler yıcem saat12 olsunda
iyimis bibi dünün acisini cikardim desene
tartilip kilonu yazarsan listeye yazilcaksin canim
kızlar aklıma takıldı bebe bisküvisinden kaç adet yiyorsunz
kızlar çok üzgünüm yaa hiç kilo alamamışım...yine 55.0
ama bişeyi farkettim ki, geçen hafta reglden dolayı kaybettiğim iştahımdan dolayı yarım kilo vermiştim ya, ona çok moarlim bozulduğu için bu hafta çok savsakladım, ne mama yedim, ne keçi boynuzu tozumu içtim
ve şunu da çok iyi anladım ki, benim iştahımı açan keçi boynuzu tozuymuş...
onu bir haftadır içmediğim için bu hafta doğru düzgün yiyemedim yemek falan..oysa geçen haftalarda kıtlıktan çıkmış gibi yiyiordum...
mama da çok kilo aldırmış meğer bana...
kızlar şu bir gerçek ki, bize kilo aldıran şey mama mama mama.....
mamayı bıraktım kilo fıss söndü...
hemen eski tempoma dönmem lazım...
bu gece tekrar mamaya başlıyorum..ardından tozlu sütümü içip yatıcam...
bu arada kim ne kadar kilo aldı bana cezamı kim verecek :84:
acımasız bi ceza istiyorum kızlar..kendim ettim kendim buldum ben..
ben varım canım...yiyelim hemen
kızlar aklıma takıldı bebe bisküvisinden kaç adet yiyorsunz
hosbulduk mavisimmavi
tiramisu bende listeye yazilmak istiyorum tekrar kilomu belirtim 57,5 aksam tartildim
mavisim bende üc gündür 6 ögünü uyguluyorum demin 5. ögünü yedim suan patlicak gibiyim
sende aksatmamaya calis inan 6 ögün yiyince insanin kilo almama gibi bir durumu yok bunu
farkettim, sende 6 ögünü mutlaka aksatma az az yesende biseyler ye
daha sütümü icicem patladim yaama pes etmek yok
canım 15 tane ile başlamıştım, şimdi 25 -30 civarı yapıyorum....hiç sayma zaten bi orta boy kaseye dök işte göz kararı...ben sütle yapmıyorum..sütle yapınca midem bulanıyr...sıcak suyla yapıyorum...
merhaba topıkcanlar an itibariyle 58,700 gr bir hatunum ben
canım senin bu hareketler çok kalori yakar ama...
bi yndan kilo almaya çalışırken bi yandan verirsin...bizim tibet öyle değil...tibeti her hafta ikişer artırıp 21 de fixliyorsun...
kalori yakımına gelmeden bitiyor 21 de..öyle hesaplanmış...
sadece sıkılaşmak ve sağlık açısından yapılıyor tibet...sana da tavsiye ederim... bence tibet yap...yoksa aldığın kalorileri yakarsın bu hereketlerle...
hem tibet yavaş hareketler....yorulmuyorsun...zaten yorulmadığın için kalori yakmıyorsun...
bölgesel biriken yağları vücuda genel dağıtıyor tibet...
ve yağları kasa dönüştürüyor...maksat bu zaten...
ben bu senin hareketleri yapsam eğer zaten tahat kurusu gibiyim iyice kurur kalırım
merhaba topıkcanlar an itibariyle 58,700 gr bir hatunum ben
canım ben tartıldm ama bi sıkıntı var tartım bozulmuş bi 40 diyor bi 41 diyor bi 41.5 bi 42 anlamadım ben bu iştenyarın gidip dijital bi tartı almam gerek, benimki ibreli tartı ve gramı net göremiyorum zaten...kilomu o zaman yazarım artık gecikmeli olacak biraz ama napalım. ben kimse gelmeyince yedim mamayı hadi sen de al gel
ben 20 bisküvi koyuyorum yarım kupa açık çayasütle yiyemiyorum da ağır geliyor ben bu kıvamda seviyorum sen de damak zevkine göre ayarlarsın
benim tempom yoğun olduğu için ara öğüne vakit olmuyor, evde olduğum günler yiyebiliyorum sadece. mama da 2 haftadır yiyemiyordum ve hiç kilo alamadım o yüzden, bugün yeniden mamaya başladım
.84: :84: :84:
tull, git gözüm görmesin seni
dijitallerde yapıyor canım inan...bi çıkıyorsun başka çıkıyor, bi çıkıyorsun daha başka çıkıyor..dijitallerde net göstermiyor...
eğer alırsan da çok ucuza kaçma canım..ben 25 miydi neydi aldım bir ay kadar önce, hiç memnun değilim...
kaliteli bişey al...
kuzucum sımdı uzerımdekıler bı kılo gelır zannımca. aç karnına ölçülmüş oldum belirtyeım.. 48 ıle aranıza katıldım. 50 gozukuyorum tartıda.(uzerımdekı kıyafetlerın agırlıgını cıkarırsak 49 eder )
bir kilo aldiysan süper bence haftaya 50-52 olsan bu her hafta böyle devam gitse nasil olur
evet canim zaten yaptiktan sonra ne ayak ne bayak oldugun yere cöküyorsun
kalcalari sIkIlasmasi icin cok faydaliymis ama ben hic 4 hafta her 2. gün yapamadim zor gercekten
ama ardindan bir dusa giriyorsun o kadar güzel oluyor ki
benim boyum 170 kilom bugün 57.5 cikti sizin güzel tavsiyeler sagolsun
kilom kalcama gitsin istiyorum belimde incecik olsun nasil yapicam bunu
kilom sabit benim bir süredir ondan yapsamda vermiyorum galiba
birde bunu yapmak isteyenler hareketler agir oldugu icin adet döneminde yapmayin
tibet haraketlerinide yapmak istiyorum ikisi cokmu gelir acaba birde 21e ulasinca oda baya yorar
kuzucum sımdı uzerımdekıler bı kılo gelır zannımca. aç karnına ölçülmüş oldum belirtyeım.. 48 ıle aranıza katıldım. 50 gozukuyorum tartıda.(uzerımdekı kıyafetlerın agırlıgını cıkarırsak 49 eder )
ders çalışmaktan beynim sulandı
pek yiyip içemedim bugün, kesin kilo vermişimdir...akşam yemeğinden sonra abur cuburlarımı da yiyip tartılcam
bugün mısır patlatıcak olan varmı aranızda...keşke birde mısır günü yapsak
ne dersin pelintom
kızlaaar tüm gün giremedim okuyamadım da çoook yazmışsınız
bugün tartılacağız akşam yemeğimi yiyim son son şişireyim alayım kalorileri
ımmmmm ne desemmm
ye sen ye bizde bakalım burda
şaka şaka yarasın cicim
Sırrım bence güzel kahvaltı etmek yani bence o etkili
Pelinim bi kere çok gülmüştü sağlıklı beslenmekten ölcek kızımız diyekahvaltıda 2 yumurta bol peynir turp domates tereyağı
maşallah afillim sanada banada
canım geçen sene ekim ayında 47 idim. ocak şubat gibi buraya üye oldum tiramisumla o zaman başladık kilo almaya
3 kilo al 2 kilo ver derken bu günlere geldik
boyun kaçtı peki ve diyete başlamadan önceki kilon?
cok ıyı olur.. benm 56 kılo olmam lazım(( ay nasıl zayıfladım yaa ben höff ne gusel 56 ydım ozamanlar lıse 1 deydim tabı .lise 2 de verdık dahada 6 yıldır alamadık gıttı kız ne gusel dedın alırım ınsallah ha . ıyımı dıosn smdı 1 kılo almış olmam? baştan alıpda sonradan fossss olmim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?