- Konu Sahibi Tiramisukahve
-
- #1.201
Kizlar dun ac tartilmistim demin tartildinm 54700 kilom
nerdesiniz kızlar mama saati geldi de geçiyor bileben hazırladım geldim sizi bekliyorum
ben geldim ben
mamamı hazırladım, hatta birkaç kaşık yedim bile
bir tane muz getirdim...birde ballı tozlu süt bir su bardağı...
üçüde önümde şimdi...nasıl yiyecem bilmem
valla siz olmasanız buraya söz vermiş olmasam hayatta yemem gecenin köründe bunları :120::120::120::120::120:
tebrik ederim800 gr. almışsın sanırım ne yaptın bu hafta nasıl kilo aldın ben yerimde saydım bu hafta
ben de gevreğimi yedim bir saat falan önce. şimdi de mamamdan yavaş yavaş yiyorum ve gözümden uyku akıyor, biraz da sancım var... canım hiç hiç mama istemiyor bugün ama sözümde durmak için geldim yiyorum
Gecen hafta 1900 almistim bu hafta 800 de kalmisim canim ben sabah aksam 2 yemek kasgi pekmez yiyorum biri ogunumu genelde ogle disardan hazir yiyorum genelde aksam yemegini donusumlu olarwk pilav veya makarna turu yiyorum bu hafta bu biraz aksadi oda kiloma tansidi zaten kizim dis cikariyor pek bisey yemedim bu hafta disardan tukettim
canım benim hemen ye de uyu sen...
bende mamayı bitirdim, muzu yiyorum...tıkandım yaa, üff valla gitmiyor...
sütümü nasıl içecem onu düşünüyorum..
ben midem bulandığı için yavaş yiyorum bugün, bitirmek üzereyim az kaldı...sonra tartılıp yazarım ve uyurum
pelin yine yok evet ama inşallah sancısı yoktur da sadece uyumuştur
regl bitmek üzere demişti, sancısı geçmiştir artık..yani inşallah yoktur sancısı...gelir belki birazdan...
ben sütüde içtim mavişim..tartıl da gel merak ettim...bence o 200 gr açlıktan oldu senin....
gör bak +200 olarak yazacaksın buraya şimdi
afiyet olsun lop lop et olsuntartıldım şimdi ve sonuç 40 kg. ne aldım ne verdim bu hafta yani offffffff çok sinir bozucu sabahtan beri 200 gr. farketmiş açlık tokluk arasında. ah şu regl yaaa mahvetti beni iki gündür:26: zaten bu hafta moralim de bozuktu çok yiyemedim biliyorsunuz beklediğim bir sonuç oldu zaten cezam neyse razıyım
olsun canım en azından vermemişsin bak..buna da şükür...
regl çok etkiliyor çok iyi bilrim, benimkilerde çok ağır sancılı geçer...benimkide eli kulağında, bakalım ben napıcam regl olunca kesin yeme içmeden kesilirim... :26:
pelincim çok üzüldüm yaa kendi yaşadıklarımı hatırladım...ben de çok ağladım çok duygusal sulu göz biriyim çünkü ama bu dönemler geçiyor emin ol sadece sabret ve her zaman hayırlısını iste. sen çok istiyorsun olmuyor diye ağlıyorsun ama belki de Allah seni senin düşündüğünden daha güzel şeylere saklıyor bilemezsin ki... belki de istediğin şey olacak ama şimdi olması senin hayrına değil daha vadesi vardır? ben de mezun olduktan sonra 1 yıl bekledim. çok üzüldüm ağladım ama hep dua ettim hayırlısı olsun diye, olmuyorsa vardır bir sebebi dedim hep buna da şükür dedim ağlarken. ama sonunda işim oldu, sonunda senin de bir işin olacak buna yürekten inan ve en hayırlısı ne ise o olsun diye dua et Rabbim hiçbir duayı geri çevirmezAllah a bırak en iyisini O bilir
pelin nerelerde uyudu mu gene
ben midem bulandığı için yavaş yiyorum bugün, bitirmek üzereyim az kaldı...sonra tartılıp yazarım ve uyurum
pelin yine yok evet ama inşallah sancısı yoktur da sadece uyumuştur
Kizlar listemiz hazir
Kilo alamayan ve kilo vermis arkadaslarimiz, cok iyi kilo alan (en az 1000 gram) arkadaslarimizdan cezalarini istesinler.
Ben cezami Gazel' den almak istiyorum
Sagol mavisim insallah hakkimda hayirlisi bir an once olur ne diyeyim
Evet kizlar malesef uyumus kalmisim koltukta, ama basim beynim catliyordu aglamaktan cok degisikti 9 da uyumusum sanirim, e tabi o saatte uyursam tavuk gibi 5 bucukta kalktim
Tartildim ama aksam yemeginden sonra 46.8 im bu kadar kan kaybina iyi bile diyorum kizlar, gerci cok da yememistim ama olsun artik bu tarti olayini uzatmanin alemi yoktu, en azindan vermemisim ona da sukur
Simdi tek tek sayfalari okuyarak listemizi yenileyecegim
ben de cezamı gazelden istiyorum ama şöyle okkalı bi ceza olsun gazelcim hakettim çünkü bu cezayı ve bana kilo olarak dönecek bir ceza olmalı o yüzden
aynı kaderi paylaşıyoruz ben de vermediğime seviniyorum sadece. zaten bu aralar ne ders ne yemek hepsi hak getire aklım beş karış havada ben bende değilim :26:
Evet Gazel okkali bir ceza ikimize de aynisi olabilir ben raziyim
Mavisimle ikimiz de esit sartlardayiz :)
BIR DE AKSAMLARI UYUMAMAM ICIN BANA BIR FORMUL
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?