- Konu Sahibi Tiramisukahve
-
canim bekle vucudun neye ugradigina zaten sasirmistir... sen bu rahatsizliga yakalanmadan once kac kiloydun canim?
simdi ben kilo mu alicam yoksa vericem diye afallamistir yazik vucutmerak etme ilk haftadan 1 kilo aldin bu iyi bisi... bir iki haftaya boyle gidersen duzenli bir sekilde almaya baslayacaksindir sen de
evet acanim bayilirim patatese :)
insallah canim insallah hepimiz icin
valla bu hastalık 4. seneyi devirdi 5 yıl önce bu zamanlar 50 kiloydum 51 den yukarı çıkmışlığım yok..
inşallahhh gelsin kilolar..Kilo demiyelimde geri gelsin sağlığım :/
sen de benim gibisin ben de 52 den yukarisini hiic gormedim.. ama o zmaanlar fistik gibi oldugumu soylerlerdi...
kilo=hepimiz icin saglik zaten dhoqa cim
katılıyorum sana herşeyin aşırısı zarar kilonunda öyle fazlası da zarar azı da zarar..
bende o zaman fıstık gibiymişim hatta bir gün yolda yürüyordum daha 14 yaşındayımgençler öylee laf attı babam yanımdaydı adam hayatında hiç yapmayacağı bişey yaptı aldı eline taşı baktım kovalıyor ayy ne gülmüştüm :)))
yaaa bak kendin soyluyorsunolsun bunun farkina varmis olmak bu isin %50 sinin bitmis oldugunu gosterir
bundan sonra alacagin 20 kilo da su gibi gelir insallah
ya birşey söyleyeceğim ama ne alaka? nerden çıktı şimdi diyebilirsin :) ben seni çook sevdim gerçekten nedenini bilmiyorum ama insan hiç görmediği birine bu kadar mı ısınır yaaçok ciddiyimm..Ben Pelin ismini çok severim belkide ondandır küçükken aileme siz niye benim adımı pelin koymadınız, çok güzel bir isim, adımı değiştiricem falan derdim hep
belki de canim :)):) ama karsilikli bunu da unutma
ben de aksine ilkokulda sinifimda 4 gizem vardi oturup aglamisim benim adim neden gizem degil diye
ya birşey söyleyeceğim ama ne alaka? nerden çıktı şimdi diyebilirsin :) ben seni çook sevdim gerçekten nedenini bilmiyorum ama insan hiç görmediği birine bu kadar mı ısınır yaaçok ciddiyimm..Ben Pelin ismini çok severim belkide ondandır küçükken aileme siz niye benim adımı pelin koymadınız, çok güzel bir isim, adımı değiştiricem falan derdim hep
benim adım da DOĞA ama ben şu yaşıma kadar doğa diye isimmi olur iğrenç bir isim diye oturup ağlardım..
bu arada ya şu smile'ları nasıl yapıyorsunuz yaaa :S bulamadım..
dhoqa cım sen de mamanı yaptın mı burdasın yakaladım yineee
Eki Görüntüle 839713 kahvaltım kızlar....
hangilerini sen yedin anlayamadım? :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?