Kilo alma programi ile yarisma

ayy valla bir bilseniz nasıl kilo almanızı istediğimi çok beter verem edici bir şey olduğunu bildiğim için
hırs yapamıyorum sizi geçmek için doğru yenilmek zor gerçekten
maş hiç değişmemişsin hala aynı rahat sago
bi saattir demediğim kalmadı ne bir bozulma ne bir gaza gelme sıfır tepki
böyle zor tabi kilo alman

yok canim 2 aydir evde oturunca hic bosveremiyorsun, insallah sen benim gibi olmazsin

inşallah sende biran önce istediğin sevdiğin bir işte çalışmaya başlarsın canım (aminnnn)
ben zamanında yine bu rahatlıktan dolayı çalışmadım işte cezasını çekiyorum şimdi sevmediğim bir bölümde çocuk gibi o kere isim yazıyoruz napalım

Insallah hepimiz bir an once istedigmiz islere kavusuruz canim

Kızlar maalesef kilo alamadım aksine 46 'ya düşmüşüm biraz stresli günler geçirdim o yüzdendir ki kilo vermişm. (
Böyle dengesiz işte bünyem bir alıyorum bir veriyorum anlayamıyorum kendimi ne oluyor bana (

ben korkumdan tartıya çıkamıyorum çünkü bu hafta da hiç almış gibi hissetmedim hatta vermiş bile olabilirim çünkü son 3 gündür çok yoğundum düzenli yiyemedim

Maviscim korkunun ecele faydasi yok, karnini guzelce doyurdunsa hadi hemen kos tartiya

Iyi dusun iyi olsun ( Ben bunu bir yerden hatirliyorum )

Iyi aksamlar aksam yemekleri yendi ve tartildim 56.5 olmusum ben sizlerde durumlar nasil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…