Kilo alma programi ile yarisma

sor tabi canım:)
baldır derken ben üst bacağı kastetmiştim yanlış kelime kullanmışım
ben önceleri çook düzensiz yapıyordm 10 15 falan günde ama bazen de 20 30 sonra da pelinin programı yapacaktım ama çok zor o kadar yapmak ben de aynen pelinin dediği gibi 20 ile başladım yavaş yavaş 50ye çıakrıp sabitledim :)
konuya daldim ama :)

bak boyle bir programi var squatin elimde :)

Eki Görüntüle 838270 ben de yaptim ama en son 50-60 da sabitlemistim

dal tabi canım dal, ben de dediğin gibi yapıyorum işte şu an canım hem de çok faydasını gördüm merdiven çıakrken bacaklarım ağırmıyor artıkk

maşallah canım benim bacaklarım kalınlaşsın diye kilo almaya çalışıyorum yoksa hiç yormazdım kendimi madem öyle deneyeyim o zaman ama bu tür şeyler başta bi incelme yapar dimi yine de

maşallah canım benim bacaklarım kalınlaşsın diye kilo almaya çalışıyorum yoksa hiç yormazdım kendimi madem öyle deneyeyim o zaman ama bu tür şeyler başta bi incelme yapar dimi yine de

ben boynum, kollarim ve 95 ollmasini istedigim kalcam icin almaya calisiyorum

tabiki de once bi incelme soz konusu olucak sikilasicaksin ama kas kitlen arttigindan kilo artisi da goruceksin

sana tavsiyem spordan 45 dk once karbohidrat agirlikli beslen, spordan sonra 1 saat icinde de proteinle beslen bak gor nasil kilo aliyorsun

e madem öyle ben de başlayayım o zaman yaaa oleyy inşallah işe yarar bende de yaaa

yaaa kaç günde kalınlaşma başlar peki fazla incelmese bari. daha nereye kadar inceleceksem artık

gecmis olsun canim insallah bir an once iyilesir

yediklerin de yine masallah cok guzel... aksam oldu ne yemegi dusunuyorsun???

anladim canim kadinin kalcalisi tabirine uygun bir kot istiyorsun

çok sağol canım allah razı olsun, alerjik bir rahatsızlığı var...şükür çok kötü değil ama kollanması gerekn bir durum...
bu arad itiraf edeyim akşam yemeği diye bir öğünüm olmadı bugün,
çünkü sabah geç yediğim öğlen yemeğide ikindi civarı oldu...derken akşam gümbürtüye gitti
az önce çayla ekmek arası bişeyler yedim ama acıkmamıştım bile, sadece zorla yemiş olmak için yedim
çayımı içiyorum hala...yatmadan önce de muz ballı süt ve keçi boynuzu tozumdan içip yatıcam inşallah :18:

çok sağol canım amin inşallah...çok teşekkür ederim...
inşallah yarın daha bir bol yiyecem,ya bu arada sanki biraz midem genişlemiş gibi yaa :26:
belki uyduruyor da olabilirim hatta psikoljik bişeyde olabilir ama önceden yediğimin iki katı yesemde sanki hala üzerine yedikçe yiyesim var gibi psikoljikmi acaba???
ay bu arada o resmdeki kızın kalçaları neymiş öyle aman yarabbi löp löp maşallah...bizlere de nasip olsun inşallah
benim kalçada bi sorun yok şükür ideal gibi ama bende şöyle tombul tombul göğüsler isterdim ( ayıptır söylemesi)
eh ne olacak, tahta kurusundan hallice vücuda minnak minnak şeyler

hatta yarım saat önce gevrek yemiştim şimdi squat yapayım bitti diyene kadar 1 saat sonra da zaten hep beraber mama saatimiz geliyor tam senin dediğin gibi olur pelinitom

o sorun da var evet ama en azından bacak gibi sırıtmıyor önce şu bacağı bi halledeydik

Aynen canım benimde alt 70 göğüs 78 adet dönemimde 79 80 falan ancak oluyor ben de isterdim şöyle çok değil 75 dolgusuzu tam dolduran göğüsler

Kalçam belim tamam da göğüs yok ühühü

Son düzenleme:

tamam canim, bir an once gecer insallah... alerjik reaksiyonlar degisik seyler, bir bakiyorsun gecen sene alerjin olmayan seye bu sene alerjin oluyor... o yuzden gecmesi de muhtemel bir durum

olsun yemissin yine aksam yemegi sayilir

bir haftadan sonra kalınlaşacaksa tamam önemli değil bol giyeriz 1 hafta ne olacak
hatta yarım saat önce gevrek yemiştim şimdi squat yapayım bitti diyene kadar 1 saat sonra da zaten hep beraber mama saatimiz geliyor tam senin dediğin gibi olur pelinitom

ben de simdi kiymali borek yiyiyorum cay ile, ustune de kek yiyicem sonra da hep berabeeeer cicibebe :)

Vardır da ne kadar etki eder kalıcı mı olur bilemedim ki yoksa var göğüs büyütme başlığında tarifler

ay denedim şimdi 20 squat anca yapabildim bacaklarımın üst kısmı nasıl sızlıyor öyle yaa hele de dize yakın kısmı doğru yapıyorumdur umarım :)
o başlığa hiç bakmadım var mı hiç denediğin ya da çok kişinin işe yarıyor dediği bişeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…