- Konu Sahibi Tiramisukahve
-
Sorma benim de canim cok cekmisti ama sabah unuttum :)
Sonra bi baktim mavisim yazmis yedim bol soslu salata ayran falan.. kalktim yaptim ben de :)
Ben hamurcu gozde dicem
Kizim sikma yenmez mi git ye yarin
vayyyy be ne anlatırmışım ben yaaa hepinizin canı çekmiş ve hepiniz sayemde makarna yedinizbu günü makarna günü ilan ediyorummmm ve makarna üreticilerine seslenmek istiyorum bana da bi ufak kâr payı verilmeli bugünlük hakettim benceee
Ohh yarasın canım inşallah hepimizeSorma benim de canim cok cekmisti ama sabah unuttum :)
Sonra bi baktim mavisim yazmis yedim bol soslu salata ayran falan.. kalktim yaptim ben de :)
vayyyy be ne anlatırmışım ben yaaa hepinizin canı çekmiş ve hepiniz sayemde makarna yedinizbu günü makarna günü ilan ediyorummmm ve makarna üreticilerine seslenmek istiyorum bana da bi ufak kâr payı verilmeli bugünlük hakettim benceee
5 öğün hamur yemekten beynim hamurlaşacak
smile a bayildim
tamam o zaman persembe gunleri makarna gunu olsun
onu dicem aksamlari burda belli saatte toplasip cicibebe ve turevlerini mi yesek hem midemiz de bulanmaz burda yazisirken hem de unutmadan usenmeden midemiz bulanmadan yiyip yatmis oluruz ne dersiniz????
Olur valla iyi de olur :)
smile a bayildim
tamam o zaman persembe gunleri makarna gunu olsun
onu dicem aksamlari burda belli saatte toplasip cicibebe ve turevlerini mi yesek hem midemiz de bulanmaz burda yazisirken hem de unutmadan usenmeden midemiz bulanmadan yiyip yatmis oluruz ne dersiniz????
aksam 11 le 12 arasi hepimiz evde oluyoruz genelde
o saatlerde gelelim yiyelim burda hep birlikte sonra da hooop yataga uykuuu :)
aksam 11 le 12 arasi hepimiz evde oluyoruz genelde
o saatlerde gelelim yiyelim burda hep birlikte sonra da hooop yataga uykuuu :)
ben de çok seviyorum o smile ıtamam perşembe makarna günü olsun ve her akşam burda cicibebe ya da başka birşey toplanıp yemeye ben varım çalıştığım akşamlar katılamam ama baştan söyleyeyim sonra gelemediğimde yan çizdi demeyin
Ben tamam diyorum diğer arkadaşlaaarrr?
Ohh yarasın canım inşallah hepimize
Vallahi he Mavis helal sanaama benim makarnanın üreticisi ananem ona sesleneyim mi senin adına
bende tamam diyorum bu arada cezamı yedim çok güzeldi
şimdi misafirliğe gidicez dönüşte uğrarım
biz deriz yan cizdi diye :) sonra da memnuniyetle yemedigin seyin iki kati cezasini da veririz sanabak cok acik sozluyum :)
11 iyi bence daha geç olmasın ya sabah işe okula gitmeye kalkamayız sonra
seslen canım kâr payı verecekse neden olmasın makarna olarak da alabilirim nakit şart değil
çalışıyorken buraya katılmama imkan yok ama ben de orda süt falan içmeye çalışırım 11 de fırsatı buldukça
Mavisim ne güzel erken yatıyorsun ben 3 gibi yatıp 8de kalkıyorum hep ben yatmadan önce Mısır gevreği yerim tekrardan artık
Sesleneyim canım
tamam o zaman anlastik :)
sormasi ayip nerde calisiyorsun canim sen? helal olsun kendimi gordum sende. ben de uni yi calisarak bitirdim de
sağol canımsağlıkçıyım hastanede çalışıyorum :) şimdi diyeceksiniz hem sağlıkçı hem nasıl zayıf diye ama terzi kendi söküğünü dikemezmiş benimki de o hesap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?