Kilo alma programi ile yarisma

ayy dur bekle yaa, hemen geliyorum hazırlayıp...dün değilde önceki gün 10 tane koymuştum, bu sefer 15 koycam...ama suyla yapcam ben sütle sevmiyorum..az bekleyin geliyorum

Saymadan koy canim bosver ben oyle yapiyorum iki kucuk avuc koyuyorum :)

Koydum mama gibi karistirmadim zaten sissinler diye bekliyorum

benim 3-4 kasik kaldi

maşallah dur kız çok hızlısın, ben ikinci kaşığı yiyorum, onuda döndürüp duruyorum ağzımda, böğğhh
geçen sene oğluma yedircem diye zorla veriyordum ağzına bundan, hiç severek yemezdi...zavallı yavrum tiksinecek kadar varmış, çok pişman oldum şimdi yazık oğluma...

yok canim ya o kadar da degil sadece bir kac gun ust uste yiiynce tiksinti oluyor...
ben yarin balli gevregimi yerim cicibebe yemem boylece tiksinmemis oluruz

Kızlar günaydın normalde tatil günleri dokuzda kalkarım 8de uyandım dön sağa dön sola uyuyamadım ve uykuya çok düşkünümdür aslında
Meğersem saatler ileri alınmış ve bn farketmeden kendimi belli bir saatte kalkmaya alıştırmışım nasıl mutlu oldum bilseniz

Şimdi gelelim asıl konuya gel gör ki henüz kahvaltı yapmadım kızın bana bağırın çağırın

Kahvalti yapmamak da ne demek Cabuk kahvaltiya!!!

Bak ben bir haslanmis yumurta, 7-8 zeytin, peynir ve zahter-zeytinyagi yedim yarim ekmekle

Ben genislemis midemin gazabina ugradim kahvaltiya resmen saldirdim, simdi de pekmezle suyumu iciyorum

Gecenin bir körü peynir kizartmasi ekmek misir yogurt meyve suyu abuk sabuk seyler yedim midem corba oldu valla :-D sabah bir turlu zaman gecmedi yaa saatlerin geri alinmasindan nefret ediyorum :-( kahvalti da haslanmis yumurta,ekmek,suzme yogurt,zeytin,tulum peyniri yedim mucuk mucuk hepinizeee

Gunaydin Doga cim

Doga cim kitap oku istersen? Benim geri alinmasi isime geldi, dun kafe kitap topiginin de gaziyla uyandim 80 sayfa kitap okudum

Sanirim bu hafta 30 u duyucaz senden Insallah 40 li 50 li kilolari da duyacagiz sonra

Gunaydin Doga cim

Doga cim kitap oku istersen? Benim geri alinmasi isime geldi, dun kafe kitap topiginin de gaziyla uyandim 80 sayfa kitap okudum

Sanirim bu hafta 30 u duyucaz senden Insallah 40 li 50 li kilolari da duyacagiz sonra

Kitap iyi fikir begendim ;-) ayyy agzindan bal damliyor insallah ne diyelim :-D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…