Kilo alma programi ile yarisma

Canim haftada ortalama 2 kilo almayi nasil basarabiliyorsun :26:
Canim gecen haftada yazmistim sadece sabah aksam pekmez iciyorum ara ogunlerde muz tuketiyorum yani 3 tane bazi gunler muz yerini elma aliyor oglenleri genelde disardan yiyorum aksamlari bir aksam makarna bir aksam pilav yiyorum yemeklerin yaninda o kadar bu hafta oyle beslendim
yaaa buraların en tombiği bendim
sago gitti yeni rakip geldi
haftaya 56,5i geçeyimde görün
Memnun olurum canim amacimi bu zaten

gercekten kizlar bu kilolarda emeginiz buyuk aklima siz geldikce mutfakta buluyorum kendimi hakkinizi helal edin cunku 52 kilo yapismisti kac senedir hamilelik haric

amacımız bu zaten birbirimize destek olmak :) muzu aklıma yazdım gün içinde tüketicem
teşekkür ederiz bilgi verdiğin için

Sagol canim, gecen hafta gozumden kacmis cok sayfa ilerliyor yetisemiyorum konusma hiziniza

pekmezi ne kadar iciyorsun peki canim?

Şöyle bir göz gezdirdim sayfalarda ve tartıldım geldim:)
Öncelikle Pelin inanır mısın sizin kitap okuma topiğinize katılacaktım şansa bak kapanmış
Sagopam da gelmiş oh ohh hoşgelmiş:)
Ve üzülerek ekliyorum 46 kiloda sayıyorum hiç almamışım

Canim yine acildi konu buyur gel bekleriz

Kilonu da anlamadim ki canim ben de sinirlari zorladim ama sadece 300 gram alabilisim

Canim cezani yarin dusunup versem guzel kalorili bir menu hazirlayayim sana olur mu

olur canım hacmi az kalorisi çok bişey olur inşallah merakla bekliyorum cezamı

yaptıklarını paylaştığın için de teşekkür ederiz

ben de tartıldım 40,5 olmuşum kızlar 500 gram almışım. 41 i bi geçebilsem ya hayatım boyunca şu rakamı bi geçemedim onu geçsem gerisi gelecekmiş gibi bir his var içimde neyse buna da şükür ben kilo verdim diyordum ama 500 gramcık da olsa almışım

ve ben her hafta aynı kıyafetle tartılıyorum ki kıyafetin ağırlığı yanıltmasın, siz de öyle yapıyorsunuzdur heralde

haftaya 41 i geçmeliyim artık yeteeeerrrrr iki haftadır saplanıp kaldım 40lara

500 gram mi aldin cok kiskandim seni

Benim firinlari falan yemem gerekli sanirim

Evet canim ayni kiyafetle tartiliyorum her hafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…