- 17 Ağustos 2013
- 2.102
- 56
- 113
- Konu Sahibi Tiramisukahve
-
sor tabi canım:)benim bacaklar da düzgün çok şükür ama çöp gibi squatı biliyorum ne sıklıkta kaç kez yapıyordun ve başka neler yaptın anlatır mısın canım ben de düşündüm önceleri ama iyice incelirse diye korktum riske girmedim. gerçekten kalınlaştırıyorsa yapayım hem üst bacak hem baldır mı kalınlaştı senin. çok sordum galiba ama kusura bakma en büyük derdim bu çünkü vücudumda
konuya daldim ama :)
bak boyle bir programi var squatin elimde :)
Eki Görüntüle 838270 ben de yaptim ama en son 50-60 da sabitlemistim
canim nispet yapar gibi olmasin ama benim kalca zaten 90, bacaklar da uyumlu onunlaama ben 95 istiyorum
ben selulit icin yapmistim, bi de sikilassin diye sonra biraktim oryantale basladim titretiyorum hepsi gidiyor selulitlerin
fakat gozde de yapti bizim.. faydasini gordu o da
maşallah canımbenim bacaklarım kalınlaşsın diye kilo almaya çalışıyorum yoksa hiç yormazdım kendimi madem öyle deneyeyim o zaman ama bu tür şeyler başta bi incelme yapar dimi yine de
sor tabi canım:)
baldır derken ben üst bacağı kastetmiştim yanlış kelime kullanmışım
ben önceleri çook düzensiz yapıyordm 10 15 falan günde ama bazen de 20 30 sonra da pelinin programı yapacaktım ama çok zor o kadar yapmak ben de aynen pelinin dediği gibi 20 ile başladım yavaş yavaş 50ye çıakrıp sabitledim :)
dal tabi canım dal, ben de dediğin gibi yapıyorum işte şu an canım hem de çok faydasını gördüm merdiven çıakrken bacaklarım ağırmıyor artıkk
ben boynum, kollarim ve 95 ollmasini istedigim kalcam icin almaya calisiyorum
tabiki de once bi incelme soz konusu olucak sikilasicaksin ama kas kitlen arttigindan kilo artisi da goruceksin
sana tavsiyem spordan 45 dk once karbohidrat agirlikli beslen, spordan sonra 1 saat icinde de proteinle beslen bak gor nasil kilo aliyorsun
yaaa kaç günde kalınlaşma başlar peki fazla incelmese bari. daha nereye kadar inceleceksem artık
ilk yaptigin bir hafta kalinlasma bekleme hatta hamlama olucak, aciyacak bacaklarin kaslarin cok agriyacak sonra alisacaksin
gecmis olsun canim insallah bir an once iyilesir
yediklerin de yine masallah cok guzel... aksam oldu ne yemegi dusunuyorsun???
anladim canim kadinin kalcalisi tabirine uygun bir kot istiyorsun
Canım benim de bacaklarım inceydi yani annemin deyimiyle bacaklarımı tam kapatınca aradan tren geçermiş (ağ kısmı için diyor çarpık değilim çok şükür)
Squat ve değişik egzersizler vardı bacak çalıştıran onları yaptım baldır kısmım 2 3 cm kadar kalınlaştı ve ortası nerdeyse kapandı kapanacak hatta geçen dar pantolon giydim annem maşallah maşallah dedi ben de yüksek belli dar kotları seviyorum kemerle beraber:)
Geçmiş olsun canım benim inşallah hemen iyi olur oğluşun, Allah bağışlasın bu arada canım
Yarın ekstralarda bugünü tamam edersin:)
bir haftadan sonra kalınlaşacaksa tamam önemli değil bol giyeriz 1 hafta ne olacak
çok sağol canım amin inşallah...çok teşekkür ederim...
inşallah yarın daha bir bol yiyecem,ya bu arada sanki biraz midem genişlemiş gibi yaa :26:
belki uyduruyor da olabilirim hatta psikoljik bişeyde olabilir ama önceden yediğimin iki katı yesemde sanki hala üzerine yedikçe yiyesim var gibipsikoljikmi acaba???
ay bu arada o resmdeki kızın kalçaları neymiş öyle aman yarabbilöp löp maşallah...bizlere de nasip olsun inşallah
benim kalçada bi sorun yok şükür ideal gibi ama bende şöyle tombul tombul göğüsler isterdim( ayıptır söylemesi)
eh ne olacak, tahta kurusundan hallice vücuda minnak minnak şeyler
çok sağol canım allah razı olsun, alerjik bir rahatsızlığı var...şükür çok kötü değil ama kollanması gerekn bir durum...
bu arad itiraf edeyim akşam yemeği diye bir öğünüm olmadı bugün,
çünkü sabah geç yediğim öğlen yemeğide ikindi civarı oldu...derken akşam gümbürtüye gitti
az önce çayla ekmek arası bişeyler yedim ama acıkmamıştım bile, sadece zorla yemiş olmak için yedim
çayımı içiyorum hala...yatmadan önce de muz ballı süt ve keçi boynuzu tozumdan içip yatıcam inşallah :18:
çok sağol canım amin inşallah...çok teşekkür ederim...
inşallah yarın daha bir bol yiyecem,ya bu arada sanki biraz midem genişlemiş gibi yaa :26:
belki uyduruyor da olabilirim hatta psikoljik bişeyde olabilir ama önceden yediğimin iki katı yesemde sanki hala üzerine yedikçe yiyesim var gibipsikoljikmi acaba???
ay bu arada o resmdeki kızın kalçaları neymiş öyle aman yarabbilöp löp maşallah...bizlere de nasip olsun inşallah
benim kalçada bi sorun yok şükür ideal gibi ama bende şöyle tombul tombul göğüsler isterdim( ayıptır söylemesi)
çok sağol canım allah razı olsun, alerjik bir rahatsızlığı var...şükür çok kötü değil ama kollanması gerekn bir durum...
bu arad itiraf edeyim akşam yemeği diye bir öğünüm olmadı bugün,
çünkü sabah geç yediğim öğlen yemeğide ikindi civarı oldu...derken akşam gümbürtüye gitti
az önce çayla ekmek arası bişeyler yedim ama acıkmamıştım bile, sadece zorla yemiş olmak için yedim
çayımı içiyorum hala...yatmadan önce de muz ballı süt ve keçi boynuzu tozumdan içip yatıcam inşallah :18:
bir haftadan sonra kalınlaşacaksa tamam önemli değil bol giyeriz 1 hafta ne olacak
hatta yarım saat önce gevrek yemiştim şimdi squat yapayım bitti diyene kadar 1 saat sonra da zaten hep beraber mama saatimiz geliyor tam senin dediğin gibi olur pelinitom
Yeni duydum bunu da dersanedeki kızlardan yeni moda bacak arasında tam ağ kısmında kare şeklinde boşluk edinmeye çalışıyormuş kızlar, zayıflıyorlarmış bunun için
Aynen canım benimde alt 70 göğüs 78 adet dönemimde 79 80 falan ancak oluyorben de isterdim şöyle çok değil 75 dolgusuzu tam dolduran göğüsler
Kalçam belim tamam da göğüs yok ühühü
göğüs bende de yok dolgularla idare
yok artık daha neler
biraz kilo alalım da afillim o konuyu da araştıralım vardır elbet doğal bir yolu
Vardır da ne kadar etki eder kalıcı mı olur bilemedim ki yoksa var göğüs büyütme başlığında tarifler
Aynen ya destekli giymekten bıktım resmen
Valla öyle dediler şok oldum biz kurtulmaya çalışıyoruz millet delirmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?