Kilo alma programi ile yarisma

Sorma benim de canim cok cekmisti ama sabah unuttum :)

Sonra bi baktim mavisim yazmis yedim bol soslu salata ayran falan.. kalktim yaptim ben de :)

vayyyy be ne anlatırmışım ben yaaa hepinizin canı çekmiş ve hepiniz sayemde makarna yediniz bu günü makarna günü ilan ediyorummmm ve makarna üreticilerine seslenmek istiyorum bana da bi ufak kâr payı verilmeli bugünlük hakettim benceee

smile a bayildim

tamam o zaman persembe gunleri makarna gunu olsun

onu dicem aksamlari burda belli saatte toplasip cicibebe ve turevlerini mi yesek hem midemiz de bulanmaz burda yazisirken hem de unutmadan usenmeden midemiz bulanmadan yiyip yatmis oluruz ne dersiniz????

Sorma benim de canim cok cekmisti ama sabah unuttum :)

Sonra bi baktim mavisim yazmis yedim bol soslu salata ayran falan.. kalktim yaptim ben de :)
Ohh yarasın canım inşallah hepimize

Vallahi he Mavis helal sana ama benim makarnanın üreticisi ananem ona sesleneyim mi senin adına

Olur valla iyi de olur :)

ben de çok seviyorum o smile ı tamam perşembe makarna günü olsun ve her akşam burda cicibebe ya da başka birşey toplanıp yemeye ben varım çalıştığım akşamlar katılamam ama baştan söyleyeyim sonra gelemediğimde yan çizdi demeyin

biz deriz yan cizdi diye :) sonra da memnuniyetle yemedigin seyin iki kati cezasini da veririz sana bak cok acik sozluyum :)

Ben tamam diyorum diğer arkadaşlaaarrr?

2 evet oyu aldik arkadaslar :) yok mu arttiran

bende tamam diyorum bu arada cezamı yedim çok güzeldi
şimdi misafirliğe gidicez dönüşte uğrarım

tamam o zaman anlastik :)

sormasi ayip nerde calisiyorsun canim sen? helal olsun kendimi gordum sende. ben de uni yi calisarak bitirdim de

sağol canım sağlıkçıyım hastanede çalışıyorum :) şimdi diyeceksiniz hem sağlıkçı hem nasıl zayıf diye ama terzi kendi söküğünü dikemezmiş benimki de o hesap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…