Kilo problem de?

Karatay diyeti zayıflamak için en elverişli olanı. Arkadaşına bir şekilde çıtlat. Zayıflarsa kimse kilosu yüzünden üzemez onu. Hem sağlığı ve görünüşü düzelir hemde Kaba saba insanlara malzeme olmaz!

Zayıf olsan "neden zayıfsın,zayıflar hastalıklı olur."
Kilolu olsan "neden kilolusun,şekerin kolestirolün tavan yapmıştır senin"
Bu zihniyetlerin arasında en iyisi hiç yaşamamak daha mantıklı.
Geçen ünlü bir mankene (51 kilo!) "bunlarda yiyip yiyip kusuyorlarmış başka nasıl zayıf olacaklardı" dediklerini duydum
Ölsemde gam yemem

Bana da gençsin kilo ver ileride seni alan olmaz! ya da ekmeği kes/boğazını tut diyeni çok duydum halbuki bu kiloları zaten az yediğim için almışım dr öyle demişti ve diyetisyene yönlendirmişti beni
Bende bu tür şeyler hiç etki etmiyor motive etmediği gibi artık moral de bozmuyor sıfır kadar etkisiz
Ama benim kızdığım, yorum yapma hakkını ve benim "iyiliğimi" düşündüğünü söyleyip haddi aşmaları!
Bugün başka bir konu vardı okudum bununla ilgili
Sana ne bana ne demeyi severim ama bazısına bunlar da yaramıyor
Kendi hayatına bakmayan insanlar hep başkalarını gözetlemek ve onlara yorum yapmakla meşgul biraz dönüp aynaya baksalar sana bana sıra gelmez

Ablanın iyilik konuşması Yersiz ve zamansız olmuş,
Başka bi gün kendi arasında yapabilirdi bu konuşmayı,
Kızda kendinin farkındadır hasta olabilir, başka bişey olabilir ne lüzumsuz insanlar var.
Kızım hiçbir rahatsızlığı yok sadece yemeyi seviyor
Düşünüyorumda bu kadın bunları nasıl söyledi normalde nazik kibar biridir
En iyi bildiğin İnsanları bile tanıyamıyorsun bazen
Oğluna mı düşünüyor diye bile aklımdan geçti

Artık düsünüyorsada olmaz :)))

Kadın 170 boy 65 kiloda:)
Şuan bile incecik dal gibide böyle olması onu söylediklerinde haklı yapmaz

Ekran arkasında nasıl bir bibi var bilmiyorum ama bu halin

Teyzeler bunu kötü niyetle yapmıyor ki 21 yaşında 100+ üstü demek 40 yaşından önce kalp hastası olacak demektir.
Dost acı söyler ama zamansız olmuş o ayrı . Doktorlar sağlığımız için var

Kızcağızın yerinde olsam kadının konuşan yerlerinin üstüne otururdum. Bak bakalım bir daha ileri geri konuşuyor mu?

Çok sinirlendim.

Doktorlar sağlık için varda bu çok bilen teyzeler ne için var birtürlü kestiremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…