Kilo alma programi ile yarisma

cok iyi ya her hafta bir kilo alsan 7 haftada 56 olursun ama sporunu unutma
birde bu tempoda devam etmen lazim hergün 6 ögün

oh oh ıyı hadı kılo alırsam heyooo. en bırıncı ben oliim :) yüs puan bana.
ınsallah bı gunum otekını tutmuo bakalm bu ıstahla devam etmek umıdıyle bıde tok karnınamı ölçulmemız lazım acken mi.sonucda ortalık da ac gesmıoz? tok halımız muhım demi

evet canim haklisin zaten -PO Training- kalcayi diyor yani özel kalca icin yapilmis bisey
yapmak istiyorum zaten o kadar övdünüz ki bende dün denedim acaip garip görüntüler ortaya cikti
belki de ikisini yaparim bu beden buna dayanirsa

evet birinci Oool
ben bir kac saat önce tartildim simdi tartilinca daha cok cikiyorum 5. ögünde cok yedim ama sabaha kadar gidiyor
tok karinla tartilin denmisti

oralara gitmeye vaktim yok ama yarın gitmek şart oldu

bu aralar var mı peki orda, memnun musun bir de

bu aralar varmı blmıorum ((((((((( memnunum cokca.dıjıtalıde var eskı tarzı da var ablamlar dıjıtal aldı bız eskı tip aldık. ıkımızde cok memnunuz hıc sorun olmadı henuz 2 ay olmustur mınımum 1 bucuk ay

canım ikisini de yapma, diğerini bırak bence...yada tibeti yapma...
kilo verirsin bak....kaş yapalım derken göz çıkarmayalım

kızlar benim dijital taşta Parkeye göre tam 1.5 kilo fazla tartıyor ya :44:
ne diyosunuz benim göbek tibetle dağılır mı? ama kilo veririm diye korkuyomm

snn kılo gayet guzel.boyun kackı 180 im dersen cokzayıfsın derımde gercı

boyum 1,73 canım

eveeet kahvaltımızı krep cay peynır zeytın yourt pastırma ile yapıoruz. :* kahvaltıya buyrun kızlar... sonrada macun kasıklayalım

Günaydınnnn

Mama dediğiniz nedir arkadaşlar?

Ben sabahtan beri:

1 açma
1 domates
1 salatalık
4 tane erik kurusu
10 tane fındık
1 çay

yedim, içtim.
450 kalori oldu daha....

kaşarlı tost, reçel, çay , pekmez, çikolata, lokum vee güne zinde başlıyorumm

Günaydınnnn

Mama dediğiniz nedir arkadaşlar?

Ben sabahtan beri:

1 açma
1 domates
1 salatalık
4 tane erik kurusu
10 tane fındık
1 çay

yedim, içtim.
450 kalori oldu daha....

anlatayım bi kasenin içine süt koyuyoruz ve de 15-20 tane cicibebe koyuyoruz karıştırıyoruz oldu sana mama
ama ben böyle yiyemiyorum ayrı ayrı yiyorum

eveeet kahvaltımızı krep cay peynır zeytın yourt pastırma ile yapıoruz. :* kahvaltıya buyrun kızlar... sonrada macun kasıklayalım

selam kızlar. gormeyel ne cok sayfa olmus boyle oku oku bıtmıyo :)) ben de sınavlarla ugrasmaktan ilgilenemiyorum sizlerle( cok zorlu iki hafta geciriyorum dun de tartılmayı unuttum o yuzden bugun akssam tartılıp kılomu yazcam ama bu sınavlar bei mahvetti dogru düzgün hıc yemek yemedım neredeyse kahvaltıyı soylemıyorum bile zaten ( emınım 1 2 kilo kaybım olmustur mamayı da yapmadım zaten ne zamandır sevdicegımın gelmesıne de 3 hafta falan kaldı ama ben formumu kaybettım ne guzel alıyodum kiloları. ama bu hafta sınavlarım bıtıyo o gelene kadar durma yok yola devam benı gorunce sasırmasını istiyorum da insallah basarırım bunu kızlar tabı sizin de desteklerınız sayesınde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…