Kilo alma programi ile yarisma

selam kızçeler insan girmeyince özlüyo çok arada bakıyordum ama yazmıyordum topiğimiz tam gaz ilerliyo maşallah

kilo alamadım gibime geliyo mamayı da bi kere yedim daha

sizler naptınız bu arada

selam kızçeler insan girmeyince özlüyo çok arada bakıyordum ama yazmıyordum topiğimiz tam gaz ilerliyo maşallah

kilo alamadım gibime geliyo mamayı da bi kere yedim daha

sizler naptınız bu arada

Valla biraktigin gibiyiz, yiyip iciyoruz surekli
senin sinavlar nasil gidiyor Nute?

bende aslında onu sormak istemiştim daha önce ilk günler kan zor gelirdi, sanırım o dediğin sökülmeyi artırdı
günü azalsa işime yarar yani 1 hafta sürüyor benim normalde bakalım ne kadar sürecek şimdide kaynatıp hemen içim bi bardak daha etkili olsun :2:
yarın zaten doktora gidicem reglin 3.günü test yapılıyormuş sanırım ona denk getirecem afillim. ultrason falan filan baksın doktor bugüne kadar kadın doğuma hiç gitmedim heycanlıyım

neden olmasınnnn
ben 47 ile başladım kilo alma işine şuan 55im :)
benim hedefim 60tı ama 65e yükseldi gibi bi 60 olayım bakcaz duruma göre

Sagol Afilli, o senin gozlerinin guzelliginden kaynakli

Yok canim formasyon dusunmek istemedim hic, kpss olaylari falan karsiyim

Ama ozel dersleri seviyorum, universite ikiden beri surekli en az 2 ogrencim oluyor, hosuma gidiyor ogretmek :)
beni tek bırak zaten bu topikte tek kpss'ci benim
alıvereydin ya bi formasyon

aaaa aşk olsun gazelcim bu nası konuşma..niye sadece imam hatiplilere promosyon var? ayrımcılık yapmayalım her bölüm her insan değerli kıymetli

bebekim bol su ic, idrar torban doluyken git sonunda gidiyorsun kadin doguma

beni tek bırak zaten bu topikte tek kpss'ci benim
alıvereydin ya bi formasyon

merak etme birakmicam yine de giricem, hatta guray kendine set aldi, beraber baslicaz guya calismaya
ama ogretmenlik icin degil baska seyler icin giricem

bebekim bol su ic, idrar torban doluyken git sonunda gidiyorsun kadin doguma

merak etme birakmicam yine de giricem, hatta guray kendine set aldi, beraber baslicaz guya calismaya
ama ogretmenlik icin degil baska seyler icin giricem

bu ot faydalıymış cidden regl ağrısına pelinitom biliyorum senin fobin var ama denemeye değer
mide bulantısına çözüm değil ama maalesef
iveeeet orama burama bakmaz inşallah göbüşüme bakcam ultrasondan
gitmeden yarım litre içim su orda beklerken altıma yapmam inş
memurluk için değil mi tarih coğrafya ve vatandaşlık bunlara ağırlık ver türkçe mat geo yaparsın zaten canım benim

ivit o fobimi biraz zor yenerim ben
yok yavricim, biz kiz oldugmuz icin sadece kasiktan ultrason istersen cok icme, once kan alirlar sanirim, orda beklerken bi de etme altina evet evet meeeemurluk icin... dedigin gibi onlara agirlik vermem gerek ama cok korkuyorum :18:

canım ama ağrı cidden azaldı yani bence burnu kapatıp fondip yap dene bi kere tekila shotı gibi bi kerecik dene kıyamam 10 gün ağrı çekiyosun sende
tutabilirim inş ama kan alınırken bayılırsam bütün sistemler kendini serbest bırakıyor boşaltım dahil riskli gibi yedek bi pantolon alim ben yanıma nolur ne olmaz

ilk çalışmaya başlarken öyle oluyor bende daha atlatamadım korkumu ama başka çare yok maalesef çalışıp yenecez o korkuyu
bide sen ne ara 2500 mesaj yazdın ne bu çene

haklisin ama midemi bulandiran en ufak seye hemen oguruyorum bu aralar ogurtulerim gecmisken denemekten korkuyorum
canim regliyken hic girmedim ultrasona, kan testi yaptirdim da... belki ultrasonu sana da sonra yaparlar.. bilmiyorum gerci oyle bir sart var mi da :26:

insallah ben de tez zamanda yenerim bebekim

bilmem ki o nerden cikti sen nerden biliyon Ama elimden geldigince topikte her yazdiginiza cevap veriyorum belki ondandir

sen bilirsin o zaman ama aklında bulunsun bence 10 gün o çileyi çekmektense.. denemekten bişicik olmaz
ya sonra yapmasınlar asıl ultrason için heycanlıyım ben
yazıyor işte senin mesajlarının sağ üst tarafında konumuzda o kadar mesaj yoktur bahaneye bak bahaneye

haklisin ama o ogurtuler yemek yememi de engelledigi icin cekeyim bir sure daha belki 50 li kilolarda denerim
canim valla sen diyorsun bayilirim dayanamazsam altima kacirirsam diye

haklisin bizim konumuzda yoktur ama, diger konuda da aktiftim cok biliyorsun zaten simdi baktim 1400 kusuru kilo almak isteyenlere yazilmis, digerleri ortaya karisik

şaka yapıyorum canım onları ne altıma kaçırması
tamam en çok bizim başlıklarımıza yazdıysan sorun değil kıskanmam

Valla biraktigin gibiyiz, yiyip iciyoruz surekli
senin sinavlar nasil gidiyor Nute?

oh keyfe gel bizim gibisi yoktur heralde kıskananlar çatlasın hııııhhh
18inde başlıyor konuları yetiştirmeye çalışıyorum ben de canımcım

bebito nerelerdesinnnn
salıdan salıya uğramak olmuyor ama daha çok geeeeel

oooo bebişimiz de burdaymış sen yokken biz vardık burda heheeeyy
yokluğumu aratma lokumcum yerimi sana devrediyorum oğa göre :118:

ben öyle devretme işlerini sevmem sen kendin gel

canım işimiz olur sınavımız olur yağmur olur hastalık olur..olur da olur

yosa gelmem mi hiç ayıp ettin

sen kpssci mi oldun kızzz :118:

şu yoğun halimlen geliyom buralara sen bana yağmur çamur diyon

ivet ya ne ara son sınıf oldum ben ne ara örtmen olcaaam
bu genç yaşımda

şu yoğun halimlen geliyom buralara sen bana yağmur çamur diyon

ivet ya ne ara son sınıf oldum ben ne ara örtmen olcaaam
bu genç yaşımda

enee sen örtmen mi olcann yaşıt öğrencilerin mi olcek boy boy sıralancekler mi karşında vaayy bee yürü koçum kim tutar seni

enee sen örtmen mi olcann yaşıt öğrencilerin mi olcek boy boy sıralancekler mi karşında vaayy bee yürü koçum kim tutar seni

ortaokul öğrencilerim var hep hatta bi öğrencim dila hanım'da oynuyor
allahtan boyum uzunda kaybolmuyom çocukların arasında seneye kendi öğrencilerim sınıfım olcek inş

ortaokul öğrencilerim var hep hatta bi öğrencim dila hanım'da oynuyor
allahtan boyum uzunda kaybolmuyom çocukların arasında seneye kendi öğrencilerim sınıfım olcek inş

nasıl yaa inanmam

allahtan örtmen olmıcam yoksa çocukların arasında kaybolurdum

ay ne güzel ya hadi inş :118:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…