- 3 Şubat 2013
- 3.490
- 117
- 103
- Konu Sahibi Tiramisukahve
-
- #1.221
aynı kaderi paylaşıyoruz ben de vermediğime seviniyorum sadece. zaten bu aralar ne ders ne yemek hepsi hak getire aklım beş karış havada ben bende değilim :26:
evet aynı olabilir farketmez yeter ki kilo alalım bu hafta artık
Benim de canim sikkin diye iki gundur iyice saldim al benden de o kadar
benim durum seninkinden biraz daha farklı ben sorunu kendim yarattım gibi dertsiz başıma dert alıyorum resmen ama kafam çok karışık duygularım da öylene yapacağımı da bilmiyorum zaten
Evet alalim ben tam 1 kilo almak istiyorum bu hafta
ben de en az 1 kilo istiyorumbu haftayı telafi etmeliyiz. 41 olabilirdim bu hafta ama olmadı
Gonul isi mI Mavisim yoksa
Olucak, aksamki mamalari yedikten sonra bi ogun daha mi eklesek ama ben aksamlari uyumak istemiyorummmmmmm
evetsosyal anlamda daha yeni arkadaş olmaya başladığım biri ama bi sempati duyuyorum ne hissettiğimi ben de bilmiyorum ve giderek daha fazla düşünüyorum galiba:44: karşımdakinin ne hissettiğini anlamak istiyorum ama nasıl anlayabilirim ki hangi tavırları yada sözleri onun da hisleri olduğunu gösterir
ya ben geç saatlere kalamıyorum çünkü hem okul hem nöbet beni yoruyor uykumu alamam yoksamamanın öncesine mi eklesek:44:
mama oncesi zaten tikiniyoruz :) mama biter bitmez iki avuc findiga ne dersin? hem az yer kaplar hem de kalori bombasi
Canim oncelikle nereden nasil tanistiginizi, hangi ortamlarda bulundugunuzu, ne siklikla gorusebildiginizi soyle, bu sureclerde aranizda gecen konusmalar tavirlar da onemli bunlari anlat sana yardimci olayimArkadaslarim bana bu konulardaki hislerimin iyi oldugunu soylerler, 3-5 dedigim tahmin ettigim seyin cikmisligi da vardir
tamam anlatayım o zaman bakalım fikrin ne olacak merak ettim
ozelden de anlatmak istersen her zaman dinlerim
çok sağol canım ya mesaj atabiliyor muyum bilmiyorum denemem gerek ama buraya yazayım şimdilik, devamında bişey olursa ki olur onları özelden yazarım
tamam canim bekliyorum merakla
Kizlar listemiz hazir
Kilo alamayan ve kilo vermis arkadaslarimiz, cok iyi kilo alan (en az 1000 gram) arkadaslarimizdan cezalarini istesinler.
Ben cezami Gazel' den almak istiyorum
ben de cezamı gazelden istiyorum ama şöyle okkalı bi ceza olsun gazelcim hakettim çünkü bu cezayı ve bana kilo olarak dönecek bir ceza olmalı o yüzden
Evet Gazel okkali bir ceza ikimize de aynisi olabilir ben raziyim
Mavisimle ikimiz de esit sartlardayiz :)
BIR DE AKSAMLARI UYUMAMAM ICIN BANA BIR FORMUL
günaydın hatta tünaydın demeliyim sanırım..canlarım
beni seçmişsiniz ay çok sevindimdüşündüm de şimdi size şöyle idareten bi ceza verip geçmek istemiyorum...aynen dediğiniz gibi okkalı bir ceza vericem...bugün eşimin izin günü ve oğlumun sağlık ocağında kontrolü var...gidip geleyim size güzel bi ceza vereyim...hem düşünmüş de olurum...
ama öyle bir tabak makarna ile kurtulamazsınız, fena bir ceza olacak sizin için hazırlıklı olun
öpüyorum sizi kızlar, bekleyin beni
Cok korkuyoruuuummm :18::18:
Mavisim bize dunyalari mi yediricek acaba
ben de korkmaya başladım şimdi pelincim ya bir tencere falan yedirecek gibi konuştu yandık biz tey tey teyyyy
valla buna tey teylenir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?