- Konu Sahibi Tiramisukahve
-
kızlar sanırım kilo almak için kendimizi komple değiştirmeliyiz neden diye soracak olursanız iştahımızı etkileyen birçok etken varda ondan :)
bu iki gündür kahvaltı yapıyorum ve öğünleri kaçırmamaya çalışıyorum eh biraz da keyfim yerinde olunca yemek yiyesim geliyor
ha birde spora başladım dinlendirici müzik eşliğinde çok iyi geliyor bana çekmecem de artık abur cubur eksik etmeyeceğim sanırım ve kilolarım artacak inşallah :))
bu uğurda savaş verenlere bol şans diliyorum :)
peynirli çubuk krakeri de fena değil haniiii iş yerinde tüketmek
yemek istiyorum yemekkkkkkk
neler yiyorsun mesela ? bugün neler yedin paylaş bizimle bizimde keyfimiz yerine gelsin cnm .d :))))kızlar sanırım kilo almak için kendimizi komple değiştirmeliyiz neden diye soracak olursanız iştahımızı etkileyen birçok etken varda ondan :)
bu iki gündür kahvaltı yapıyorum ve öğünleri kaçırmamaya çalışıyorum eh biraz da keyfim yerinde olunca yemek yiyesim geliyor
ha birde spora başladım dinlendirici müzik eşliğinde çok iyi geliyor bana çekmecem de artık abur cubur eksik etmeyeceğim sanırım ve kilolarım artacak inşallah :))
bu uğurda savaş verenlere bol şans diliyorum :)
peynirli çubuk krakeri de fena değil haniiii iş yerinde tüketmek
yemek istiyorum yemekkkkkkk
Keyif bence en onemli faktor kesinlikle katiliyorum sana canim
Spora baslamakla cok iyi etmissin, ben de haftada 4 gun oryantal yapiyorum gunde 20 dk kadar :)
peynirli cubuk cektirdin canimi :)
neler yiyorsun mesela ? bugün neler yedin paylaş bizimle bizimde keyfimiz yerine gelsin cnm .d :))))
Eki Görüntüle 838057 kızlaar öğle yemeğim daha içli köfteler kaldı onları da bi yandan götürüyorum :)
paylaşabilirim buyur gel :)
dans yeteneğim yok maalesef olsaydı iyi olurdu :)
afiyet olsun yarasın canımm
sagol canim alirim ben de marketten cikinca :)
benim de yok ki canim kendim evde videolardan ne ogreniyorsam :)
:))
anladım canm senin menün de az değilmiş hani burdan gel bizi yer der gibi bakıyorlar :)
ebru şallıyı izleyerek spor yapıyorum yapıyorum çok iyi geliyor gerçekten :)
Kızlaar bugün yediklerim sabah bir simit bir zeytinli açma
Kutu meyve suyu
Üstüne şu yeni çıkan misket limonlu hoşbeş
Sonra eve gelince makarna yaptım ayran ve sütaş süzme peynir eşliğinde yedim :)
Milka çikolatalardan Yedim bir iki parça akşam içinse bekliyorum anacığım hazırlasın da yiyeyim çok acıktım
Hastalığımda iyiye gitti bugün burnumun akması azaldı vücudumun direnci de arttı hissediyorum :)
Gecmis olsun canim tekrardan
Bugun sanirim herkes makarna yedi
Selaaaam
kahvaltıda su böreği meyve suyu
öğlen orta boy kumpir ice tea
şimdide mercimek çorbası ve sebzeli börek yicem
Dün yazıları okurken o kadar canım çekti ki anlatamam:) bugün eve gelir gelmez yaptım yedim rahatladım
ya sorma adım BirAdetHamurişi artık herkes beni böyle bilsinBorekci basi seni
Gun icinde herhangi bi ogununde bir hamur isi var masallah topak topak et olsun yengemin deyimiyle
ya sorma adım BirAdetHamurişi artık herkes beni böyle bilsin
sebzeli börekten 2-3 dilim saklayıp sabahta yicem
ekmeği azalttım çünkü börek konusunda kendime engel olamıyorumfazla karbonhidrattan yağ tulumuna dönecem
staj yaptığım yerin yanında ev yemekleri dükkanı vardı bi baktım teyzeler sıkma yapıyor gözlerim kocaman kocaman olduama dayandım tuttum kendimi yemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?