_cool_ Popüler Üye Kayıtlı Üye 8 Temmuz 2014 121 3 118 Ankara 28 Temmuz 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi _cool_ #141 pamuksekersever .!.: ben de aynı şeyi düşünmüştüm senin için. çok iyi niyetli demiştim özellikle :)) doğru söylüyosun ya. kimden çakiniyoruz utanıyoruz sıkılıyoruz onlarda bizim gibi insanlar sonuçta. :)) bayramın mubarek olsun canım bu arada Genişletmek için tıkla... Cnmm benim seninde mubarek olsun nice bayramlara insallahh
pamuksekersever .!.: ben de aynı şeyi düşünmüştüm senin için. çok iyi niyetli demiştim özellikle :)) doğru söylüyosun ya. kimden çakiniyoruz utanıyoruz sıkılıyoruz onlarda bizim gibi insanlar sonuçta. :)) bayramın mubarek olsun canım bu arada Genişletmek için tıkla... Cnmm benim seninde mubarek olsun nice bayramlara insallahh
pamuksekersever Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Temmuz 2014 174 16 48 Hatay 28 Temmuz 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi _cool_ #142 _cool_ .!.: Cnmm benim seninde mubarek olsun nice bayramlara insallahh Genişletmek için tıkla... insAllah canım.
_cool_ .!.: Cnmm benim seninde mubarek olsun nice bayramlara insallahh Genişletmek için tıkla... insAllah canım.