Kilo alma programi ile yarisma

bu gece de mama saatine katılmayan olursa küsecem herkese
dün afilli olmasa kimsecikler yoktu...valla kimse yemeyince mama bende yemiyorum, ya burası baskın geliyor zar zor yiyorum...
bakın herkes unutmasın 11 de :84:

merak etme benim regl nin agir gunleri gitti sayilir, katilicam soz :)

tamam canim surerim.. Sorma canim eskiden kendimi sikar tutardim da diyoum ya patladim iyice :84:

İki aydır 1 kilo alacağım diye yemediğim yemek kalmadı. Olmuyor olmuyor olmuyor...

Katil bize sen de

İki aydır 1 kilo alacağım diye yemediğim yemek kalmadı. Olmuyor olmuyor olmuyor...

ay nı meseleden iki hafta önce burda utanmasam ağlıyacaktım...
olmuyor ne yapsam ne etsem boş..alamıyorum diye çok yıprandım...ama sağolsun kızlar teselli ettiler ve vaz geçmeme engel oldular...iki hafta sonra 1 kilo aldım inanamıyorum hala şoktayım
sakın pes etme...hiç ummadığın bi anda aldığnı göreceksin..

tamamdir zaten iki gundur tursuya basladim yine kis geldi ya

valla beynim aglamaktan mi ne cok fena sizliyor boye vigil vigil

turşuyu da çok severim salatalık bamya karpuz lahana havuç üff anam

artık ağlamak yok pelinim bu defteri kapattık :)

dün afilli olmasa kimsecikler yoktu...valla kimse yemeyince mama bende yemiyorum, ya burası baskın geliyor zar zor yiyorum...

bizim evde süt bitmiş o yüzden katılamadım yemiyorum zati kaç gündür mamayı

Doga nerdesın sen hanı kılon? Oyle okumakla olmuyor?

evet yaa doğaya kız pelin kaç gündür geliyor okuyor kaçıyor kilo da güncellemedii
sen naptın canım tartıldın mı tekrardan akşam yemeğinden sonra

gerçi daha erkenmiş bana da saat 9 10 oldu gibi geliyor

daha yemedim aksam yemegimi canim :)
burda bile guya batiyiz :) yatsi oknuyor sanki 10 gibi saat :)

Kizarim tabi Doga ya oyle is mi olurmus yazicak hemen

olsun sütsüz yap, benim gibi ben sütlüden tiksiniyorum suyla yapıyorum...
kaçışın yok katılacaksın

pelincim çok üzüldüm yaa kendi yaşadıklarımı hatırladım...ben de çok ağladım çok duygusal sulu göz biriyim çünkü ama bu dönemler geçiyor emin ol sadece sabret ve her zaman hayırlısını iste. sen çok istiyorsun olmuyor diye ağlıyorsun ama belki de Allah seni senin düşündüğünden daha güzel şeylere saklıyor bilemezsin ki... belki de istediğin şey olacak ama şimdi olması senin hayrına değil daha vadesi vardır? ben de mezun olduktan sonra 1 yıl bekledim. çok üzüldüm ağladım ama hep dua ettim hayırlısı olsun diye, olmuyorsa vardır bir sebebi dedim hep buna da şükür dedim ağlarken. ama sonunda işim oldu, sonunda senin de bir işin olacak buna yürekten inan ve en hayırlısı ne ise o olsun diye dua et Rabbim hiçbir duayı geri çevirmez Allah a bırak en iyisini O bilir

ben çalıştığım günler dışında her gün saat tam 11 de burdaydım gelmeyenler olsa da ben yedim buraya da yazdım bugün de 11 de görüşürüz diye umuyorum ve daha çok katılım bekliyoruz kızlaaaaaaaar

valla bir kase fındık yerim ancak

boş durma da ne yersen ye regl oldum yaaa ben yiyorum bir taraftan gidiyor afedersiniz:26: sancılanıyorum o yüzden pek iştahım yok midem bulanıyor bazen sancıdan akşam yemeğinde kuş kadar yedim midem bulanıyordu... şimdi gevreği deniycem umarım midem bulanmadan yiyebilirim :44:

canım bende az önce çok acıktım diye çayla bişeyler yedim...ama koca koca iki dilim ekmek yedim...dilim dediysem az görmeyin, şu kocaman yuvarlak trabzon ekmekleri varya, onun dilimlerinden iki dilm yani tereyağ sürdüm çatlayana kadar yedim valla, mamayı nasıl yicem onu düşünüyorum
ama kararlıyım yiyecem inşallah....11 de burdayım allah izin verirse...yatarken de ballı tozlu sütümü içer yatarım nasipse..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…