Kilo almak istiyorum !

narcoleptic

A'raf
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2008
1.175
0
116
43
İstanbul
Selam kızlar!

1,67 boyunda ve 46 kiloyum,zayıfım yani,oldukça iştahsızım yemek yemek benim için sadece bir görev,ölmemek için yiyorum anlayacağınız,çeşitli hap ve vitaminler denedim ama hiçbiri yaramadı,çünkü iştahım yok ve yediklerim yaramıyor diye dşünüyorum ,iştahımı artıracak hiçbirşey bulamadım bugüne kadar,böyle bir sorun yaşamış olanlar,yöntem ve deneyimlerini paylaşırlarsa sevinirim ,kilo alma diyeti ,veya iştah açıcı yiyecek-içecek v.s ,3,5 aylık evliyim,eskisinden daha fazla koşturuyorum ev ve iş arasında ve yemek yiyemediğim için günden güne zayıflayacakmışım gibi hissediyorum.Önerilerinizi bekliyorum..
a.s.

hemen endi kılo alım hikayemi analatıym
bana ünv yıllarımı ahtırlattın 168 boyumla 45 kilo gezdim yıllarca ne giydiğin yakışır bol olur oturmazzz biraz etli butlu olmakta yarar var
nese ben 3.sınıfta bi gaza gelmişim 4.sınıfta 55kilo idim geldim yurtta okulda ağzı açık kaldı milletin çok yakışmıştı o gün bugündür 55-54ün altına düşmem düm daracık şeyleri elden çıkarıp 38-40bedene bişiler almıştım kotlar oturur popo daha güzel durur falan filan etek elbise yakışır zaten ideal kilomuş bu boya göre senin de bi 53-54 olman lazım canım
ha gaza gelip naptım o ilaçlar falan fasa fiso!!!!!!!!!
yedim allah yedimmmm karna dikkat karna gitmesin çok mekik çek hergün benim kılolar dağıldı o açıdan iyiydi bi tarafıma gitmedi öyle ,,,
ALLAHTAN :)
yedim sadece yedim dediğin gibi ölmemek için yiyen ben yedim de yedim arada abur cuburrr bolbol meyveeee biraz sağlıklıca tabe kilo aldıran üzümmm bolca ekmek üzüm akşam yemeği ii tabağa çıktı ekmek yer oldum haraketliydim dedimyabi tarafıma gitmedi dağıldı kilolar vücuduma,,,yüzüme renk geldi yüzüm yanaklarım kendine geldi güzelleştim resmen :))))))
ye anam ye
ne bulursan tıkın nebilim çerez ye ye ye ye ye
sonra miden büyüyo amaaa idealine ulaşınca sabitle kendini o kiloda kalasın gaza basıp freni bulamassan kötü 60-70 gitme :)
bi ara bekarken 60 oldum hatta daha bi güzel olmuştu ama fazla geldi yürümem ağırlaştı yine 55 oldum 55 ideal bizim boylara
hadie kolay gelsin
kapatma ağzını hep ye :)

hoş şimdi doğum yaptım evliyim ALLAH A ŞÜKÜR 6BUÇUK AYLIK DÜNYA TATLISI IZIM VAR KARNIM ÇIKTI ŞİMDİ LAHAHNA YAĞI FALAN ONU HALLETME ÇABASINDAYIM YİNE 55 İM AMA :)

hoş şimdi doğum yaptım evliyim ALLAH A ŞÜKÜR 6BUÇUK AYLIK DÜNYA TATLISI IZIM VAR KARNIM ÇIKTI ŞİMDİ LAHAHNA YAĞI FALAN ONU HALLETME ÇABASINDAYIM YİNE 55 İM AMA :)[/QUOTE

Çocuk düşünmeme rağmen bazen sırf kilo almak için hamile mi kalsam diye aklımdan geçirmiyorum değil,tabiki böyle birşey için hamile kalmam ama ,ne güzel olurdu diyorum,anladım ben seni yemem lazım,yemeye zorlamam lazım,bunu nasıl yapacağım bakalım,çünkü çok afedersiniz bir yerden sonra yemeğe devam etiğimde acaip midem bulanıyor.:1no2:

miden bulanıyosa yavaş yavaş başla arttıra arttıra önce bulanmıcak şeylerden başla sonra açıl,,,
miden mi bulanıyo???sen yoksaa...yoksa ...:)) hamilemisin arkadaşım hiehihhe :)

hayatım boyunca su icsem yarıyor diyenlere hayret etmişimdir... bana neden yaramıyor arkadas bi türlü kilo alamıyorum yaa :(
azcık fazla yesem midem bulanıyor bi çare lütfen :( :18:

Kilo almak için iştah açıcı ürünler kullanman gerekiyor.Benim bir yakınım reishi mantarının özünden yapılmış malezyadan ithal tüm onayları olan ürün kullanarak ayda 4 - 8 kilo arası aldı......firmanın adı tavsiye edebilecegim ürünlerdir sonucunu görünce kendimde kullanmaya başladım.

Son düzenleyen: Moderatör:
bıldırcın yumurtası varya akşamları çiğ olarak ılıkbır bardak sutun ıcıne kırıp içebilirsiniz bunun da faydasını gorenlerı duydum ben denemedım almışken butun yumurtaları cope attım çiğ yumurta iğğğğğğğğğğğ.

Kilo almak için iştah açıcı ürünler kullanman gerekiyor.Benim bir yakınım reishi mantarının özünden yapılmış malezyadan ithal tüm onayları olan ürün kullanarak ayda 4 - 8 kilo arası aldı......firmanın adı tavsiye edebilecegim ürünlerdir sonucunu görünce kendimde kullanmaya başladım.
bence et ye Ben bir ara yag bile ictim igrencti ... Hamur isi falan ye iyi gelir hepsini birden yeme yavas yavas migden alismasi lazim Canim ;))))

S.a bende kilo alamayanlardanim bir dogum yaptim dogumdan sonra haftasina kilolarimi verdim su anda 50 kilo yum boyumda 1.60 ama vanada kilo cok yakisiyor 55 olmak istiyorum

mrb arkadaslar bende çok zayıftım internette satılan bi ürün denedim çok memmun kaldım 1 ayda 7 kg aldım ya inanılmaz bişi reklam olur dıe ürünün adını vermıyorum ürünün adı bomba kilo aldırıcı die bişi arapça yazılar yazıo denemenızı tavsıye ederm kutunun uzerınde cızgı fılm karakterlerı falan var :emir_bebek:

Back
X