• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kilo takintim gercekten bitirecek beni

Canım ilk önce bunu kendin aşmaya çalış olmazsa ailene bu konuyu açıp psikolojik destek alırsın. Sana önerim şu kilo vermektir kolay alan aslında almak zordur. Yediklerinin sende yağa dönüşmesi için 24 saat geçmesi gerekir emin ol gün içerisinde de bir çoğunu yakıyosundur. Kendine baskı yapma tartıya haftada bir çık ve aç karnına çık gerçek kilon aç karnına olan kilondur. Kendine zarar vermene yol açar bu ve ne kadar kafana takarsan o kadar yemeye itersin kendini ve psikolojik olarak kilo alırsın. Umarım yardımı dokunur :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım ya sen o boyla o kiloyla diyet yaparsan benim ağzıma lokma koymamam lazım o zaman. 1.64 boy ve 54-55 kiloyum ben. bak şimdi moralim bozuldu.

Bozma moralini belki yazdığımda ideal kilodaymışım gibi görünüyorum ama bölgesel sorunum car alt karnım var ne yapsamda gitmiyo ayrıca basenimde var milletin bacak arası ayrık duruyo bnm durmuyo etli etli hemde vücudum sıkı olmasına rağmen yani zayıf durmuyorum:( belki senin fiziğin kum saati gibidir orantılıdır kilo değil dağılımı önemli:):1:

Canım ilk önce bunu kendin aşmaya çalış olmazsa ailene bu konuyu açıp psikolojik destek alırsın. Sana önerim şu kilo vermektir kolay alan aslında almak zordur. Yediklerinin sende yağa dönüşmesi için 24 saat geçmesi gerekir emin ol gün içerisinde de bir çoğunu yakıyosundur. Kendine baskı yapma tartıya haftada bir çık ve aç karnına çık gerçek kilon aç karnına olan kilondur. Kendine zarar vermene yol açar bu ve ne kadar kafana takarsan o kadar yemeye itersin kendini ve psikolojik olarak kilo alırsın. Umarım yardımı dokunur :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cook tesekkur ederim cnm artik daha az takiyorum cunku verebilcegime inaniyorum insallah

Okul bize malesef cok uzak gunum yollarda gecicek bide 2.ogretim yurttami kalsam acaba ailemle genel olarak tartisiyoruz herkes cok sinirli evde su siralar nedense

Bnm de ikinci ogretim canim. Bence cok uzaksa yurdu bi dene. Kyk da okudugum kadarla ayni sehirde yasiyosan yurt cikmiyomus yine de sansini bi dene cnm.Allah sabir versin sana.belki ucuz bi ev tutabilirsiniz ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bnm de ikinci ogretim canim. Bence cok uzaksa yurdu bi dene. Kyk da okudugum kadarla ayni sehirde yasiyosan yurt cikmiyomus yine de sansini bi dene cnm.Allah sabir versin sana.belki ucuz bi ev tutabilirsiniz ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sagol cnm Allah hepimizn yardimcisi olsun cok guzel gecer ins universte hayatimiz

Mrb benim derdim kilo takintimla ilgili gecen sene yine böyle takarak ama diyetime sadik kalmamla kilo verdim diyeti birakip "gerci diyet degildi benimkisi dikkat etmeydi"biraz ucunu kacirmam ve sinav stresinden biraz kilo aldim korkumdan tartiya cikamiyorum cunku orda gercekten gorecegim rakam beni bitirir biliyorum oyle yapar.surekli aklim ne yesem ne yemesem derdinde kahvaltinin hesabini geceden belirliyorum nefsime hakim olamiyorum yemek yemeyi gercekten cok seviyorum yada bu takintinin getirdigi birsey olur olmadik onceden hayatta yemem dedigim seyleri yiyorum kilom gercekten hayatimi ele gecirdi o gun duzgun beslendiysem mutluyum ama abarttiysam aklimi yiyorum gece uyuyamiyorum duzensiz yemek yemeler insanlari beklemeden yemeler yuzunden sofrada bos bos oturmalar az yiyip birden bi krizle cok yiyerek kusmalar...evet oyle yargilamayin ama oyle bu huyum yuzunden kendimden nefret ediyorum ama elimde olmuyo bi an bi sey oluyo farkinda olmadan kendimi kaybediyorum ve pisman oluyorum lutfen benim gibi sorunlari olupta asanlar varsa nasil yaptiniz banada fikir verin cunku ben artik normal olmak istiyorum sofrada kilom yerine sevdiklerimle olmanin mutlulugunu yasamak istiyorum

Bedenini sağlıklı ve tok tutacak besinlerle doldur.. aşırıya kaçma. Allah azla yetinenleri sever.

Ne zaman çok yiyecek olsam bunu düşünürüm.

umarım :/ insallah.iyi insanlarla karşılaşalım ya. biraz arkilerime baktım univin sitesinden yani kimler varmıs okulda diye. çok gözüm tutmadı. korkuyorum bi yandan da :(

O korku bendede var ama oyle dusunmeyelim cnmm cesit cesit insan var illaki kendimizin huyunda anlasacagimiz birilerini buluruz orda ozguvenli olmaliyiz ve inanalim cnm universite hayatimiz cook guzel gecicek hersey guzel olucak bencede oyle olucak dua edelim.hep iyi insanlar ciksin karsimiza rabbim bizi korusun bide biz 2.ogretim daha cok korusun insallah

Bu soz cok guzelmis bende aklima getiricem. Tesekkur ederim cnm

Rica ederim canım, küçük aslında midemiz ve hemen doyuyoruz.. sadece farkına varmıyoruz.

İşine yarar mı bilmem ama bir süre turizmde çalışmıştım. orada yabancıları izleme vaktim oldu. şunu görmüştüm. ruslar yemekten önce salata yiyorlar bol bol ki tutsun diye. Eşimin arkadaşının eşi rustur, et ağırlıklı beslenir, hiç ekmek yemez ve tatlı yemez meyve yer yerine... üstelik çocuklarına bile meyve yedirir tatlı yerine. bir de bana şey demişti, önemli olan son yemekle ilk yemeğin arasının en az 8 saat olması.. kenisi sabah 12 gibi kahvaltı eder, 7 gibi öğle yemeğini yer ve 11de akşam, hafif bir şeyler yermiş.

boyu kadar iki çocuğa rağmen incecikti. belki işe yarar.

O korku bendede var ama oyle dusunmeyelim cnmm cesit cesit insan var illaki kendimizin huyunda anlasacagimiz birilerini buluruz orda ozguvenli olmaliyiz ve inanalim cnm universite hayatimiz cook guzel gecicek hersey guzel olucak bencede oyle olucak dua edelim.hep iyi insanlar ciksin karsimiza rabbim bizi korusun bide biz 2.ogretim daha cok korusun insallah

evet ya. kesinlikle. insAllah canım. iyi niyetli insanlarla karşılaşırız. :) evet nasıl özgüvenli olucam onu pek bilmesem de başka çarem yok gibi :))

Ben kendim icin daha yeni sporu kesfettim ( nefret ederdim spordan ).
Ilk defa eglenceli bir sekilde spor yapiyorum :)
Sabah kahvaltisi ve aksam yemegi en iyisi.
Aksam en gec saat 19 da son yemegi yemek lazim.
Bu arada sabahlari iki yumurta cok tok tutuyor.

Rica ederim canım, küçük aslında midemiz ve hemen doyuyoruz.. sadece farkına varmıyoruz.

İşine yarar mı bilmem ama bir süre turizmde çalışmıştım. orada yabancıları izleme vaktim oldu. şunu görmüştüm. ruslar yemekten önce salata yiyorlar bol bol ki tutsun diye. Eşimin arkadaşının eşi rustur, et ağırlıklı beslenir, hiç ekmek yemez ve tatlı yemez meyve yer yerine... üstelik çocuklarına bile meyve yedirir tatlı yerine. bir de bana şey demişti, önemli olan son yemekle ilk yemeğin arasının en az 8 saat olması.. kenisi sabah 12 gibi kahvaltı eder, 7 gibi öğle yemeğini yer ve 11de akşam, hafif bir şeyler yermiş.

boyu kadar iki çocuğa rağmen incecikti. belki işe yarar.

Tabikide tavsiyelerin ise yarar cnm zaten ben nedense ara ogun denen muhabbete karsiyim cunku yedikce daha cok yemek istiyorum ve bunu asmam lazim dedigin gibi ekmegi kestim ama ahh su tatli olmuyo onsuz ama bi sekilde onuda azalticam

evet ya. kesinlikle. insAllah canım. iyi niyetli insanlarla karşılaşırız. :) evet nasıl özgüvenli olucam onu pek bilmesem de başka çarem yok gibi :))

Gercekten su.ozguven mevzusuna cook takiyorum ama konustugumuz kadariyla sen cok tatli bi kizsin cnm kanim kaynadi sana goremesekte birbirimizi :) o yuzden eminimki hersey guzel olucak insallah inanalim ozguven icinde ne kadar cok farkli kisiyle konusursak o kadar ozguvenli oluruz zaten cogu bizim gibi akisina birakalim zaman ne gostericek

Gercekten su.ozguven mevzusuna cook takiyorum ama konustugumuz kadariyla sen cok tatli bi kizsin cnm kanim kaynadi sana goremesekte birbirimizi :) o yuzden eminimki hersey guzel olucak insallah inanalim ozguven icinde ne kadar cok farkli kisiyle konusursak o kadar ozguvenli oluruz zaten cogu bizim gibi akisina birakalim zaman ne gostericek

ben de aynı şeyi düşünmüştüm senin için. çok iyi niyetli demiştim özellikle :)) doğru söylüyosun ya. kimden çakiniyoruz utanıyoruz sıkılıyoruz onlarda bizim gibi insanlar sonuçta. :)) bayramın mubarek olsun canım bu arada

Back
X