Kilo problem de?

su-doku

sen bilirsin
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2017
9.602
33.193
498
Şimdi kahveye geldi arkadaşlar 6 kişiyiz
Yaş aralığı 21 ile 54 arası
Bilirsinniz oturunca kilo konuşulur yani biz aramızda konuşuruz en azından
21 yaşındaki kızımız 100 üzerinde bir kilo
54 yaşındaki abla yavrum biraz dikkat etsene bak yüzün çok güzel yazık değil mi sana
Beni götererek neredeyse bak senin yaşında kızı var azimle verdi kilolarını (yahu beni ne karıştıyorsun)
Kızcağızın gözleri dolu dolu
Öyle görünce yakışıyor zamanı var desemde toparlayamadım
Abla yapma dedim dürttüm
Yok abla kişisi hızını alamadı tüm incilerini döktü
Gülüyor karşıdan ama hani bozuntuya da vermiyor gözler dolu dolu
Mutfağa gittim geldim
Ablamız durmak nedir bilmiyor başarı hikayeleri anlatıyor kıza
Osman amca geliyordu mutfaktan gördüm abla sen istersen bir bak dedim
Çıkınca arkasından çıktım
Abla napıyorsun olmaz falan dedim
Yok olsun biraz dikkat etsin onun iyiliği için
Ya sanamı banamı kalmış kadın sus demek istedimde diyemedim
Canım çok sıkılıyor bu şekilde sesiz kalınca:işsiz:
Birdakine ne diyeyim bu kadına ben

düşüncesiz insanlar çok fazla maalesef ama bazen insan da onlara olan siniri ile hırs yapıp kilo verebiliyor
mesela lisede kiloluyum diye dalga geçen bir kaç oğlan vardı yaz tatilinde öyle kilo verdim ki okul açılınca asılmaya baslamislardi
doğum sonrası kaynanam ilk gün göbeğin kalmis hic dogurmamis gibisin dedi diye iki ayda doğum öncesi kilomun da altına dusmustum ve yeter artik kilo verme diyordu
Ama insanın kalbi de çok kiriliyor. Hele de gençken yani kadın cidden aşırı yüklenmiş fazlası daha da ters teper Allah korusun. Herkes istediği kiloda kalsın ya herkes standart kalıptan çıkmış gibi ayni kiloda olacak diye bir zorunluluk yok.

Bir daha olursa yapacağın şu aman verir daha genç o metabolizma süperdir diyip bu arada geçen ile başlayan bir cümle kurup konuyu değiştireceksin. Valla bende doğumdan sonra veremedim kilo, bayramda ay canım sende yusyuvarlak olmuşsun dedi ay valla ya, bi dengemi kaybetsem ezer geçerim sizleri hep dedim kadın aldı mesajı sustu :D ama işte o yavrum küçük daha tepesi atmamış henüz dinlemiş öyle kıyamam

düşüncesiz insanlar çok fazla maalesef ama bazen insan da onlara olan siniri ile hırs yapıp kilo verebiliyor
mesela lisede kiloluyum diye dalga geçen bir kaç oğlan vardı yaz tatilinde öyle kilo verdim ki okul açılınca asılmaya baslamislardi
doğum sonrası kaynanam ilk gün göbeğin kalmis hic dogurmamis gibisin dedi diye iki ayda doğum öncesi kilomun da altına dusmustum ve yeter artik kilo verme diyordu
Ama insanın kalbi de çok kiriliyor. Hele de gençken yani kadın cidden aşırı yüklenmiş fazlası daha da ters teper Allah korusun. Herkes istediği kiloda kalsın ya herkes standart kalıptan çıkmış gibi ayni kiloda olacak diye bir zorunluluk yok.
Evet güdüleyebilirde bu şekilde yapılmamalı diye düşünüyorum
Kötü niyetle söylenmiş sözler değil de ama kalp kırıklığı o kilolardan daha ağır
İnsanlar kimse için değil kendileri için birşeyler yapmalı

Son düzenleme:
Sağlıklı beslenme ve kilo konusunda ahkâm kesmek de moda oldu , eskiden bu kadar değildi.Canan Karatay effects...

Ben olsam ben de duramazdım , isterse verir kilo daha yaşı genç falan diye atlardım lafa.

Bi' de bu teyzeler evlendiklerinde 48 kilo olurlar genelde. :işsiz::işsiz: Ben senin yaşındayken dal gibiydim , inceciktim falan derler.

O düşünememiştir zaten dikkat etmeyi kesin. Yarın hemen dikkat etmeye başlasın 50 kilo verir. :deli: Nasıl kilo vereceğiz diye soran insana da yeme diyen tipler var bir de. :KK53:
Aynen ya, yemesen verirsin var. Yemin et, vallaha mı falan demek lazım gözleri pörtletip. Bende insülin direnci var diyorum, heee diyo teyze grubu sonra yorum yok,en sevdiğim an o :D Bilende ay ilerde şekerin olacak diyor, sağol moral için diyorum. 30dan sonra şirretleştim ben :D

Evet güdüleyebilirde bu şekilde yapılmamalı diye düşünüyorum
Kötü niyetle söylenmiş sözler değil de ama kalp kırıklığı o kilolardan daha ağır
İnsanlar kimse için değil kendileri için birşeyler yapmalı
kesinlikle doğru birşey değil ve herkeste ayni olmaz daha kötü de sonuçlanabilir kendinden nefret edebilir Allah korusun genç bu ya herşey yapabilir. Ama millet böyle artık herkesin kilosu hakkında yorum yapma hakkına sahip olduklarını düşünüyorlar ne yazıkki. kime neyse?

Back
X