Kilo alma programi ile yarisma

bende yazayım yediklerimi

sabah çokoprens ve çay

öğlen bezelye yemeği çorba puding

şimdi elma ....

şöyle bi bakınca geriye az yemişim galiba :26:

kızlar bugün yediklerim,

sabah yine simit ve meyve suyu

öğlen ise daha yeni yiyeceğim arada 2 küçük paket hoşbeşlerden yedim

şimdi makarna yapıp yiyeceğim şöyle domatesli tereyağlı ooohhh

bende yazayım yediklerimi

sabah çokoprens ve çay

öğlen bezelye yemeği çorba puding

şimdi elma ....

şöyle bi bakınca geriye az yemişim galiba :26:

kizlar ben de az yedim bugun.. canim sikildi cok bu issizlik olayina.. aglaya aglaya kotu oldum basimin agrisindan olucem..

sabah kahvaltida yarim acma, 3 dilim ekmek, normal kahvaltiliklar..
arada 3-4 cikolta, yarim cay bardagi pekmez
oglen 5 dilim ekmek bulgur pilavi tursu

bu kadarcik...

canim bize verdigi o ilac istah mi aciyormus?:26:
bilemedim ama ben senin yerinde olsam almazdim tozu

tatlım tatlım üzme tatlı canını kısmet bu işler elbette senin de bir yerlerde nasibin vardır sen yeter ki elinden geleni yap emeklerin boşa

gitmez Allahın izniyle

canım doktoramı gittin,? haberim yoktu...ne yapıcaksın alıcakmısın?
bu arada şu elma şekeri isimli üyenin göğüs büyütme topiğine bi göz attım, nekadar büyümüş öyle
eğer doğruysa denemek istiyorum ama çok zor yaa, baya meşakkatli...
birde öncesi ve sonrası halini gösterecem size yazmış ama ben göremedim...paylaştı mı gördünmü sen?
gerçekten doğrumu yaa, ne diyorsun?

ay canım öyle deme bak benim de gözüm doldu şimdi nasip bu işler hemen olmaz ki ....

canim benim sen aglama ben yeteri kadar agliyorum zaten elimde degil gidiyo yaslar kendimi tutamiyorum, evde annemler gormesin diye kaciyorum wc ye ,kimse yokken de odamda.. ilk kez boyle oluyorum tutamiyorum kendimi bir turlu boyle dolu dolu her zaman aglamaya hazir oldum ciktim

elimde degil nute tutamiyorum bak yine dokuluyor yaslar..
canım yaa nute un dediği gibi vardır bir yerde kısmetin bekliyor seni üzülme

ben de bilemedim canım yani ihtiyaç var mı emin değilim alıyorum yavaş da olsa nasılsa kilo...

elmasekerine istersen mesaj at yardımcı olur iyi bir kız:)
o kadar emek verince oluyordur tabi epey uğraşmış ben görmedim paylaşımını varsa öyle bir paylaşım

ama ben inanıyorum işe yarayacağına kilo alayım iyice, östrojen seviyeme falan baktırıp bunlara başlayacağım

kpssyi düşünmez misin canım ... yada ağla içini dök ferahla tatlım içinde bişey kalmasın elbette seninde bi yerde nasibin var canım ömür

boyu böyle olmayacak ki canım bu durum geçici öyle düşün ....

kpss yi dusunsem ne olacak ki yilda 6000 mezun veriyor ortalama, 101 kisi alindi biyolog olarak canim..

2-3 gundur araliklarla agliyordum da bugun daha kotu oldum hic tutacak gibi degilim 5 dk agliyorsam 10 dk ara tekrar aglamak...

elimde degil nute tutamiyorum bak yine dokuluyor yaslar..

pelin sen benim tersimi hiç gördünmü????
görme bence...
kızdırma beni...napıyorsun öyle ağlamak falan.... döverim kız seni...
bak sana ne anlatıcam, ibret olsun sana...
biz eşimle evlendiğimizde eşim atama bekliyordu, haliyle işsizdi...
kv denin merkezdeki evlerinde oturuyorduk, şükür ev kira değildi ama kira tek masraf değilki, ok zor günlerimiz geçti...
iş bulamadı hiç, bulduğu işler de para vermediler sigorta yapmadılar vs...
bende çok ağladım, çok yıprandım...hatta eşim çalıştığı işyeri parasını vermeddiği için çıktı işten...başka yer bulamadı çok kötü günlerdi...
çevrede herkes ama herkes bize laf sokup duruyordu, özellikle bana, ataması olmayan biriyle evlenilir mi diye...çok ağlattılar beni...ailem bile her nekadar destek olsalar da herkesin evi yuvası ayrı..birde hamile kaldım hemen...
artık son noktaya gelmiştik, çünkü doğum yaklaştı, sigorta yok, atama yok, masraflar allahım her gece gözyaşı....
ama eşim hep dediki bana, allah insanı son noktaya kadar sıkar sıkar sabrını ölçer, dayanabilecekmi şükür edecek mi? yoksa isyan mı edecek, sızlanacakmı diye...hep dua ettik eşimle..rabbim yardımcı ol diye...
ve doğumum oldu, şükür kimseye muhtaç olmadan üç beş ay geçti, bebe rızkıyla gelirmiş gerçekten....eşim geçici bi iş buldu buna bile sevindik...derken birgün eşim telefon etti, atamalar varmış dua edelim inşallah belki olur dedi..tabi benim hiç ümidim yok ama eşiminde umudnu kırmak istemiyorum...
tercih yaptık vs işlemler malum... ama ben tercih yaptığımızı bile unuttum, çünkü her seferinde hüsran olunca alışmıştık...
eşim bi işte çalışıyor ya, azıcık aşım ağrısız başım diye şükür edip seviniyordum zaten...
eşim iş gittiği birgün telefon etti, meğer atanmışız
allahım o sevinci duyguyu size izah edemem....rabbim sabrımızı denedi, isyan etmedik çok şükür..hep dua ettik..rabbim kimseye muhtaç etme diye..şükürler olsun atandık, 3 yıl oldu...
elhamdülillah....
o yüzden şunu sakın unutma pelincim, sabredenler feraha erenlerdir...eğer sabredersen, ve sabrının kederini içine gömer de isyan etmezsen rabbim senide feraha erdirerek müjdeleyecek emin ol...duanın açamadığı kapı yok sakın unutma...dua kaderi bile değiştirir...
içine ağlama daralma sıkışma geldiğinde aç ellerini dua et....gör bak nasıl gönlün rahatlayacak..

kpss yi dusunsem ne olacak ki yilda 6000 mezun veriyor ortalama, 101 kisi alindi biyolog olarak canim..

2-3 gundur araliklarla agliyordum da bugun daha kotu oldum hic tutacak gibi degilim 5 dk agliyorsam 10 dk ara tekrar aglamak...

canım benim bugünler geçecek bak ilerde böyle böyleydi diyeceksin bişeylerle uğraş boş durmamaya çalış ....

Gormedim tersini ama gormek de istemem, ben normalde aglamam hep icime atar etrafa mutlu gorunurum ama patladim artik sabrimin sinirlari bitti kul oldu bugun bagira cagira hickira hickira agladim...

Isyan etmiyorum sadece uzulup agliyorum, sabrediyorum sinaniyorum biliyorum ama yok tutamiyorum gidiyor yaslar hakim olamiyorum...

canım benim bugünler geçecek bak ilerde böyle böyleydi diyeceksin bişeylerle uğraş boş durmamaya çalış ....

canim ne yapayim illa ki akliam geliyor, sabah kahvaltidan once kitap okuyorum, sonra aciyorum mailimi ve is ilanlari ile iligili tum siteleri basliyorum aramaya ordan oraya, firmalar vs surekli aklimda yani bugun tam 2 ay oldu mezun olali, hayatimda hic boyle 2 ay gecirmemistim hep calismistim okul olmadiginda.. sinir oluyorum kendime artik

ha bak söylemeyi unuttum, ben 2004 de imam hatipten mezun oldum ve başörtü meselesi yüzünden üniversiteye gidemedim...
hep dua ettim allahım üniversite aşkını bana yaşat diye...hayalimdeki mesleği nasip et diye...
şükürler olsun 8 sene sonra başörtü sorunu düzeldi ve ben ilahiyata kaydoldum...ikinci sınıf oldum şimdi şükürler olsun...sabrettim ve sabırın sonunda isteğim oldu....
hayalimi de nasip eder inşallah rabbim....
hiçbişey imkansız değildir...tek yapacağın şey dua....dua...dua...
ağlayacağın zaman açacaksın elerini dua edeceksin...

sıkma canını tatlım elbet bir yolu bulunur arkadaşların ne durumda yada çevrenizde tanıdık vs var mı ha bide bu korkuteli işi vardı o

noldu

evet canim anlatmistin biliyorum... zaten dua etmeye ellerimi kaldirdigimda da agliyorum, ben sulu goz oldum iyice..

sıkma canını tatlım elbet bir yolu bulunur arkadaşların ne durumda yada çevrenizde tanıdık vs var mı ha bide bu korkuteli işi vardı o

noldu

canim arkadaslarim mumessillik yapmaya baslayanlar var (ben istemiyorum), hastane vs ama 1-2 sene beklediler hep.. bi de benim yakin arkadaslarim yuksek yapmadilar.. yeni girdiler sayilir ise..

antalya daki ise cuma gununu bekliyorum yine de izmirden belki bir haber gelirse diye..

olmazsa arkadasim benden haber bekliyor cuma gunu kararimi bildiricem..

maşallah gazel

bende başörtülüyüm ve allahıma bin şükür rahatlıkla okula girebiliyoruz ve okulda hiçbir sorun yok allaha şükür ...her gecenin bir

sabahı her kışın bir baharı mutlaka vardır zaten canım senin adına da çok çok mutlu oldum inşallah allah herşeyi gönlüne göre verir

dediklerine harfiyyen katılıyorum herşey duada bitiyor...

bak gördün mü hemen işe girmek zor anca tanıdığın falan varsa öyle ...

haber ver canım merak ederim ben çok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…