• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kilo almak isttiyoruum

Onu ye bunu ye demekle olmuyor, ilaç da çare değil, karışımlar da çare değil. Sağlığını bir kontrol ettir, zayıflık sana zarar vermiyorsa ve sağlığın yerindeyse böyle devam et. Düşünmemeye çalış. Üstüne düştükçe daha da zayıflıyorsun. Kendim de aynı yollardan geçtiğim için biliyorum.

sağlığımda hiç bi sıkıntı yok doktora gitmişliğim var olsa söylerdi :) hamurun bukadar hamile kalınca anca kilo alırsı dedi .. ama ben valla artık bıktım ya herkes çok zayıfsın dio :( :( dalga geçıyolar ...

sağlığımda hiç bi sıkıntı yok doktora gitmişliğim var olsa söylerdi :) hamurun bukadar hamile kalınca anca kilo alırsı dedi .. ama ben valla artık bıktım ya herkes çok zayıfsın dio :KK43: :KK43: dalga geçıyolar ...
bana da popon çok düz derlerdi lisede alay ederlerdi kollarım da sopa gibiymiş ahahaha
şimdi jennifer lopez poposu :KK53::KK53: ergenliktesin (24 yaşına dek) daha değişir merak etme :p

Diyestisyene bi git istersen degerlerini olcsunler belki kilo almak icin programlar vardir onlardan uygular sana. Ya da spor salonlarinda kilo almak icin programlar var spor salonuna gidebilirsin.

mrb kızlar ben 19 yaşındayım ve 40 kıloyum :) kılo almak ıstıyorum ama bı türlü alamıyorum. yani şöyle diyeyim fazla yemek yiyince mığdem bulanıyo daha fazla yiyemıyorum. ne yapmalıyım ?
Doktora git tiroitlerine baktır o yüzden zayıf olabilirsin,kafana görede vitamin hapı kullanma zararıda olabiliyor.:KK54:

Ben de senin gibi kilo alamiyordum
boyum cok kisa degil aslinda kilom da tam normal boyuma gire fakat
ben accik balik etli severim :KK48:

Iki ayda tam 14 kilo aldim

Sabahlari ac karnina sipraktin surup
ve sabah kahvaltisi aksam yemegi arasinda marincap balik yagi

Bu kadar

Oyle bir istahlanirsin ki odunu bulsan kemirir hale gelirsin :KK48:

Ben de senin gibi kilo alamiyordum
boyum cok kisa degil aslinda kilom da tam normal boyuma gire fakat
ben accik balik etli severim :KK48:

Iki ayda tam 14 kilo aldim

Sabahlari ac karnina sipraktin surup
ve sabah kahvaltisi aksam yemegi arasinda marincap balik yagi

Bu kadar

Oyle bir istahlanirsin ki odunu bulsan kemirir hale gelirsin :KK48:

bu söylediklerini eczaneden mı alıcam :) bde bende balı yağı kullanıyorum ama marincap sipraktin die bşy değıl sadece balık yağı

sağlığımda hiç bi sıkıntı yok doktora gitmişliğim var olsa söylerdi :) hamurun bukadar hamile kalınca anca kilo alırsı dedi .. ama ben valla artık bıktım ya herkes çok zayıfsın dio :KK43: :KK43: dalga geçıyolar ...

Aynı sorun bende de vardı üniversite 3. sınıftayken anca 44 kiloya çıkmayı başarmıştım o zamanlar Ebru Gündeşin kilo alabilmek için geceleri yatmadan mantı yediğini duymuştum:KK14: Ama öğrenci halimizle her gün mantıyı nerden buluyoruz tabii:KK72:

Ben de her gece bastım yarım ekmek sandviçi sonuç: 2. senede 50 kiloya ulaştım:KK51: Balık yağı bende pek etkili olmadı yıllarca kullandım ama 1 gr alamadım. Bir kaç ay boyunca gece kilo aldırıcı yemekler yeyip yat bak nasıl kilo alıyosun tavsiye ederim

Sipraktin balik yagi degil zaten
alerji icin masum bir surup
tek kotu tarafi istahi muthis derecede acmasi

Marincap ise kullandigim balik yagi
kime tavsiye ettiysem trsekkur etti :KK48:

Ben de cok ama cok zor kilo alirdim
ve tam iki ayda 52 den 66 ya ciktim:KK57:

Herkes hayret etti :KK48:

Doktor tiroitlerine bakmamış olabilir sizinde söylemeniz gerek,pekmezede çok fazla yüklenme sonra şekerini falan yükseltirsin.

Aynı sorun bende de vardı üniversite 3. sınıftayken anca 44 kiloya çıkmayı başarmıştım o zamanlar Ebru Gündeşin kilo alabilmek için geceleri yatmadan mantı yediğini duymuştum:KK14: Ama öğrenci halimizle her gün mantıyı nerden buluyoruz tabii:KK72:

Ben de her gece bastım yarım ekmek sandviçi sonuç: 2. senede 50 kiloya ulaştım:KK51: Balık yağı bende pek etkili olmadı yıllarca kullandım ama 1 gr alamadım. Bir kaç ay boyunca gece kilo aldırıcı yemekler yeyip yat bak nasıl kilo alıyosun tavsiye ederim

bu hıç aklıma gelmemıştı canım ya çok teşekkür ederim :) hemen başlıyorum bu gece

Sipraktin balik yagi degil zaten
alerji icin masum bir surup
tek kotu tarafi istahi muthis derecede acmasi

Marincap ise kullandigim balik yagi
kime tavsiye ettiysem trsekkur etti :KK48:

Ben de cok ama cok zor kilo alirdim
ve tam iki ayda 52 den 66 ya ciktim:KK57:

Herkes hayret etti :KK48:

çok çok tşkr ederim tatlım bu dedıklerını yapıcam :)

Back
X