Kilo alma programi ile yarisma

canim senin meslegin ne tam olarak? ben de biyologum ama issiz biyolog

sağlıkla bi alakan olduğunu bazı yorumlarından tahmin etmiştim doğal yoldan ve kafaya göre ilaç kullanmadan kilo almalıyız diye hep sen de ben de söylüyoruz işte bu yüzden :) bilinçsiz ve doktor kontrolünde olmayan ilaç kullanımına hayırrrrrr

kesinlikle hayir

demin Afilli ile karbohidrat protein tozlari reklamcisini sikayet ettik bile hatta :)

Ben geldimmm hosgeldim :-D persembe gunu makarna super fikir benim icin sikinti yok cunku makarnayi hergun kesin yiyorum :-D pelinkuşum bugun ogle yemeginden sonra bir tane elma kemirdim sonra evde sade misir gevregi vardi benim canim cikolatali istiyo diye kakaolu sutle sade misir gevregi yedim pratik zekaaa :-D ustune krep yaptim kasar peyniri kizarttim suzme yogurt,elma cayi onlari goturdum birazdanda yemek yiyecegimm pirasa,makarna,kofte,salata tabii bunlari yaparken durmadan ilac iciyorum :-\ yoksa fenalik geliyor

bugün kot pantolon almaya gideyim dedim bir ara acayip sinirim bozuldu giyiyorum beli oluyor ama bacaklarım çok zayıf hatta kürdan gibi olduğu için her yeri pot duruyor o yüzden birkaç yerde hiç denemedim bile sadece bakındım çıktım en son bi yere girdim orda kesimi güzel bir kot buldum denedim oldu 27 beden ama olsun buldum bari en sonunda. leğen kemiğim geniş olduğu için ordan sıkıntı yok da şu kürdan bacaklara bi türlü çare bulamadım yaaa

bende keçi boynuzu tozu içiyorum beni de şikayet etmeyin aman kızlar
ben reklam yapmıyorum sadece içiyorum içiciyim yaneee

yok canim seni biliyoruz

o kiz bariz reklam yapiyordu

:) aferin iyi etmissin elma yemekle

misir gevregi de bomba olmus

ohh ohhh masallahin var dhoqa cim

canim ictigin ilac miden icin ac karnina icilen ilactan degil mi? fazlasi zarar onu da biliyorsun degil mi?

canim ben lisansta bi kotcuda calistim hafta sonlari (4 sene boyunca

ayni sehirde olsak senin vucut tipine uygun kotlardan gider alirdik anliyorum kime ne gidecegini artik

dhoqa sen de boş boş bakmıyorsun buraya öyle dimi atıştır bişeyler ufak ufak kendini rahatsız etmeden

Peluşum 2 tane var bi senin dedigin sabah ve aksam yemekten once icilen birde aralarda gaz icin var cok gazim oluyor ve dalagim şisiyor onun icin
Valla masallah bana hehehe:-D

ben bugün hastanelerdeydim oğlum biraz rahatsız onun için dünkü cezamı uygulayamadım
ama yarın söz allah izin verirse koca bi tabak makarna ve tavuk göğsü yiyecem...
bugün yediklerim de,
kahvaltı da
bal
peynir 20 civarı zeytin ( zeytin hastasıyım da )
krem peynir sürdüm ekmeğime

hemen yiyip çıkmam icap ettiğinden fazla yiyemedim, randevumuz vardı doktordan...
öğlen de
kuru fasülye
pilav
karışık kızartma
mercimek çorbası
iki tane şeker pare...
aslında bu saydıklarımı fazla yemedim, saydığıma bakmayın sadece idareten doyup kalktım...çünkü hep koşturmacayla geçt o yüzden, yoksa o karışık kızartmayı bile löp löp götürürdüm ama neyse

canim ben lisansta bi kotcuda calistim hafta sonlari (4 sene boyunca

ayni sehirde olsak senin vucut tipine uygun kotlardan gider alirdik anliyorum kime ne gidecegini artik

benim giyeceğim belden basene dümdüz gidenler değil ya hani basen kısmı hafif genişleyen sonra bacağa doğru tekrar daralan türden oluyor bilmem anlatmayı becerebildim mi dümdüz gidenler iyice tahta gibi gösteriyor ve zaten çok az olan vücut kıvrımımızı da hiç yokmuş gibi gösteriyor iyice moralim bozuluyor... dediğim türden kesim de her yerde yok malesef

Peluşum 2 tane var bi senin dedigin sabah ve aksam yemekten once icilen birde aralarda gaz icin var cok gazim oluyor ve dalagim şisiyor onun icin
Valla masallah bana hehehe:-D

gazın çok oluyorsa gaz yapacak şeyleri az tüket canım sütü de azalt süt de çok gaz yapıyor yerine meyve suyu içebilirsin sağlığın neyi elverirse onu yap kaş yapayım derken göz çıkmasın

gecmis olsun canim insallah bir an once iyilesir

yediklerin de yine masallah cok guzel... aksam oldu ne yemegi dusunuyorsun???

anladim canim kadinin kalcalisi tabirine uygun bir kot istiyorsun

anladim canim kadinin kalcalisi tabirine uygun bir kot istiyorsun

aynen öyle canım zaten kalça denen bişey de pek yok, olanı da yok etmeye çalışıyor gibi giyinmek saçma tabi her yer zayıf gösteren kıyafet dolu bizi düşünen mi var ki canım millet kalçasını basenini nasıl daha küçük gösteririm diye uğraşıyor biz tam tersi ya güler misin ağlar mısın üst tarafta sıkıntı yok Allah tan omuzlarım ve leğen kemiğim geniş, bel de ince olunca hoş duruyor tek sıkıntı şu kürdan bacaklarrrr

Canım benim de bacaklarım inceydi yani annemin deyimiyle bacaklarımı tam kapatınca aradan tren geçermiş (ağ kısmı için diyor çarpık değilim çok şükür )
Squat ve değişik egzersizler vardı bacak çalıştıran onları yaptım baldır kısmım 2 3 cm kadar kalınlaştı ve ortası nerdeyse kapandı kapanacak hatta geçen dar pantolon giydim annem maşallah maşallah dedi ben de yüksek belli dar kotları seviyorum kemerle beraber:)
Geçmiş olsun canım benim inşallah hemen iyi olur oğluşun, Allah bağışlasın bu arada canım
Yarın ekstralarda bugünü tamam edersin:)

Son düzenleme:

benim bacaklar da düzgün çok şükür ama çöp gibi squatı biliyorum ne sıklıkta kaç kez yapıyordun ve başka neler yaptın anlatır mısın canım ben de düşündüm önceleri ama iyice incelirse diye korktum riske girmedim. gerçekten kalınlaştırıyorsa yapayım hem üst bacak hem baldır mı kalınlaştı senin. çok sordum galiba ama kusura bakma en büyük derdim bu çünkü vücudumda

konuya daldim ama :)

bak boyle bir programi var squatin elimde :)

Eki Görüntüle 838270 ben de yaptim ama en son 50-60 da sabitlemistim

sende de işe yaradı mı peki ne kadar kalınlaştırdı

canim nispet yapar gibi olmasin ama benim kalca zaten 90, bacaklar da uyumlu onunla ama ben 95 istiyorum

ben selulit icin yapmistim, bi de sikilassin diye sonra biraktim oryantale basladim titretiyorum hepsi gidiyor selulitlerin

fakat gozde de yapti bizim.. faydasini gordu o da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…