- 3 Şubat 2013
- 3.490
- 117
- 103
- Konu Sahibi Tiramisukahve
-
linens'te çok güzel kahvaltılıklar falan oluyor bayılıyorum yaama çok pahalı %70 indirimde gidip topluyoruz annemle kavanozlar çerezlikler
benim cocopops aynı canım şekli değişmiş sadece severim çikolata zatenondan al istersen bi dahakine
ya ben program yapınca hiç uymuyorum o yüzden hiç o işlere girişmedim
aklıma geldikçe yiyorum
ben biraz düzene sokmaya çalışıyorum canım ders çalışma uyuma saatleri vssiz de bizdensiniz desenetabi canım ancak indirim zamanı olur yoksa yok
dediğin gibi canım ben de coco pops alıcam bi dahakine
aslı a benim yapıcak işim yok dün hariç her akşam yatağım sıcacık diye giriyorum dizi izlemeye tavuk gibi en geç 10 uyuyorum yalan oluyor sütlü işler... ama mısırı atlamıyorum fantayla
şimdi güray a dedim ben kendimi ço zayıf hissediyorum ıvır kıvır, kızdı bana ne yiyim söyle o zaman dedim, say evdekileri dedi söyledim ciciyi seçti
şimdi de açım ne yeseeemmmm gözde
ben biraz düzene sokmaya çalışıyorum canım ders çalışma uyuma saatleri vszor ama başarıcam
bende dün akşam mısır yedim
patates haşla baharatla mis gibi ye canımbirazda ketçap mayonez hatta
ben biraz ders çalışayım gelirim yine
dhoqa ordan okumakla olmaz yaz ne yedin içtin iki haftadır ortalıkta yok hatun
tamda yazmayı düşünüyordum ama cesaret edemedimcanım ben cok kötüyüm ya doğuştan benim böbrek sorunum var üre yükseliyor ve düşmüyor o süre içinde perhiz yapmam gerekiyor bu zayıflıkla nasıl yapayım diye ağlıyorum herşey ağır geliyor pis kokuyor içim almıyor normal bir bulantı değil benim yaşadığım bulantıyı hamile kadınlar bile çekemez her yediğim ağzıma geliyor çıkacak gibi oluyor başım dönüyor,ağrıyor sürekli titriyorum ilaç kullanıyorum ama yaramadı daha çok kötüyüm yemek istiyorum diye ağlıyorum dün akşam bu böyle gitmez dedim abarttım yemeği ama nerdeyse hastanelik oluyordum ağır geldi siz beni atın yarışmadan çok ciddiyim yerimde sayıyorum şu sıralar
bu yarışmada ilk sırada olması gereken biri varsa o da sensin!! bir daha duymayayım!!
idoğru dürüst yemene içmene dikkat etmezsen direncin düşer en ufak bişiden hasta olursun.. bu hastalıklarının sebebinin başında şimdiki içinde bulunğun durum olduğunun farkına varmışsındır umarım canım! çok kızdım sana tekrar!
vur dedik öldürdün, normalde ne yiyiyorsan 2-3 kaşık artıracaksın, ara öğünler oluşturacaksın kendine. sen ne yapıyorsun bir anda yükleme, olmaz böyle
ne yedin sabah? en son doktora gittiğinde yatış falan önermedi mi normalde hastahane yatırıp belli bir kiloya gelene kadar tutuyorlar çünkü.. benim arkadaşıma da öyle yaptılar ordan biliyorum.
Ben zaten aylarca yatıp çıktım artık almıyor hastaneler beni biz cevap veremeyiz,birşey yapamayız diyorlar benim gibi bi belaya bulaşmak istemiyolar kısacası ellerinde ölürüm diye korkuyorlar :S sabah normal kahvaltı peynir zeytin çay midem çok bulandığı için zeytin iyi geliyor tatlı birşey yiyince kusasım geliyor ama zorluyorum hep ateşim var malesefkendimi yeterli hissetmeyince bende birden yükleniyorum ne yapıcam bilmiyorum ki bu hastalık çok lanet bişey
ne kadar ekmek yedin? ne kadar yiyiyorsan iki dilim daha ekliceksin
direncin düşük o yüzden ateşin var vücut savaş veriyor, bol meyve ye ılık duşa gir her öğün aranda meyven olsun!
artık tartarak yapmıyorsun bişiler değil mi ?
canım doğrudursöylemesi ayıp ben istanbul u bi sevemedim gitti 3 kez geldim
şimdi değil akşam yemekten biraz sonra tartılıcanbak bakalım değişim var. mı
kusura bakma canım o sırada yiyecek bişeyler hazırlıyodum cevap yazamadım yok tartacak hal kalmadı zaten :) ama dediğin mantıklı yediğimi arttırırsam daha faydalı olur
kusura bakma canım o sırada yiyecek bişeyler hazırlıyodum cevap yazamadım yok tartacak hal kalmadı zaten :) ama dediğin mantıklı yediğimi arttırırsam daha faydalı olur
sevilcek yer değil ki canım yaa
az daha pes ediyormuşsun iyi ki yakalamış seni pelin
kaçış yok bizden canımm ne demek almıyor hiçbir hastane onu anlamadım sen özele mi gidiyorsun devlete mi, çünkü devletin böyle bir lüksü yok en fazla başka hastaneye sevkeder yer yok vs diye
yok canim ne olucak onemli degil yeter ki sen ye.
evet az az arttir zaten daha sonra sen kendigilinden yediklerinin az geldigini farkedeceksin
sert cikistigim icin de beni bagisla, hem cok uzuluyorum haline hem de kiziyorum, ama sevdigimden seni, bir an once iyilesmeni istedigimden
kızçeler ben hala 41
bu hafta ne macundan yedim ne de yemek doğru düzgün....
Ben zaten aylarca yatıp çıktım artık almıyor hastaneler beni biz cevap veremeyiz,birşey yapamayız diyorlar benim gibi bi belaya bulaşmak istemiyolar kısacası ellerinde ölürüm diye korkuyorlar :S sabah normal kahvaltı peynir zeytin çay midem çok bulandığı için zeytin iyi geliyor tatlı birşey yiyince kusasım geliyor ama zorluyorum hep ateşim var malesefkendimi yeterli hissetmeyince bende birden yükleniyorum ne yapıcam bilmiyorum ki bu hastalık çok lanet bişey
aksam yemeginden sonra tartiliyoruz biz sen de oo zaman tartilsan canim ??
saat kaça kadar yazıyorsun canım ya ben bugün biraz geç kalabilirim çünkü yemek için arkadaşım gelecek onu bekliyorum yemeden tartılıp moralim bozulsun istemiyorum çünkü çok açım şu an daha zayıf çıkarım
aksam yemeginden sonra tartiliyoruz biz sen de oo zaman tartilsan canim ??
tamam o zaman da tartılayım
ama bir gelişme var canım
hastalandım ve eskisi gibi değildi ne ağırılarım ne başa birşey....
yani 41 kg olara hastalandım ve 41 kg olarak duruyorum halen
regl ağırıları için bir mucize buldum ama bakalım öbür ayı da bekliycem emin olursam konu açarım
ben çok faydasını gördüm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?