Kilo alma programi ile yarisma

kızlar selam, bende gelcem aranıza akşam tartılıp şu an ki kilomu yazarım. bu sefer her zamankinden daha çok almak istiyorum inşallah başarırım. dhoqa için 170 29 kg yazıyor kilo bu mu? yanlış mı yazılmış dr falan gitmiş mi bi rahatsızlık olmasın Allah korusun.

bi de şu squat dediğiniz ne? sukuat diye mi okunuyor nasıl okunuyor nasıl bişey bu? bende belimi ve belden yukarısını geliştirmek istiyorum. göğüslerim, sırtım ve kollarım. göğüslerim belki kilo aldıkça dolar genelde böyle oluyor çünkü ama sırtım dar ve kollarım ince bunlar için bildiğiniz bişey var mı?

evet kilo 29 rahatsızlığım psikolojik canım.

tamam canım ekleriz seni de
aynen canım sukuat diye okunuyor

ben şimdi ıpad deyim pc ye geçtiğmde hem sen de kilonu boyunu yazmış olursun bana verilen hareketleri burda paylaşırım canım üst bölgen için

seiamlar herkeşler bakıyorum squata başlamış bende mi başlasam ama yok spor bana göre değıl
bu arada bır tbk yemeğimi yedim şimdi de derse oturuyorum hepinizi öptum
pelincim otururkene kuruyemişlerimi de yiycem boş duruyom sanma yani

ben de biraktim yediklerim gobek yapmasin diye oryantal yapiyorum :) zaten popom sekili 90 diye yapmiyorum squat :)

aferin oyle guzel guzel kuruyemislerinle ders calis bakayim :)

ben de 2 saat kadar once manti ile elim kadar ekmek goturdum, simdi de lahmacun soyledik babamla eve

oh oh hem kurtlarını dök hem de sıkılaş güzelmiş bu iş

meyvemi de yedim birazdan da süt içerim :)

nee pelin sana şaştım şu an mantı yedin üstüne lahmacun pes

Arkadaşlar merhabaa, beni de alın aranıza nolur! Bıktım şu zayıflıktan artık. 1.70 boyundayım kilom da 48.3 :/ Bu arada 20 yaşındayım. Üniversite bitirdim. Kimse inanmıyor bu duruma. Lise 3 e gidiyorum sanıyorlar. Göğüs bölgem de kuru tahta gibi. Bazen kendimden nefret ettiğim de oluyor açıkçası..

Yarışmanızın kurallarını okudum da o pekmez olayını ben yapmasam muaf tutulsam olur mu acaba :/ Pekmez içtikten sonra yediğim herşeyi çıkarıyorum ben :/ çok midemi bulandırıyo... :/
Eğer bunu kabul ederseniz çok mutlu olurum :)

oh oh hem kurtlarını dök hem de sıkılaş güzelmiş bu iş

meyvemi de yedim birazdan da süt içerim :)

nee pelin sana şaştım şu an mantı yedin üstüne lahmacun pes

evet ben severim oryantal :)

sutu balli iciyorsun degil mi???

asil mantiyi ekmekle yedim :) ama lahmacunla manti arasinda iki saat var :)

yedim lahmacunumu, simdi puding yiyiyorum :)

yatmadan da cicibebe sut planliyorum, aslinda canim patlamis misi cekti de evde misir kalmamis olmadi findik yerim :)

canim o kadar da kuru durmuyorsundur, benle boyun nerdeyse ayni senden 3 kilo azim, ama normal insan formatindayim :) onu gectim genc gosteriyoruz sevinmeliyiz bence bu duruma :) erken yaslanmicaz

canim pekmezi neyle iciyorsun sen? biz su ile iciyoruz kasiga koyuyoruz ilac gibi icip sonra ustune su :)

yok canım sade içiyorum :)

afiyet olsun fıstık :) tabi boş kalmak yok yemek lazım

Herkesin söylediği şeydi bu. Çok zayıfsın şuna bak çöpten çocuk gibisin falan filan :) Pekmez konusuna gelince şöyle oldu. Geçen yıllarda annem sabah namazına kalktığında benim uyku sersemi olmamdan faydalanaraktan 1 çay bardağı dolusu pekmez içiriyodu. Arkasından da yarım çay bardağı su veriyodu. Bu biraz böyle ilerledi. Ama sonra midem bulanmaya çıkarmaya başladım. Tiksindim sonra da. Daha bugün birisi getirmiş bir kasenin içinde. Kokusu bile midemi bulandırıyo. Annemin benim kan seviyemi artırmak için yaptığı bu durum biraz kötü bitti anlayacağınız

canim annen iyilik etmek istems, ki ben 5-6 senedir kansizliktan dolayi ilac kullaniyordum, kisin duzenli olarak sabahlari en az iki kasik pekmez ictim. 1 aydan fazla oldu biraktirdi doktor kan ilacini :)

istersen ise kucuk tatli kasigi ile baslayabilirsin, ben de koklayamiyorum sasi geliyor kokusu, nefes almadan hemen yutup ustune su iciyorum

soylenenlere gelince, bosver herkesi, giyimin nasil peki canim belki giydiklerin de biraz zayif gosteriyordur? bana ayy cok zayiflamissin diyorlar gorenler (eskiden 52-53 tum) ben de her gordugunde ayni seyi soyluyorsun gecende de ayni kilodaydim diyorum :)

Bir umut birazdan gidip tatlı kaşığı ile başlıcam canım haklısın sende. Bi şekilde başlamam lazım ona da. Kilo almanın yanında kansızım da gerçekten :) Ellerim ayaklarım buz gibi. Ufo yakıyorum odamda düşün artık :)

Giyim konusunda gelince de önceden dar pantolon giyerdim. Etek-elbise giymeyi seviyorum zaten. Ama dar pantolonlarda uzun ince gösterince iyice kötü hissettim kendimi. İspanyol paça pantolonlarla yeniledim dolabımı :) 36 beden giyiniyorum. Bulduğum bazı mağazalarda 34 te oluyor Bi 38i göremedim gitti. .

Bugüne kadar tartı da hiç bir zaman 50'li rakam görmüş değilim :/ Islak bornozla bile 49.6 ya çıktım :)

basla canim, ben sabah kahvaltidan sonra iciyordum, gun icinde acikiyordum hem :)

inanirim canim ellerin ayaklarin hiiic isinmaz:)

belki dar paca pantolonlarla gorenler demislerdir oyle cok zayifsin diye.. ben 52-53 iken 27 bedeni cok guzel dolduruyordum hey gidi gunler ama cok uzak degil alicam bu sefer cok kararliyim :)

canim kiyamam islak bornozla da mi ciktin :)

bu arada listeye ekledim

şu an masamda yiyecek yok olsun koyarım bi tane :)

ballı da içmem şekerli de

ama bebe bisk yerim yanında

sut tel olmaz yanina bisi sart :)

hani kuruyemislerin hemen indirdin mideye

off ben bugün bişi yiyemedim :26:
3 tost ,3 tane gofretle duruyorum ....

bide birazdan balık yiycem :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…