- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
- 248
- Konu Sahibi Tiramisukahve
-
Allahımmmm çok açım şu an görür görmez midem bomboş oldu sanki yufka varsa hemen yapacağımm
Ben mamami hazirladimmmm
ayy dur bekle yaa, hemen geliyorum hazırlayıp...dün değilde önceki gün 10 tane koymuştum, bu sefer 15 koycam...ama suyla yapcam ben sütle sevmiyorum..az bekleyin geliyorum
Saymadan koy canim bosver ben oyle yapiyorum iki kucuk avuc koyuyorum :)
Koydum mama gibi karistirmadim zaten sissinler diye bekliyorum
geldim bende hazırım, saydım pelincim ya, aman fazla olmasın
15 tane koydum...
hadi baslayalim o zaman
hazır yufka yok, elcağızlarımla açtım hamuru... tembel işi değil yani
Ama napayım bilsem açmayı seve seveee:26:
Hazırladım ben de kızlar mamayı haydi afiyet olsun
benim 3-4 kasik kaldi
benim 3-4 kasik kaldi
Ne çabuukk maşallahhh:)
maşallah dur kız çok hızlısın, ben ikinci kaşığı yiyorum, onuda döndürüp duruyorum ağzımda, böğğhh
geçen sene oğluma yedircem diye zorla veriyordum ağzına bundan, hiç severek yemezdi...zavallı yavrum tiksinecek kadar varmış, çok pişman oldum şimdi yazık oğluma...
yok canim ya o kadar da degil sadece bir kac gun ust uste yiiynce tiksinti oluyor...
ben yarin balli gevregimi yerim cicibebe yememboylece tiksinmemis oluruz
5 kaşık kadar kaldı
benim bir kasik ama yemicem yoksa digerlerine yazik olur bu kadari kafi
Kızlar günaydın normalde tatil günleri dokuzda kalkarım 8de uyandım dön sağa dön sola uyuyamadım ve uykuya çok düşkünümdür aslında
Meğersem saatler ileri alınmışve bn farketmeden kendimi belli bir saatte kalkmaya alıştırmışım nasıl mutlu oldum bilseniz
Şimdi gelelim asıl konuya gel gör ki henüz kahvaltı yapmadım kızın bana bağırın çağırın
Gecenin bir körü peynir kizartmasi ekmek misir yogurt meyve suyu abuk sabuk seyler yedim midem corba oldu valla :-D sabah bir turlu zaman gecmedi yaa saatlerin geri alinmasindan nefret ediyorum :-( kahvalti da haslanmis yumurta,ekmek,suzme yogurt,zeytin,tulum peyniri yedim mucuk mucuk hepinizeee
Gunaydin Doga cim
Doga cim kitap oku istersen? Benim geri alinmasi isime geldi, dun kafe kitap topiginin de gaziyla uyandim 80 sayfa kitap okudum
Sanirim bu hafta 30 u duyucaz sendenInsallah 40 li 50 li kilolari da duyacagiz sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?