- 3 Şubat 2013
- 3.490
- 117
- 103
- Konu Sahibi Tiramisukahve
-
Kitap iyi fikir begendim ;-) ayyy agzindan bal damliyor insallah ne diyelim :-D
Kızlar günaydın normalde tatil günleri dokuzda kalkarım 8de uyandım dön sağa dön sola uyuyamadım ve uykuya çok düşkünümdür aslında
Meğersem saatler ileri alınmışve bn farketmeden kendimi belli bir saatte kalkmaya alıştırmışım nasıl mutlu oldum bilseniz
Şimdi gelelim asıl konuya gel gör ki henüz kahvaltı yapmadım kızın bana bağırın çağırın
canım saatler ileri değil geri alındıbende bi uyandım, 10,30 saat, aaaa dedim maşallah camış gibi yatmışım bu saate kadar diye..
sonra aklım başıma geldiduvar saatini alamadan yatmıştık, meğer saat 9,30 muş..
bi acaip oluyor ya saatler alnınca..denge bozuluyor sanki...gece 1,30 muydu 2 miydi neydi yattığım, uyuymadım birde, sabah kalktığımda gözlerim balon gibi
hafiten bi baş ağrısı, böyle saf saf gibiyim, hiç enerjik hissetmiyorum kendimi...yorgun gibiyim...
kahvaltıda dünden kalan gözlemelerden yedim...beyaz peynir domates va azcık bal...
pek iştahım yoktu....
öğlene allah kerim..ne yesem acaba öğlen :26:
Ben de yedim canım hemen 2 çift kaşarlı tost bol zeytin peynir domates :)Kahvalti yapmamak da ne demekCabuk kahvaltiya!!!
Bak ben bir haslanmis yumurta, 7-8 zeytin, peynir ve zahter-zeytinyagi yedim yarim ekmekle
Ben genislemis midemin gazabina ugradim kahvaltiya resmen saldirdim, simdi de pekmezle suyumu iciyorum
canım saatler ileri değil geri alındıbende bi uyandım, 10,30 saat, aaaa dedim maşallah camış gibi yatmışım bu saate kadar diye..
sonra aklım başıma geldiduvar saatini alamadan yatmıştık, meğer saat 9,30 muş..
bi acaip oluyor ya saatler alnınca..denge bozuluyor sanki...gece 1,30 muydu 2 miydi neydi yattığım, uyuymadım birde, sabah kalktığımda gözlerim balon gibi
hafiten bi baş ağrısı, böyle saf saf gibiyim, hiç enerjik hissetmiyorum kendimi...yorgun gibiyim...
kahvaltıda dünden kalan gözlemelerden yedim...beyaz peynir domates va azcık bal...
pek iştahım yoktu....
öğlene allah kerim..ne yesem acaba öğlen :26:
Once ara ogun canimatistir sonra ogle yemegi
Ben de yedim canım hemen 2 çift kaşarlı tost bol zeytin peynir domates :)
Yanlış yazmışım canım otomatik aldı telefon zaten :) ben kış saatini sevmem pek normalde ama ilk günü güzel oluyor o 1 saat sanki verilmiş nimet
ayy evet ya, ne yesem ki şimdi, ama midem dolu daha
ne yesem acaba, fikir verin kızlaaaaaarrrrrrr
ayy evet ya, ne yesem ki şimdi, ama midem dolu daha
ne yesem acaba, fikir verin kızlaaaaaarrrrrrr
evet ya bir saat sanki bedavadan gelmiş gibi oluyor...
ama sabah ilk kalktığımda bön bön saate bakışım çok komikti
cikolata yok mu evde ya da biskuvi, kek?? yaninda meyve suyuyla iyi gider
hoşbeş gofretlerinden var, birde hani şu reklamlarda çıkan BOL BOL diyen kız varyaondan var...
çikolata olarak da bayramdan kalan octavia çikolata şekelerinden var
kayısı suyu var...
anam baya bişeyler varmış
ama yiyecek iştah yok şua anda..kahvaltıyı geç yaptığım için...
birazdan yiyeyim inşallah..
Ama kötü olan yanı da galiba artık evde öğlene yetişemeyeceğim dersaneden çıkınca, umarım dersanede mescit vardır
agzina hemen bir damla sakizi at bak gor yarim saate nasil acikiyorsun
ben de dun babamin yemedigi patlamis misira basladim simdipekmezim bitti sonunda yarim cay bardagi
ay pelin ya sen yedikçe iştaha geliyorum, ama yakında spazm geçirecek midem
okullarda mescid zorunlu artık, ama dersaneleri bilemiyorum...
biz okuldayken mescid yoktu, boş bir sınıfa gider sıranın üstüne çıkar kılardık....
kılmak istedikten sonra yer bulursun canım üzülme..yeterki iste...
bizim arkadaş sıranın üstüne çıkamazdı, evden seccade getirirdi ince olanlarından...çantasında taşırdı...
boş sınıfa gider kılardı orda...
neyseki biz imam hatipte okuduğumuz için mescid yapıldı bir yıl sonra...
çok rahat ettik..
Valla pelin sen olmasan yemek yemeyeceğiz benim midem senin sayende genişledibisicik olmaz
gunden gune genisliyor mide siz farkinda degilsinizz
Öyle tabi isteyen kılar:)
Valla pelin sen olmasan yemek yemeyeceğiz benim midem senin sayende genişledi
Bizim eski sitede bekçi vardı bir kartonu vardı ezan okundu mu ilk bulduğu yere koyardı kartonunu sererdi seccadeyi kılardı:)kildigiin yer temiz olduktan sonra bence hic onemi yok nerde oldugununen basinda onemli olan niyet
size gaz verebiliyorsam ne mutlu bana
insalah hepimizin isine yarar, bana uni de arkadaslar teletabilerdeki hup hup ses cikaran supurge var ondan derlerdi
Bizim eski sitede bekçi vardı bir kartonu vardı ezan okundu mu ilk bulduğu yere koyardı kartonunu sererdi seccadeyi kılardı:)
Ben çok izlerdim teletabileriiii, süpürge de favorimdi
bak adam da bizim gibi dusunuyormus, hatta pis olan yeri de kendi temiz hale getiriyormus :)
evet ben de cok severdim :) onun gibi hu hup ne varsa yutuyormusum
Dogacim,
-kullanici kontrol paneline gir (profil yazisinin hemen yaninda)
-solda ayarlarim var, hemen asagisinda secenekleri duzenle var
-secenekleri duzenleyi tiklayinca acilan sayfada, konu gorunum seceneklerini goreceksin biraz asagida kaliyor.
-konum gorunum seceneklerinde imzalari goster, avatarlari goster ve grafikleri goster secenekleri var. Onlarda tik olup olmadigini kontrol et.
O yuzden gorunmuyor gulumsemeler canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?