Kilo alma programi ile yarisma

Salı günü yazamamıştım ama 55.6 olmuştum bende
2.5 kilo alan arkadaş nasıl almış göremedim çok fazla yazmışsınız
bu aralar fazla giremiyorum siteye, beni listeden atmayın atsanızda gelirim gerçi

bu arada ben öğle yemeğimi yedim biber kızartmasını ekmek arası yaptım yanında tursu ayran ve küçük bir tabak pirinç pilavı. şimdi de iki tane küçük muz yiyorum

oh mis ben kalkip hazirlamay useniyorum kalkarim birazdan insallah, 4-5 dilim tobleron attim ben de agzima

Gozdecikim hemen eklerim seni listeye :) Seni listeden atar miyiz deli manyakim benim :) Sen bu basligin kurucularindansin ask olsun

Ben de ceza istiyorummm geçen haftaki eksik 400 gramım ve bu haftaki 600 gramımla beraber bu hafta toplamda 1 kilo alayım istiyoruuummm
Gazelin cezası da pek güzel olacağa benziyor

Ben biraz manyağım galiba çünkü arada Google görsellerden zayıflık ve zayıf kadınlara bakıyorum sanırım şükretmek için mesela şuna bakın kızlar

selam kızlar ben geldim geztaponuz geldi hani filmlerdeki kötü adamlar olur ya ni hahaha yaşasın kötülük diye nara atıcam şimdi
işim biraz uzadı, günlerde kısa hemen akşam oluyor koştur koştur zor hallettim işleri, pek bişey yiyip içemedim öğün dışında, şimdi hemen abur cuburlara saldırıcam
ama öncesinde gelelim şu cezalı şahıslara
size güzel bi ceza buldum, hatta epey düşündüm ne ceza versem diye...
işte cezanız...

1 TABAK DOLUSU PATATES SALATASI bir tane de haşlanmış yumurta doğrayacaksınız içine...az baharatlı, az tuzlu, yağlı ve marullu bir salata olacak... bir tabak dolusu patates salatasında 360 kalori bulunmakta.... bir tane yumurtada da 75 kalori bulunmaktaymış..
toplam 430 kalori etti, ve tabi ki ekmeksiz yemek yok...en az 3 dilim ekmekle yiyeceksiniz, ama ekmeği büyük gören olursa biraz azaltabilir ( fazla gaddar olmayayım ) ve bir kase de yoğurt.....
böylelikle 500 kaloriye denk gelecek...
yine de mutedil oldum kızlar, kıyamadım size...
epey araştırdım, ve en kalorili olanlarını seçtim....
bunu kendim de uygulayabşlirm yarın, kendime de ceza veriyorum bakın ne kadar seviyorum sizleri görüyorsunuz

Ben biraz manyağım galiba çünkü arada Google görsellerden zayıflık ve zayıf kadınlara bakıyorum sanırım şükretmek için mesela şuna bakın kızlar
Eki Görüntüle 844620

ay sendemi bakıyorsun afilli
inan birtek ben varım böyle sanıyordum bende çok bakarım da
hakkaten çok aşırı zayıflar var yaa, şükür valla yine de...

Ben de ceza istiyorummm geçen haftaki eksik 400 gramım ve bu haftaki 600 gramımla beraber bu hafta toplamda 1 kilo alayım istiyoruuummm
Gazelin cezası da pek güzel olacağa benziyor

ben bugün öğün dışında pek bişey yiyemedim işlerim yüzünden, o yüzden dönüşte markete uğradım, bir tane tam buğday ekmeği aldım, geçen fıstık ezmesi almıştım bu sefer fındık ezmesi aldım,...
birazdan çay demeleyecem ve güzel bi kahvaltı gibi sofra hazırlayacam...
ekmeğe sürecem ezme ve baldan...dün de komşum köy peyniri getirdi köyünden..mis gibi bişey aşırı yağlı... onuda yiyecem...
tereyağı da sürecem tabi...baya kalori patlaması olacak bana...gece 11 e kadar ballı gevrek yerim, sonra 11 de burda mamamızı yeriz birlikte..sonrada ballı tozlu sütümü içerim...eh yeter yaa çatlayacakmıyız

Canim gazelim cok naziksin kendine de uygulayacakmis

Benim bi itirazim olabilir mi, yumurtayi gun icindeki baska ogunume tasisam:26: yoksa midem bulanir tum yediklerim gider, ama patates salatasi, yogurt, ekmek hiiiic problem degil ama yumurtayi bunlarin yaninda hayatta yiyemem

Ohh güzel cezaymış valla patates olsa hemen şimdi yapardım yarına artık :)
Senin ne güzelmiş menün yaa benim de canım çekti şimdi şöyle tereyağı taze ekmek peynir bal oh kurayım ben de akşam yemeğinden sonra kendime bir tepsi

tamam pelincim, sana ufak bir iltimas geçiyorum, bu kıyağımı da unutma sakın
sen yumurtasız yap salatanı, ama yumurtayı aynı gün içinde yiyeceksin, ona göre

evet canım cezadan ziyade ödüle benzer bişey dimi malum patates salatası biz bayanların sevdiği şeylerdendir...
yarım saat falan araştırdım netten, basite kaçmadım yani....aslında peynirli erişte, ve yoğurt diyecektim ama herkesin evinde erişte olmayabilir belki diye vazgeçtim....erişte de aşırı kaloriliymiş kızlar unutmayın..
ha size bi tavsiye, marketten makarna alırken dikkat edin, yeni üretilen yumurtalı makarnalar var...üç beş kuruş daha pahalı normal makarnaya göre, ama aşırı kalorili...normal makarnadan yediğin bir tabak, yumurtalı makarnanın çeyrek porsiyon kalorisindeymiş..
bi hesaplayın bak ne kadar aşırı kalori var bir tabağında...
ben bugün alacaktım unuttum..bi dahaki sefere inşallah..bi kaç paket alırım..zaten makarna hastasıyım çok severim, bol bol da yerim...yumurtalı olanın kalorisi çokmuş, iyi olacak bence...tombullaşıcaz

tesekkur ederim Gazelcim :)

yerim sen hic merak etme, yarin yapicam

Patatesi de cok severim ayrica :) Tam benlik bi ceza olmus :)

bakın yumurtalı makarna şu kızlar..üzerinde yumurta resmi var zaten görünce bilirsiniz...tembihleyin annenize yada alışverişi kim yapıyorsa...

ya düşününce koca bir tabak normal makarna yiyecem diye uğraşacaz ama bu yumurtalı makarnanın çeyreği kalorisi olacak...
yumurtalıdan koca bir tabak yeriz, kalori patlaması yaşarız

Bilmiyordum bu yumurtalı makarnayı çok iyiymiş ben çok yerim makarna bundan yersem demek ohhhh:)

merhabalar kilo almaya çalışan bayanlar
bende bir zamanlar (lise dönemlerinde) kilo almak için kendimi parçalardım
ufacık bir popom içine göçük karnım çarpık bacaklarım vardı
1,65 boya 50 kiloydum hep
ama sonunda kilo almayı başardım
şimdide bundan yakınıyorum
gerçi çok değil şu an halimden memnunum aslında
1-2 kilo versem daha güzel olurdu ama neyse bunada şükür
nasıl kilo aldığıma gelince
eskiden sabah 5te kalkar bütün gün koşturur okuldu stajdı dersaneydi
doğru düzgün yemek yiyemez kahvaltı yapamaz bir akşam biraz yemek yer 11-12 gibi yatardım
şimdiyse o günlerin acısını çıkarıyorum
eşek gibi uyuyorum dersme yalan olmaz
anladım ki kiloda en büyük etken uyku
çok uyumak
çok yemek
az gezmek
evden dışarı pek çıkmam
evdede durmadan insan yemek yiyor haliyle
ee sürekli ye yat ye otur
58 kilo oldum işte
şimdi bu kim niye gelmiş buraya bunları yazıyor diyen olursa cevap vereyim
valla bende bilmiyorum gazel arkadaşım buralardaymış bu ara bir bakınayım dedim
inşallah herkes hedef kilosuna ulaşır
sonrada ayyy çok kilo aldım göbeğim pörtledi diye burda ağlamaz
bu arada gazelcim yumurtalı makarna müthiç birşey ya
onu gördümde geldim ben zaten
bende çok yapardımda bu ara hiç yapmıyorum niyeyse aklıma getirdin bak
sende bende yumurta yemeyiz birde biliyorum
ama inan hiç yumurtada kokmuyor
çok güzel
mutlaka deneyin kızlar
hadi size bol kalorili günler

çok teşekkür ederiz desteğin için, ben hep çok uyurdum hiç kilo almadım uyuduğum halde önceki yıl hep evdeydim o kadar kilo vermiştim ki yine de hep yatıyordum ama alamıyordum yesemde, ben bu yıl hareketlenmeye ufaktan spor yapmaya başladım erken kalkıp önce sahile uğrayıp temiz havada yürüyüş yapıp günüme başladım ve sağlıklı hissediyorum ve o kadar çok yiyorum ki alıyorum haliyle kilo
yapısal bir durumdur tabi kime ne yarar bilemeyiz, internette de videosunu izlediğim amerikalı bir kız diyordu bol bol uyuyun mecbur kalmadıkça parmağınızı oynatmayın diye

aahh ya inşallah göreceğiz o ideal kiloya ulaşıp da fazlasını vermek istediğimiz zamanları

Bilmiyordum bu yumurtalı makarnayı çok iyiymiş ben çok yerim makarna bundan yersem demek ohhhh:)

evet canım bende yeni farkettim, bende bilmiyordum hiç...geçen gün görmüştüm alışverişe çıkınca alayım diyordum unuttum bugünde...
vi dahaki sefere üç dört paket alayım..çünkü makarnayı çok seviyorum zaten, bundan da yersem süper olacak kalori

ayyyy canım benim..kimler gelmiş kimler...gözdem gelmiş beni desteklemeye kuzum benim
hoşgeldin sefa geldin....
evet iki haftadır bizim ausun diyet yarışmasına katıldığı hesapi bende kilo alma yarışmasındayım
aus duyarsa yolar saçlarımı, haberi yok sanırım kilo alma çabamdan
evet gözdem ya yumurtayı pek sevmiyorum ben, en son ne zaman haşlanmış yumurta yedim inan hatırlamıyorum...
ama börek çöreklerin içinde yerim...yada salatalarda vs...ama öyle sade yumurtayı sevmem hiç
bu makarnayı yeni öğrendim bende....alacaktım bugün unuttum, alacam nasipse bol bol yapıcam..hem burağa da çok faydalı olur..oda çok sever makarnayı...çaktırmadan yumurta yedirmiş olurum hem
ay gözdem sorma ya, valla kilo almak vermekten çok daha zor....iki haftadan fazladır hırsla uğraşıyorum..ama çok faydası oldu bu yarışmanın..çünkü senelerdir bir gr kilo almaazken burda iki haftada bir kilodan fazla aldım
sağolsun kızlar bana çok destek oldu, ben çok vazgeçme yanlısıydım....umutsuzdum...ama allah razı olsun hepsi zorladı beni vazgeçmeme engel oldular
ve bir kilodan fazla aldım çok şükür..
sende uğra arada sırada...paylaş bilgilerini...biz ne bulsak yiyioruz nasılsa fikir olur bizede...

ben de cezamı beğendim ama yumurta konusunda pelin gibi düşünüyorum onu ayrıca yemem lazım yoksa düşünmek bile istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…