Kilo alma programi ile yarisma

masallah nute cum :)

ben de aksine tavsan uykusu :) maksimum 6 saat bu aralar

ama uyku iyidir kilo aldirir o da :)

senin gibi olmayı isterim ya bu ne uykudan gözümü açamıyorum azalacağına giderek artıyo :)

bilemiyorum artık aldırır mı pek bi alamadım bu aralar sankim

senin gibi olmayı isterim ya bu ne uykudan gözümü açamıyorum azalacağına giderek artıyo :)

bilemiyorum artık aldırır mı pek bi alamadım bu aralar sankim

yok canim ya olma oyle.. zor tutuyorum kendimi simdi uyumamak icin boyle uyuyunca gece en gec 3 bucukta kalkiyorum uyuyamiyorum

en guzel 8 saat :)

alirsin alirsin sen boyle devam et de :)

yok canim ya olma oyle.. zor tutuyorum kendimi simdi uyumamak icin boyle uyuyunca gece en gec 3 bucukta kalkiyorum uyuyamiyorum

en guzel 8 saat :)

alirsin alirsin sen boyle devam et de :)

gece uyuyamamak da kötü herşeyin kararı güzel işte uykunun bile :)

bırakmamaya çalışıyorum bakalım salı görcez :)

Selam kızlar, bizim bilgeleri görünce bir uğrayayım dedim.

Bu konuda pek bir şey bilmiyorum ancak kahvaltıda ve yemekte yaş nane yiyebilirsiniz.

Epey bir iştah açıyor.

Söyleyeyim dedim.

Selam kızlar, bizim bilgeleri görünce bir uğrayayım dedim.

Bu konuda pek bir şey bilmiyorum ancak kahvaltıda ve yemekte yaş nane yiyebilirsiniz.

Epey bir iştah açıyor.

Söyleyeyim dedim.

Selam Jade hosgeldin

Tavsiyen icin coook tesekkur ederiz, en azindan kendim icin konusayim deneyecegim

Selam kızlar sizlere tatilden bildiriyorum Allah razı olsun iPad i üreten vatandaşlardan internetsiz, sizsiz ne yapardım

Bugün yediklerime gelince sabah sıcak sıcak 2 simit bol peynir domates bol peynir dediğim nerdeyse 6 kibrit kutusu kadar peynir hastasıyım

Sonra öğlen patates yemeği ve bol ekmek turşu

Akşam yemeği balık ızgara bol ekmek salata

Üzerine biz malez diyoruz böyle balkabağı ve sütlere yapılan bir muhallebi yedim 2 kase

Şimdi çay içiyorum nar yiyorum daha Bayram için yapılan baklavalara operasyon düzenleyeceğim ananeme çaktırmadan

Dimi teknolojinin gozu kor olsun :)

sabah iki simit super olmus, bu hafta birincilige oynuyorum diyorsun yani

ben de bugun aralarda 2 kase puding yedim :) simdi kuru uzum goturuyorum siz yazarken agzim bos degil hic bi zaman :)

bayram baklavalari kavurmalarinda hiiic sansiniz yok en birinci ben olurum bayramdan sonraki hafta

benide listeye ekleyin, :) 172 boy. 52 kilo...
yorumları pek okumadım ama inşallah çabalıyorum...bir yandan da toz kullanıyorum....
birincilikte gözüm yok 60 kilo hedefim...umutsuz vakamıyım :26:
senelerdir kilo alamıyorum yaa

Ben de epey iddialısınız yalnız pelincim
Bence sizin pek şansınız yok yengeler halalar ananem teyzelerim hepsi zayıfım diye önüme bir şeyler koyuyor ben istemesem de tıka basayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…