Kilo alma programi ile yarisma

ay canım nerdesin sen bakim neden yarışta değilsin biz de özledik

tartım bozuk nutecim daha olmadı olmasında böyle kafam rahat ya kilo gelirse gelir gelmezse kendi bilir modundayım artık :))
sen napıyosun nasılsın bakalım şu listeye bakayım bir kim ne durumda

tartım bozuk nutecim daha olmadı olmasında böyle kafam rahat ya kilo gelirse gelir gelmezse kendi bilir modundayım artık :))

aynen kafaya fazla takmamak geerek salla gitsin

çok şükür buralardayım aynıyız sen nasılsın anladığım kadarıla okul ve ygs birarada gidiyo kolay gelsin canım

bana hiç bakma ben verdim

56,1 olmuşum bende
aslında dün yatmadan tartıldım 57.6 idim bugün tüm gün dışarda olunca enerji sarf ettim, yemekte çok yiyemedim(kahvaltı+fındık fıstık+akşam yemeği o kadar)bu haftalık böyle olsun bakalım

canım benim hiç bakma sen listeye bir zamanlar sen yarışırken en kilolu sendin hırs yapmıştım seni geçecem diye şükür azimle şey ettim dağ taş bırakmadım 55 gerilerde kaldı
sen şimdi benden çekinir geri dönemezsin yarışa

Oh Gozdecikim masallah bu yogun tempoya ragmen

Fotolarini bekliyoruz boy boy

Sagocum bak bak Gozde sana ne diyor

aynen kafaya fazla takmamak geerek salla gitsin

çok şükür buralardayım aynıyız sen nasılsın anladığım kadarıla okul ve ygs birarada gidiyo kolay gelsin canım

bana hiç bakma ben verdim

iyi olmaya çalışıyorum işte elimden geldiğince yemekti abur cuburdu yiyorum işte napayım

evet okulla sınav bir gidiyor işte çok teşekkür ederim

takmayın sizde ya sallayın ama bırakmayın sakın

Yok ben macla birlikte misir patlatip yicem, sonra da mama

Sagocum hosgeldin Nasilsin? Nasil gidiyor dersler calismalar?

hoşbulduk tatlım iyiym çok şükür sen nasılsın
dersler iyi gibi ya ödev veriyorlar çocuklar gibi filozofların isimleri onar kere yazıyoruz off
senin tezin bitti mi peki

hoşbulduk tatlım iyiym çok şükür sen nasılsın
dersler iyi gibi ya ödev veriyorlar çocuklar gibi filozofların isimleri onar kere yazıyoruz off
senin tezin bitti mi peki

ay o ne bicim odevmis

benim tez bitti canim 2 aydir is ariyorum, Issizler ordusundayim yani anlayacagin

Kilo durumlarin ne alemde, kiyafetlerinden az cok anliyorsundur, en son tartin da bozuktu zaten

oooo maşallah maşallah canım
kilomla barıştım ben canım ya dert etmiyorum o kadar hani öyle sürekli takılmıyorum ya buraya napayım yarışı bıraktım işte

Oh Gozdecikim masallah bu yogun tempoya ragmen

Fotolarini bekliyoruz boy boy

Sagocum bak bak Gozde sana ne diyor
sorma canım yoğun tempo bana yaradı
gelecek fotoğraflar 4 kilocuk daha alayım
oooo maşallah maşallah canım
kilomla barıştım ben canım ya dert etmiyorum o kadar hani öyle sürekli takılmıyorum ya buraya napayım yarışı bıraktım işte
bahaneler bahaneler

ay o ne bicim odevmis

benim tez bitti canim 2 aydir is ariyorum, Issizler ordusundayim yani anlayacagin

Kilo durumlarin ne alemde, kiyafetlerinden az cok anliyorsundur, en son tartin da bozuktu zaten

hiç deme canım ya nasıl ödevse tek tek kontrol etti tam 45 dakika pskopat adam

ben kilo verince yüzden de verdiğim için işte yanaklarımdan anlıyorum aldım aldım

ama nasıl bir tembelsem bir eczaneye gidip tartılmıyorum işte napayım ya

canım şimdi sen öğretim görevlisimi oldun nasıl iş bulamıyorsun ya :26:

hiç deme canım ya nasıl ödevse tek tek kontrol etti tam 45 dakika pskopat adam

ben kilo verince yüzden de verdiğim için işte yanaklarımdan anlıyorum aldım aldım

ama nasıl bir tembelsem bir eczaneye gidip tartılmıyorum işte napayım ya

canım şimdi sen öğretim görevlisimi oldun nasıl iş bulamıyorsun ya :26:

Cok sevindim canim kilo almana

Yok canim ya, yuksek lisansini bitirmis biyolog oluyorum :) Hatta su an ki unvanim :issiz
Kadrom yoktu ki ogretim gorevlisi olayim canim

Cok sevindim canim kilo almana

Yok canim ya, yuksek lisansini bitirmis biyolog oluyorum :) Hatta su an ki unvanim :issiz
Kadrom yoktu ki ogretim gorevlisi olayim canim

yani ben öyle hissediyorum bir tartılsaydım emin olurdum

ya üzülme canım elbet bulursun iş nasip sen emek verdin Allah karşılığını verir inşallah :))

canımm 60ta anlaştık diye hatırlıyorum
aşk olsun sanki görmediğin şey bahaneler diyosun hıh

korktun biz seni anladık sagocum yenilmek zor hazmedilir tabiii

ayy valla bir bilseniz nasıl kilo almanızı istediğimi çok beter verem edici bir şey olduğunu bildiğim için
hırs yapamıyorum sizi geçmek için doğru yenilmek zor gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…