Karatay diyeti zayıflamak için en elverişli olanı. Arkadaşına bir şekilde çıtlat. Zayıflarsa kimse kilosu yüzünden üzemez onu. Hem sağlığı ve görünüşü düzelir hemde Kaba saba insanlara malzeme olmaz!Şimdi kahveye geldi arkadaşlar 6 kişiyiz
Yaş aralığı 21 ile 54 arası
Bilirsinniz oturunca kilo konuşulur yani biz aramızda konuşuruz en azından
21 yaşındaki kızımız 100 üzerinde bir kilo
54 yaşındaki abla yavrum biraz dikkat etsene bak yüzün çok güzel yazık değil mi sana
Beni götererek neredeyse bak senin yaşında kızı var azimle verdi kilolarını (yahu beni ne karıştıyorsun)
Kızcağızın gözleri dolu dolu
Öyle görünce yakışıyor zamanı var desemde toparlayamadım
Abla yapma dedim dürttüm
Yok abla kişisi hızını alamadı tüm incilerini döktü
Gülüyor karşıdan ama hani bozuntuya da vermiyor gözler dolu dolu
Mutfağa gittim geldim
Ablamız durmak nedir bilmiyor başarı hikayeleri anlatıyor kıza
Osman amca geliyordu mutfaktan gördüm abla sen istersen bir bak dedim
Çıkınca arkasından çıktım
Abla napıyorsun olmaz falan dedim
Yok olsun biraz dikkat etsin onun iyiliği için
Ya sanamı banamı kalmış kadın sus demek istedimde diyemedim
Canım çok sıkılıyor bu şekilde sesiz kalınca
Birdakine ne diyeyim bu kadına ben
Kızım hiçbir rahatsızlığı yok sadece yemeyi seviyorAblanın iyilik konuşması Yersiz ve zamansız olmuş,
Başka bi gün kendi arasında yapabilirdi bu konuşmayı,
Kızda kendinin farkındadır hasta olabilir, başka bişey olabilir ne lüzumsuz insanlar var.
Asla değilHerkes sıfır beden olmak zorunda mı
Asla değil
Artık düsünüyorsada olmaz :)))Kızım hiçbir rahatsızlığı yok sadece yemeyi seviyor
Düşünüyorumda bu kadın bunları nasıl söledi normalde nazik kibar biridir
En iyi bildiğin İnsanları bile tanıyamıyorsun bazen
Oğluna mı düşünüyor diye bile aklımdan geçti
Umarım verir kendisi için kimse için değilO düşünememiştir zaten dikkat etmeyi kesin. Yarın hemen dikkat etmeye başlasın 50 kilo verir.Nasıl kilo vereceğiz diye soran insana da yeme diyen tipler var bir de.
Kadın 170 boy 65 kiloda:)Sağlıklı beslenme ve kilo konusunda ahkâm kesmek de moda oldu , eskiden bu kadar değildi.Canan Karatay effects...
Ben olsam ben de duramazdım , isterse verir kilo daha yaşı genç falan diye atlardım lafa.
Bi' de bu teyzeler evlendiklerinde 48 kilo olurlar genelde.Ben senin yaşındayken dal gibiydim , inceciktim falan derler.
Ekran arkasında nasıl bir bibi var bilmiyorum ama bu halinKilolusun zayıfla zayıfsın kilo al diyip dururlar hiç şaşırmıyorumben kendimi bildim bileli şişmanım neler neler duymuşumdur neyseki bu halde bile özgüvenim gayet yüksek ağızlarına lafı tıkarım
Dreamy şaka değil mi?İyi etmiş bence
Inşallah öyledirDreamy şaka değil mi?
Doktorlar sağlık için varda bu çok bilen teyzeler ne için var birtürlü kestiremiyorumTeyzeler bunu kötü niyetle yapmıyor ki 21 yaşında 100+ üstü demek 40 yaşından önce kalp hastası olacak demektir.
Dost acı söyler ama zamansız olmuş o ayrı . Doktorlar sağlığımız için var
Bu biraz ağır olmad mıKızcağızın yerinde olsam kadının konuşan yerlerinin üstüne otururdum. Bak bakalım bir daha ileri geri konuşuyor mu?
Çok sinirlendim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?