- 14 Aralık 2012
- 1.223
- 4
- 158
- Konu Sahibi Tiramisukahve
-
- #1.941
selam kızçelerinsan girmeyince özlüyo çok arada bakıyordum ama yazmıyordum topiğimiz tam gaz ilerliyo maşallah
kilo alamadım gibime geliyo mamayı da bi kere yedim daha
sizler naptınız bu arada
bende aslında onu sormak istemiştimkanamayı arttırmıyor da canım ilk günlerde yoğunluğu artıyor çünkü adet sökülmesine yardımcı oluyor
zaten rahimde bebeğe hazırlanan duvarın kan yoğunluğu kalınlığı belli kanama artışı olacağını sanmıyorum ama ben kullanmaya başladığımdan beri 6 7 günden 5 6 güne indi hatta bazen 5 günde tamamen bitiyor ama ilk günler çook yoğun geliyor sökülmeyi hızlandırdığından daha çok geliyor ama toplam miktarda artış olmuyor dönem kısaldı yani benim kendimde gözlemlediğim bu şekilde canım illaki kişiden kişiye farklı etkileri vardır sen yine de artma fazlalaşma görüyorsan doktoruna bir sor istersen en sağlıklısı :)
neden olmasınnnnayyy ciddimisin yaa bende keşke görsem o günleri. göğüslerimde yüzümde kollarımda bacaklarımda popomda heryerde kiloya ihtiyacım var benim :))
hoşbuldum canım 44.5 kiloyum boyum 1,67 hedefim 50 şimdilikolurmu dersin
beni tek bırak zaten
Sagol Afilli, o senin gozlerinin guzelliginden kaynakli
Yok canim formasyon dusunmek istemedim hic, kpss olaylari falan karsiyim
Ama ozel dersleri seviyorum, universite ikiden beri surekli en az 2 ogrencim oluyor, hosuma gidiyor ogretmek :)
pelincim maşallahın var..allah öğrencini artırsın...kaç lira ödüyorlar..
bu işte baya para varsa, aklımda bulunsun...
gazelden indirimli kampanyalı özel ders...imam hatip ve ilahiyat öğrencilerine promosyonlarım mevcuttur :60. haha haaa
selam kızçelerinsan girmeyince özlüyo çok arada bakıyordum ama yazmıyordum topiğimiz tam gaz ilerliyo maşallah
kilo alamadım gibime geliyo mamayı da bi kere yedim daha
sizler naptınız bu arada
bende aslında onu sormak istemiştimdaha önce ilk günler kan zor gelirdi, sanırım o dediğin sökülmeyi artırdı
günü azalsa işime yarar yani 1 hafta sürüyor benim normalde bakalım ne kadar sürecekşimdide kaynatıp hemen içim bi bardak daha etkili olsun :2:
yarın zaten doktora gidicem reglin 3.günü test yapılıyormuş sanırım ona denk getirecem afillim. ultrason falan filan baksın doktor bugüne kadar kadın doğuma hiç gitmedim heycanlıyım
beni tek bırak zatenbu topikte tek kpss'ci benim
alıvereydin ya bi formasyon
bu ot faydalıymış cidden regl ağrısına pelinitom biliyorum senin fobin var ama denemeye değer
bebekim bol su ic, idrar torban doluyken gitsonunda gidiyorsun kadin doguma
merak etme birakmicam yine de giricem, hatta guray kendine set aldi, beraber baslicaz guya calismaya
ama ogretmenlik icin degil baska seyler icin giricem
bu ot faydalıymış cidden regl ağrısına pelinitom biliyorum senin fobin var ama denemeye değer
mide bulantısına çözüm değil ama maalesef
iveeeet orama burama bakmaz inşallahgöbüşüme bakcam ultrasondan
gitmeden yarım litre içim su orda beklerken altıma yapmam inş
memurluk için değil mi tarih coğrafya ve vatandaşlık bunlara ağırlık ver türkçe mat geo yaparsın zaten canım benim
ivit o fobimi biraz zor yenerim ben
yok yavricim, biz kiz oldugmuz icin sadece kasiktan ultrasonistersen cok icme, once kan alirlar sanirim, orda beklerken bi de etme altina evet evet meeeemurluk icin... dedigin gibi onlara agirlik vermem gerek ama cok korkuyorum :18:
canım ama ağrı cidden azaldı yani bence burnu kapatıp fondip yap dene bi kere tekila shotı gibibi kerecik dene kıyamam 10 gün ağrı çekiyosun sende
tutabilirim inşama kan alınırken bayılırsam bütün sistemler kendini serbest bırakıyor boşaltım dahil riskli gibi yedek bi pantolon alim ben yanıma nolur ne olmaz
ilk çalışmaya başlarken öyle oluyor bende daha atlatamadım korkumu ama başka çare yok maalesef çalışıp yenecez o korkuyu
bide sen ne ara 2500 mesaj yazdın ne bu çene
haklisin ama midemi bulandiran en ufak seye hemen oguruyorumbu aralar ogurtulerim gecmisken denemekten korkuyorum
canim regliyken hic girmedim ultrasona, kan testi yaptirdim da... belki ultrasonu sana da sonra yaparlar.. bilmiyorum gerci oyle bir sart var mi da :26:
insallah ben de tez zamanda yenerim bebekim
bilmem ki o nerden cikti sen nerden biliyonAma elimden geldigince topikte her yazdiginiza cevap veriyorum belki ondandir
sen bilirsin o zaman ama aklında bulunsun bence 10 gün o çileyi çekmektense.. denemekten bişicik olmaz
ya sonra yapmasınlar asıl ultrason için heycanlıyım ben
yazıyor işte senin mesajlarının sağ üst tarafında konumuzda o kadar mesaj yokturbahaneye bak bahaneye
şaka yapıyorum canım onları ne altıma kaçırması
haklisin ama o ogurtuler yemek yememi de engelledigi icin cekeyim bir sure daha belki 50 li kilolarda denerim
canim valla sen diyorsun bayilirim dayanamazsam altima kacirirsam diye
haklisin bizim konumuzda yoktur ama, diger konuda da aktiftim cok biliyorsun zaten simdi baktim 1400 kusuru kilo almak isteyenlere yazilmis, digerleri ortaya karisik
Valla biraktigin gibiyiz, yiyip iciyoruz surekli
senin sinavlar nasil gidiyor Nute?
bebito nerelerdesinnnn
salıdan salıya uğramak olmuyor ama daha çok geeeeel
ben öyle devretme işlerini sevmem sen kendin geloh keyfe gel bizim gibisi yoktur heralde kıskananlar çatlasın hııııhhh
18inde başlıyor konuları yetiştirmeye çalışıyorum ben de canımcım
oooo bebişimiz de burdaymış sen yokken biz vardık burda heheeeyy
yokluğumu aratma lokumcum yerimi sana devrediyorum oğa göre :118:
ben öyle devretme işlerini sevmem sen kendin gel
canım işimiz olur sınavımız olur yağmur olur hastalık olur..olur da olur
yosa gelmem mi hiç ayıp ettin
sen kpssci mi oldun kızzz :118:
şu yoğun halimlen geliyom buralara sen bana yağmur çamur diyon
ivet ya ne ara son sınıf oldum ben ne ara örtmen olcaaam
bu genç yaşımda
enee sen örtmen mi olcann yaşıt öğrencilerin mi olcek boy boy sıralancekler mi karşında vaayy bee yürü koçum kim tutar seni
ortaokul öğrencilerim var hephatta bi öğrencim dila hanım'da oynuyor
allahtan boyum uzunda kaybolmuyom çocukların arasındaseneye kendi öğrencilerim sınıfım olcek inş
nasıl yaa inanmam
allahtan örtmen olmıcam yoksa çocukların arasında kaybolurdum
ay ne güzel ya hadi inş :118:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?