Kilo alma programi ile yarisma

bak gördün mü hemen işe girmek zor anca tanıdığın falan varsa öyle ...

haber ver canım merak ederim ben çok...

tamam canim dusunuyorum karar vermek de cok zor aslinda sehir degisikligi yalniz yasicam..

regl olmasam istihareye yaticam da... insallah neresi hayirlisi ise orasi olsun diyorum ama karar da veremiyorum, tanidigi olan arkadasim oradaki ise girecekmisim gozuyle bakiyor ama...

en azından bi iki sene çalışır referans edinirsin burda da arkadaş edinirsin belki senin gibi olan vardır onla kalırsın ..arada annen gelir kalır

öyle canım herşeyin hayırlısı burada işe girersen çok iyi canım en azından işsiz kalmamış olursun böylece ....

guray da oyle diyor, benim is olursa aksu da..

guray da yenikoy tarafinda oturuyor beraber arabayla ise gider geliriz bize yakinlardan ev tutarsin burada kiralar da ucuz diyor..

sen de meltem de oturuyordun yanlis mi hatirliyorum acaba... merkezde nasil fiyatlar kiralarda?

bakalim canim kismetim nerde gorucez birraz rahatladim konusunca tesekkur ederim..

aksuyu biliyorum biraz uzak ama korkutelinden yalın tabikide..

tabiki öyle çok çok yüksek değil fiyatlar her bütçeye göre bulunur...

biz ordan taşındık canım şimdi özdilek diye avm var orda oturuyoruz şimdi

ne demek canım benim rahatlamana sevindim en azından faydamız olduysa ne mutlu

canım reglin biter bitmez hacet namazı kıl canım ben gücüne çook inanıyorum bu hacet namazının

Allah ellerini açmış dua eden hiçbir kulunun duasını geri çevirmez Allah'ın merhameti çook büyük senin de yüzün gülecek elbet pelin valla o kadar üzüldüm ki yazdıklarını okudukça inşallah hakkında en hayırlısı bir an önce seni bulur canım

biliyorum canim ozdilek i de gittim oraya 1-2 kez..

ortalama ne kadar kiralar bi bilgin var mi canim?

Tamam canim kilarim da bu regli daha bitmez malesef cumaya kadar

Sagol canim hepimiz icin insallah... Cok zor canim Allah kimseyi bos issiz birakmasin..

yenikoy tarafinda biliyorum az cok kiralari...

konyaalti tarafi olabilir merkezde aksuya yakin bir yer olabilir uygun bisi ariyorum anlicagin, kepez vs?

konyaaltını önermem orası pahalı ama kepezde kiralar 400-500 falan aksuda ucuzdur aksudan tutsana hem işine de yakın olur

konyaaltını önermem orası pahalı ama kepezde kiralar 400-500 falan aksuda ucuzdur aksudan tutsana hem işine de yakın olur

simdi hic bilmedigim yer ya aslinda yenikoy tarafinda tutsam, guraylarin da yardimi dokunur diye dusunuyorum, dedigin gibi olmadi aksu da da bakarim 400-500 iyimis...

simdi hic bilmedigim yer ya aslinda yenikoy tarafinda tutsam, guraylarin da yardimi dokunur diye dusunuyorum, dedigin gibi olmadi aksu da da bakarim 400-500 iyimis...

olmadı alışana kadar yeniköyde oturursun sonra aksuya taşınırsın neden böyle diyorum çünkü ikisi arasında mesafe baya fazla ondan dedim

bu gece de mama saatine katılmayan olursa küsecem herkese
dün afilli olmasa kimsecikler yoktu...valla kimse yemeyince mama bende yemiyorum, ya burası baskın geliyor zar zor yiyorum...
bakın herkes unutmasın 11 de :84:

tamamdir zaten iki gundur tursuya basladim yine kis geldi ya

valla beynim aglamaktan mi ne cok fena sizliyor boye vigil vigil

kolonya sür eline burnuna çek bol bol, iyice çek....ağladıktan sonraki ağırlığı kolonya hemen giderir...bakma sana kızıyorum ağlıyorsun diye ama benimde senden kalır yanım yok
çok sulu gözümdür..ota çöpe ağlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…