Kilo alma programi ile yarisma

aramıza hoş geldin :) ben de benim gibi kilo almaya çalışan bu kadar kişi olabileceğini düşünmemiştim burayı bulunca çok sevindim birbirimize destek olup kilo almaya çalışıyoruz daha güzel oluyor

kızlar ben dün çalıştığım için size mama saatinde katılamayacağımı ama orda o saatlerde fırsat bulursam birşeyler yiyeceğimi söylemiştim sözümde durdum 1.5 simit yedim birkaç tane yeşil zeytinle, çay içtim yanında da. malum orda mama yapamazdım :26:

şimdi de mama saati ve ben mamamı hazırlayıp geliyorum geç kalmazsınız umarım

Tebrik ederiz mavisim..

Ben iki gun katilamadim agir regl sartlarimdan dolayi sizdim, hatta ben geldim siz gitmissiniz 11 bucukta uyaninca buraya kostum ama gitmistiniz.. iki alinti yaptim yazdim sana ama gormedin sanirim

Dun hatta burda olanlarla biz de yedik mavisim Kalplerimiz birdi yani dun gece

sağol pelincim görmedim canım bayağı bi sayfa yazılmış dünden beri ben giremediğim için geçmiş olsun seni en iyi belki de ben anlarım ya çok fena sancılanıyorum ben de regl olunca acillik olacak derecede yani regl olmak üzereyim zaten ben de

afiyet olsun lop lop et olsun ben de yerken sizi düşündüm ya kızlar da şimdi mamalarını almış toplanmışlardır diye aynen kalplerimiz birdi

Normalde ben de ignesiz geciremezdim, kilo aldim azicik toparlandim direncim yerine geldiginden midir nedir bilmem, aksamki sancilar haric iyiydim cok sukur

Insallah sen de bu ay sorunsuz atlatirsin benim 4. gunum ama masallahi var zaten 10 a kadar yolu da var alistim artik :)

Ben balli gevreklerimi koydum sute, iki kasik da seker attim (tatli kasigi) sutu ceksinler sissinler diye bekliyoruum

Hazırlıyorum ben dee

hazırlamaya basladım ben de mamamı simdi.. cok dolu midem ama yine de mamamı yıcem .. saat 9 a dogru aksam yemegımı yedim. koca bı tabak dolu dolu patattes salatası, 2 kase sehrıyelı tavuk corbası yarım ekmek yedım 1 bardak kola ıctım.. uzerıne bıraz sonra meyve suyu ıctım ve elma yedım.. sonra ıkı tabak falan cekirdek citledimm simdi de maamamı hazırlayıp yıcem

kilo alınca daha az sancı oluyor ya ben 38 kiloyken ilaca rağmen sancıdan afedersin istifar ediyordum o derece yani 39 kilo oldum sonra en azından ilaçla ve sıcak su torbasıyla daha iyi olabiliyordum. bakalım 40 ken nasıl olacak sen sıcak su torbası yapmayı denedin mi iyi geliyor ama kanaman çoksa deneme daha da artmasın. ben ağrı kesici aldığım için o kanamamı biraz azaltıyordu o yüzden sakıncası olmuyordu sıcak su torbası koyuyordum sancım azalsın diye

canim onu denemiyorum bilerek kanama cok cunku, ondan bitap dustum ilk iki gun masada bildigin sizdim

ilk 5 gun tam gaz kanama, son 5 gun normal insan formatinda 10 gectigi de oluyor bazi aylar...

Başlıyor muyuz kızlar :)

Evet ben 3 kasik aldim bile

canim onu denemiyorum bilerek kanama cok cunku, ondan bitap dustum ilk iki gun masada bildigin sizdim

ilk 5 gun tam gaz kanama, son 5 gun normal insan formatinda 10 gectigi de oluyor bazi aylar...

ben de başladım

kadın doğuma gittin mi peki. benim 1 hafta sürüyor ve aşırı sancı var diye gittim birşey çıkmadı çok şükür, bi de genetik tarafı var benimkinin ya ailede de aynı böyle

Başlıyor muyuz kızlar :)

ben de başladım

kadın doğuma gittin mi peki. benim 1 hafta sürüyor ve aşırı sancı var diye gittim birşey çıkmadı çok şükür, bi de genetik tarafı var benimkinin ya ailede de aynı böyle

gittim canim bende de cok sukur bisi cikmadi, genetik benim de teyzem sagolsun :)

Canım normal miymiş bu kadar yoğun görmen peki, benim 5 6 gün sürer çok şükür eskiden çok ağrım olurdu artık yok

Mavişim katılıyorum şans bence kiloyla alakası var vücut direnciyle mi ilgili ne ile ilgili bilmiyorum ama kilo aldıkça azalma oldu bende de

Ben de 2 kaşığı aldımm:)

zayıf olunca doğal olarak rahim de zayıflıyor, kanı atmak için kasılması lazım ama hem zayıf hem kullanacak enerji yok az yemek yendiği için.sancı artıyor doğal olarak. kilo alınca rahim de normale dönüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…