- 3 Şubat 2013
- 3.490
- 117
- 103
- Konu Sahibi Tiramisukahve
-
- #1.281
Gozdecikim hosgeldin :) Kahvaltin enfes gorunuyor afiyet bal seker olsunGünaydın güzellikler
Biraz okudumda yazılanları mama olayına katılamıyorum kusura bakmayın ben eve geç geldiğim için o saatte akşam yemeğimi yiyorum
2 haftadır kahvaltı yapabildiğim nadir günlerden birindeyiz
sizin için öncesi sonrası yaptım
Eki Görüntüle 845581 Eki Görüntüle 845582
gazelcim cezanı çok beğendim. anneannemde patates salatasına yumurta haşlayıp halka halka doğrar üstüne koyarmış :) anneme söyleyim öğlen yemeğinde yapsın anneannemi analım :) seni favori cezacım seçiyorum sonuncu olduğumda ceza isticem senden
fırında hamsi, patates salatası...
ben sözümü tuttum yaptım yedim ekledim resmi....
şimdi şu cezalı arkadaşların patateslerini görelim bakalım
inşallah yemişsinizdir, yoksa üzerine ekstra bi ceza kesebilirim haberiniz ola
Eki Görüntüle 845768
BIR DE AKSAMLARI UYUMAMAM ICIN BANA BIR FORMUL
o formül acilen bana da bulunmalı yoksa benim 11e kadar ayakta durmamın mümkünatı yok
Afiyet olsun NUTEcim..Ben de yedim şimdi mercimek , pilav , patates , yoğurt , salata , tatlı...
Ama ben de bu hafta 1 gr bile değişim yok maalsef..;/
slm kızlar akşam oldu neler yediniz bakalım?
ben aşırı derecede tatlı istiyorum acaip tatlı krizindeyim..
bişeyler yapayım dedim ama baya yorgunum, eşime dedim gelirken popkek çikolata falan al diye...
popkek canavarıyım resmen çok severim...
onları yiyecem birazdan gelirse
ardından patates salatasını bol bol yapmıştım ondan yiyecem bir tabak daha
sonra çayla bisküvi vs yerim, derken mama saati geliyor...dün uğrayan olmadı, bugünde mama saatine gelen olmazsa yakacam bu topiği
şimdi
mercimek çorbası
dolma-sarma yedim
annem de tatlı yapmış birazdan da ondan yirim
Ben yazdim yediklerimi :) Simdi de nar yiyiyorum koca tabak :) Birazdan misir patlaticam, mamada burdayim cunku sabah 10 da kalktim uyumam bugun yakma sakin daha burada cok isimiz var :)
eferin nute
Sabah simit yedim yine
Meyve suyu yanında
Sonraa eve geldim makarna haşladım bol ketçapla yedim yanında da 2 yumurta haşladım zeytinyağı pulbiberle beraber onu da yedim
Annem kek almış şu paykek in üçgen üçgen fındıklar olan ondan 2 dilim yedim şimdi kazandibi yaptım ondan yiyeceğim akşam yemeği tavuk pilav var
selam kızlar ben dün 9buçukta uyudum malesef regl in etkisi sanırım parmağımı kımıldatacak halim yoktu kendimi yatağa zor attım ve uyanamadım bir dahabugün de öğlen uyandım kalktığımda annem öğle yemeği yapıyordu direk onu yiyiverdim erişte turşu ayran yeşillik falan çeyrek de ekmek yedim. arada muz yedim 3 tane ya muz canavarı gibi sonra biraz işlerim vardı onları halledeyim derken akşam yemeği vakti gelmiş bir tabak tavuk bir tabak salata yarım ekmek ve ayran vardı menümde hepsini yedim patlayacak gibi hissettim üstüne 3 bardak çay içtim daha anca şişliğim geçmeye başladı bir çay daha lazım
patates cezamı da yarına sakladım :)
Muz meyvelerden en kalorili olani diyebilirim yarasin Mavisim
Ben de az sonra misir patlaticam
Mama saatinde burda olucam
sağol canımcım senin de yediklerin yarasın topak topak et olsun inşallahhhhh
ben de mama saatinde burdayım inşallah canım uyumam bu sefer merak etme
Ay kizlar bugun arkadasa gittim iste gecmis olsuna geleni gideni cok oluyor, yardim ediyorum misafirlere hizmet vs..
Gelen kadinlar hafif tombul, Allah dedim yine toplum ici ve zayiflik muhabbeti olucak.
Ne deseler begenirsiniz ") ay sakin kilo alma fizigin cok guzel manken gibisin ;D ay bi mutlu oldumama iltifata degil ne beklerken ne geldi ona
ayyyy yerim ben öyle misafiriher gün gelsin öylesi bana da eski komşularımız öyle derdi ahh ahhhh niye taşındık ki ordan
Sorma canimEv sahibinden once kahve de yapayim mi dedim hemen
Valla he pratik hemen yapıp yiyorumBu ara makarnadan gidiyorsun Afillim
Oh oh afiyet bal seker olsun
Muz meyvelerden en kalorili olani diyebilirim yarasin Mavisim
Ben de az sonra misir patlaticam
Mama saatinde burda olucam
Ay kizlar bugun arkadasa gittim iste gecmis olsuna geleni gideni cok oluyor, yardim ediyorum misafirlere hizmet vs..
Gelen kadinlar hafif tombul, Allah dedim yine toplum ici ve zayiflik muhabbeti olucak.
Ne deseler begenirsiniz ") ay sakin kilo alma fizigin cok guzel manken gibisin ;D ay bi mutlu oldumama iltifata degil ne beklerken ne geldi ona
nasıl mutlu olduğunu çok iyi anlıyorum ahhh bu millet niye böyle bilmem ki. iş yerinde de bi arkadaş belin kopacak yemek ye yemek dedi. bi abi de sağolsun dedi ki zayıfların kral olması gereken şu dünyada şişmanlar neden kral olur anlamış değilim dedi beni bi gülme aldı o an abinin kendi de göbekliydi bu arada
Valla he pratik hemen yapıp yiyorum
Muz bende gaz yapıyor tüm gün şiş oluyorum
Ne güzel misafirmiş o hepimize lazım bir tane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?