Evet güdüleyebilirde bu şekilde yapılmamalı diye düşünüyorumdüşüncesiz insanlar çok fazla maalesef ama bazen insan da onlara olan siniri ile hırs yapıp kilo verebiliyor
mesela lisede kiloluyum diye dalga geçen bir kaç oğlan vardı yaz tatilinde öyle kilo verdim ki okul açılınca asılmaya baslamislardi
doğum sonrası kaynanam ilk gün göbeğin kalmis hic dogurmamis gibisin dedi diye iki ayda doğum öncesi kilomun da altına dusmustum ve yeter artik kilo verme diyordu
Ama insanın kalbi de çok kiriliyor. Hele de gençken yani kadın cidden aşırı yüklenmiş fazlası daha da ters teper Allah korusun. Herkes istediği kiloda kalsın ya herkes standart kalıptan çıkmış gibi ayni kiloda olacak diye bir zorunluluk yok.
Bazen tutulup ne diyeceğini bilmediğin anlar olurya işte öyle olduInsanlar ne kadar hadsiz. Hadi o kizin rahatsizligi varsa? Bu yuzden veremiyorsa? Ki olmasa bile kimse kimsenin dis gorunumunu malzeme yapmamali. Aslinda o an oylelerinin agzinin payini vermek lazim
Aynen ya, yemesen verirsin var. Yemin et, vallaha mı falan demek lazım gözleri pörtletip. Bende insülin direnci var diyorum, heee diyo teyze grubu sonra yorum yok,en sevdiğim an oO düşünememiştir zaten dikkat etmeyi kesin. Yarın hemen dikkat etmeye başlasın 50 kilo verir.Nasıl kilo vereceğiz diye soran insana da yeme diyen tipler var bir de.
kesinlikle doğru birşey değil ve herkeste ayni olmaz daha kötü de sonuçlanabilir kendinden nefret edebilir Allah korusun genç bu ya herşey yapabilir. Ama millet böyle artık herkesin kilosu hakkında yorum yapma hakkına sahip olduklarını düşünüyorlar ne yazıkki. kime neyse?Evet güdüleyebilirde bu şekilde yapılmamalı diye düşünüyorum
Kötü niyetle söylenmiş sözler değil de ama kalp kırıklığı o kilolardan daha ağır
İnsanlar kimse için değil kendileri için birşeyler yapmalı
başka yetenekleri yok ki boş çeneden başka ne yapsınlar onlarda haklı kafa var içinde beyin var ama beyinde akıl yok tangırdıyor boşluktanValla bizim her b,ka burnunu sokan tiplere her gun "sana ne" desem bikmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?