- 3 Şubat 2013
- 3.490
- 117
- 103
- Konu Sahibi Tiramisukahve
-
slm kızlar biraz rahatsızım pek bişey yiyemedim kahvaltıda, sadece çeyrek ekmeğe bal ve fıstık ezme sürüp yedim çayla...bir kaç tane zeytin, bir kaç çatal da peynir
gece de rahatsız olduğum için erken yattım...mama da yemedim haliyle
dövermisiniz linç mi edersiniz beni artıkrazıyım valla hakettim ben...iki gündür hiç güzel yiyemedim...
gece ballı sütüme keçi boynuzu tozu katıp içtim ama onu unutmadımordan kurtarırmıyım ki...
bugün öğlen güzel bi yemek yapayım diyorum, ama ne yapsam bilmiyorum...ıspanak var, belki onu pişiririm makarnanın yanına...
sınavım da yaklaştı kızlar, derslerle uğraşmaktan diyetimi ihmal ediyorum...oğlumun yaramazlığı da cabası...
yetişemez oldum vallahi..
gecmis olsun canim, beni de bu regl mahvetti aksam 9 da uyudum dun ben de 11 bucukta mide bulantisi ve agriyla uyandirdi sabaha kadar uyuyamadim diyebilirim...
canim senin o toz asil normal ogunlerini hakkiyla yedikten sonra ustune icersen ise yarar bence
aaa bu ne kızlar herkes saldı kendini ama olmaz bizden başka kimsede yazmıyor salı günü göreceğiz ama
bugun nasılsınız kızlar
iyiyiz nute cum seni sormali???
neler yedin ictin bakalim?
bende iyi diyelim iyi olsun :)
sabah normal kahvaltı şimdi nar yedim öyle işte
evet ama ben gun icinde iyi gidiyorum aksam 8 gibi sizlanmaya basliyorum... bakalim gorucez sali gunu.. ama saniirim bu aksam uyumam o kadar erken die dusunuyorum :)
iyiyiz nute cum seni sormali???
neler yedin ictin bakalim?
canim kis geldi artik pekmez olayina sen de girissene??
bak ben bugun basladim
acı yok rocky no acı no acısana lafım yok zaten sen olağanüstü şeyler yapıyorsun bana göre..zaten istikrarlı olmazsak bi sonuç elde edemiyoruz bi gün yap bi gün yapma olmuyor..
bilemiyorumm başlasam mı ki
mavisim gelmiyorum mama saatine diye bana kiziyor ama elimde degil sizip kaliyorum cesmeler sonuna kadar acik, bitap dusup siziyorum
evet canim istikrar cok onemli...
sen ne yedin bakayim bugun?
o oyuncak araba yerine eline bir cay bardagi al yarisina kadar doldur, yanina da bir bardak su
bak su an ben oyleyim... gerci benim bitti son yudum geliyor az sonra
kahvaltım belli zaten klasik..üstüne rocco şeker şuan da limonlu bisküvi ve çay takılıyorum..ya bide şey dicektim ben alta iniyorum ama o smile'lardan yokkkmesaj simgeleri var sadece ampul,kalp falan bulamıyorum çıldıreceğimm
sen diyorsun ya mesaj simgeleri var diye daha asagi in, diger secenekler var orada goreceksin, gulumsemeler gosterilmesin tick ini kaldirman gerekiyor...
gülümsemelere baktım evet açık ama yok yani o smile'lar kayıp allahhh kafayı yicem kızdım yaa
Eki Görüntüle 839946 öğle yemeğim
canım o sağda duran tabaktaki şey ne? yoğurt mu? :))
dun sana tarif ettigim patates toplarindan var yogurdun altinda :)
aksm icin yapmistim tum borcami indirdim mideye bi o ikisi kalmisti... simdi bitti yemekler onu yiyiyorum :)
gecmis olsun canim, beni de bu regl mahvetti aksam 9 da uyudum dun ben de 11 bucukta mide bulantisi ve agriyla uyandirdi sabaha kadar uyuyamadim diyebilirim...
canim senin o toz asil normal ogunlerini hakkiyla yedikten sonra ustune icersen ise yarar bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?