Kilo veriyorum:)) mutluyum:)))

[QUOTE=busraozgur;29558724]bende acayıp severım zeytını ama zeytın de baya yag varmıs az yemege calısıorum ama onceden bende cok yerdım ,annem bıle derdı bu zeytın cerez degıl dıe :) :13: okuldayken dersten derse kosusturuorum oturup yemek yemege fırsat olmuyorkı acıkmıyorum ya sorun olmuyor,yesıl cay tok tutuyor benı yada ben tokum dıye ındekslemısım kendımi :) senı gecmeyım ıkımızde 5lı rakamları gorelım hemencecık :)

[/QUOTE][/QUOTE]

aynı şeyi çocukken bizimkilerde bana söylerlerdibirde peynir; yazında izmir üzümü hastasıyımhem dışarda olman hem de diyete hemencik adapte olman acıktırmıyordur sanırım ama sen yinede öğünlerini atlama derim ben....zaten yaşının çok genç olmasıda senin artın benim kadar zorlanmazsın kilo vermek için....cumaya iki gün kala ben yine streslerdeyim....stres yapmıcam desemde olmuyor....bakalım bu hafta ne olacak...daha 61'li sayıları görmedim cumaya görürüm inşallah......evet cnm ya hemencik görelim 5 li rakamları....geçen 2 tane kot aldım 29 beden....birini değiştirdim 28 aldım şu 2 kiloyu en azından hemen vermem lazımmmmmm......[/COLOR]

merhaba deniz,merhaba büşra.tanıştık bile:) abla meselesine gelince kompleks yada kaprisli değilim bu konuda tatlım siz nasıl rahat ederseniz öyle davranın.denizcim bu gün karşılaşamadık seninle.sabah uyanınca ılık su ardından pirinç lapası yedim.duble ve sade türk kahvemi içtim(olmazsa olmazım).sonra temizliğe başladım.22 metrekare salonumu mopla güzelce sildim.oldukça uzun sürdü(2.5 3 saat kadar)bu yüzden bu gün spor yapamadım.ama devamında tansiyonum düştü.lapayı yoğurtlu pirinç çorbası yaparak (içine azda kıyma koydum).yanında bol ekşili lahana salatası ile yedim.akşamda sırf bu çorbadan içtim yine.aralarda toplamda 2 duble sade türk kahvesi,2 kupa kayısılı form çay,2 kupa 5li çay içtim.3litre su birde.gece misafirim vardı .az önce gittiler.onlara ikram ettiğim için çok az kuruyemiş yemek zorunda kaldım bi de.haa az kalsın unutuyordum.bu gün regl oldum.ilginç ama çünki 15 gün önce olmuştum zaten.bakalım yarın tartıda neler olacak.lapa yarım kalmış oldu çünki(

merhaba minecim...evet karşılaşamadık bugün....ohhh mis gibi temizlik yapmışsın darısı başıma....bugün sularımız yoktu bizim elim kolum bağlandı....2 saat pazardaydım bende....sabah yürüyüşe çıkmamıştım böyle telafi ettim....bu arada geçmiş olsun.....dikkat et kendine....hem yorgunluk hemde az yemek yemekle yormuşsun kendini....acayip sıvı tüketmişsin ....kayısı form çayını ben de içiyorum arada ,tadı hoşuma gidiyorbirde kiraz saplı form çay içiyorum buda ödem atıyor....sabaha hafif uyanıyorsun....sen reglini atlat önümüzdeki haftaya kesin eksileri görmeye başlayacaksın diyorum ben

61ı goremedın mı henuz umarımm cok cabuk verırsın ıkı kıloyuda 5lı bı rakam gorursun.pantolanda baya ıyı durur giydiginde [/QUOTE]

aynı şeyi çocukken bizimkilerde bana söylerlerdibirde peynir; yazında izmir üzümü hastasıyımhem dışarda olman hem de diyete hemencik adapte olman acıktırmıyordur sanırım ama sen yinede öğünlerini atlama derim ben....zaten yaşının çok genç olmasıda senin artın benim kadar zorlanmazsın kilo vermek için....cumaya iki gün kala ben yine streslerdeyim....stres yapmıcam desemde olmuyor....bakalım bu hafta ne olacak...daha 61'li sayıları görmedim cumaya görürüm inşallah......evet cnm ya hemencik görelim 5 li rakamları....geçen 2 tane kot aldım 29 beden....birini değiştirdim 28 aldım şu 2 kiloyu en azından hemen vermem lazımmmmmm......[/COLOR][/QUOTE]

keşke canım ya.tüm yakınlarımın gözü üstümde ne bitmez diyet bu diyorlar.başkası olsa şimdiye sıfır bedendi.olacak inşallah ne yapalım:))

hergün yapsak en güzeli ama,en az haftanın 3 günü leslie 3 mil yürüyelim diyorum ben....bir ara aksatmadan yapıyordum....hem eğlenceli hemde faydalı ama bayadır aksattım.....birlikte yaparsak hırslanırız diyorum ben ...ne dersiniz

geçen yıl bende yapıyordum çok zevkli:) neden 3 mil 5 değil:)))

61ı goremedın mı henuz umarımm cok cabuk verırsın ıkı kıloyuda 5lı bı rakam gorursun.pantolanda baya ıyı durur giydiginde

yok canım ya göremedim henüz....şu sporu aksatıyorum ya ne kızıyorum kendime...29 bol geliyor diye 28 beden aldım o da ne sen sor ne ben söyliyeyim o kadar vahim yani

keşke canım ya.tüm yakınlarımın gözü üstümde ne bitmez diyet bu diyorlar.başkası olsa şimdiye sıfır bedendi.olacak inşallah ne yapalım:))

olur minecim...bu kadar emek veriyoruz tabiki olacak.... o yakın çevre bende de var....diyete başladım moral verenin yanında köstek olanda vardı...şimdide yeter diyolar desinler....sen kendini nasıl iyi hissediyorsan onu yap gerisi bir yerde teferruat....

geçen yıl bende yapıyordum çok zevkli:) neden 3 mil 5 değil:)))

5 mili benim yüreğim kaldırmaz dermişim
3 mil de de gayet güzel ter atıyorum canım ben....çok fazlada yormuyor ve de bıkmıyorum o yüzden 3 mille...ama sen ben 5 mille yürürüm (koşarım) diyorsan

5 mili benim yüreğim kaldırmaz dermişim
3 mil de de gayet güzel ter atıyorum canım ben....çok fazlada yormuyor ve de bıkmıyorum o yüzden 3 mille...ama sen ben 5 mille yürürüm (koşarım) diyorsan

yaparım ben 5 mil bölgesellerimde var 40 dk sürüyo.ohh evde aylakım zaten akşama kadar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…