Kilo alma programi ile yarisma

Gonul isi mI Mavisim yoksa

evet sosyal anlamda daha yeni arkadaş olmaya başladığım biri ama bi sempati duyuyorum ne hissettiğimi ben de bilmiyorum ve giderek daha fazla düşünüyorum galiba:44: karşımdakinin ne hissettiğini anlamak istiyorum ama nasıl anlayabilirim ki hangi tavırları yada sözleri onun da hisleri olduğunu gösterir

Canim oncelikle nereden nasil tanistiginizi, hangi ortamlarda bulundugunuzu, ne siklikla gorusebildiginizi soyle, bu sureclerde aranizda gecen konusmalar tavirlar da onemli bunlari anlat sana yardimci olayim Arkadaslarim bana bu konulardaki hislerimin iyi oldugunu soylerler, 3-5 dedigim tahmin ettigim seyin cikmisligi da vardir

tamam anlatayım o zaman bakalım fikrin ne olacak merak ettim

Kizlar listemiz hazir

Kilo alamayan ve kilo vermis arkadaslarimiz, cok iyi kilo alan (en az 1000 gram) arkadaslarimizdan cezalarini istesinler.

Ben cezami Gazel' den almak istiyorum

ben de cezamı gazelden istiyorum ama şöyle okkalı bi ceza olsun gazelcim hakettim çünkü bu cezayı ve bana kilo olarak dönecek bir ceza olmalı o yüzden

Evet Gazel okkali bir ceza ikimize de aynisi olabilir ben raziyim

Mavisimle ikimiz de esit sartlardayiz :)

BIR DE AKSAMLARI UYUMAMAM ICIN BANA BIR FORMUL

günaydın hatta tünaydın demeliyim sanırım..canlarım
beni seçmişsiniz ay çok sevindim düşündüm de şimdi size şöyle idareten bi ceza verip geçmek istemiyorum...aynen dediğiniz gibi okkalı bir ceza vericem...bugün eşimin izin günü ve oğlumun sağlık ocağında kontrolü var...gidip geleyim size güzel bi ceza vereyim...hem düşünmüş de olurum...
ama öyle bir tabak makarna ile kurtulamazsınız, fena bir ceza olacak sizin için hazırlıklı olun
öpüyorum sizi kızlar, bekleyin beni

Cok korkuyoruuuummm :18::18:

Mavisim bize dunyalari mi yediricek acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…