- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
- 248
- Konu Sahibi Tiramisukahve
-
Bizim eski sitede bekçi vardı bir kartonu vardı ezan okundu mu ilk bulduğu yere koyardı kartonunu sererdi seccadeyi kılardı:)
Ben çok izlerdim teletabileriiii, süpürge de favorimdi
öğle yemeğini yedim de geldim
birazdan da muz yerim
eferin Nute eferin
Ben de ogle yemeginden once biraz patlamis misir ve bir kase nar yedim... Sonra ogle yemegi... Simdi de cayla lokum
eyvallah aga eyvallah
bende annemleri bekiyorum onlar gelince yerim artık bişeyler
Aksam yemeginden once ara ogun yemissindir diye umuyorum
atıstırdım sayılırakşam yemegini bekliyorum arzuyla
ne var ki yemekte?
annem kizartma yapiyor simdi bizde
patates yemeği yapıyorsen seversin
utandim simdi
herkes biliyor benim patates sevgimi biliyor musun
annem de ozellikle patates kizartiyor bana
utanma kız ne var bunda utanılacak sevin bence herkesçe seviliyorsun
bende sabah yemiştim kızartmasını
indirdim mideye 3 orta boy patates kizartmasini, bol yogurtla
merhabalar herkese;
konu başlığını gördüğümden beri ağzımı toplayamıyorum mutluluktanben de yıllardır ve yıllardır zayıflıktan bıkmış usanmış biriyim.27 yaşındayım ve 6 aylık diyetisyen takibiyle zar zor 4 kilo alıp 44 kilo oldum.
sosyal hayatta birilerine kilo almak için diyetisyene gidiyorum dediğimde uzaylı muamelesi yapıyorlar.bundan ayrıca sıkıldım.
yağ oranım çok düşük.evlilik planı yapıyorum ama özgüvenim yerle bir.çıta gibi bacaklarla kollarla nasıl gelin olucam nasıl gelinlik bulucam diye düşünmekten uykularım kaçıyor.
benden başka birilerinin daha kilo almak için uğraştığını görünce çok mutlu oluyorum şuan da öyle oldu.
beni de aranıza alın :2:
Nute soracam soracam unutuyorum senin kilon ideal değil mi şu an boyuna göre :44:ooh afiyet olsun canımcım
merhabalar herkese;
konu başlığını gördüğümden beri ağzımı toplayamıyorum mutluluktanben de yıllardır ve yıllardır zayıflıktan bıkmış usanmış biriyim.27 yaşındayım ve 6 aylık diyetisyen takibiyle zar zor 4 kilo alıp 44 kilo oldum.
sosyal hayatta birilerine kilo almak için diyetisyene gidiyorum dediğimde uzaylı muamelesi yapıyorlar.bundan ayrıca sıkıldım.
yağ oranım çok düşük.evlilik planı yapıyorum ama özgüvenim yerle bir.çıta gibi bacaklarla kollarla nasıl gelin olucam nasıl gelinlik bulucam diye düşünmekten uykularım kaçıyor.
benden başka birilerinin daha kilo almak için uğraştığını görünce çok mutlu oluyorum şuan da öyle oldu.
beni de aranıza alın :2:
Merhaba
Canim boyun kac acaba? Onu da yazarsan hemen listeye eklerim seni
Mısırlar patlıyooorrr
canimi cektirme bak, gozumden uyku akiyor, simdi kavun huplettim mideyezor duruyorum mama saati icin, bir de sabahin kor vaktinde kalkmamak icin
Çok koymuşum galiba ağzım yandı
En çok köpekler beğendi baya yediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?