''ben busra. 5lı rakamlara en yakın zamanda ulascak kız :)''kesinlikle en kısa zamanda hemde :13:
bıde sen recel ıcıorum dıorsun bı nedenı var mı ?
merhaba deniz,merhaba büşra.tanıştık bile:) abla meselesine gelince kompleks yada kaprisli değilim bu konuda tatlım siz nasıl rahat ederseniz öyle davranın.denizcim bu gün karşılaşamadık seninle.sabah uyanınca ılık su ardından pirinç lapası yedim.duble ve sade türk kahvemi içtim(olmazsa olmazım).sonra temizliğe başladım.22 metrekare salonumu mopla güzelce sildim.oldukça uzun sürdü(2.5 3 saat kadar)bu yüzden bu gün spor yapamadım.ama devamında tansiyonum düştü.lapayı yoğurtlu pirinç çorbası yaparak (içine azda kıyma koydum).yanında bol ekşili lahana salatası ile yedim.akşamda sırf bu çorbadan içtim yine.aralarda toplamda 2 duble sade türk kahvesi,2 kupa kayısılı form çay,2 kupa 5li çay içtim.3litre su birde.gece misafirim vardı .az önce gittiler.onlara ikram ettiğim için çok az kuruyemiş yemek zorunda kaldım bi de.haa az kalsın unutuyordum.bu gün regl oldum.ilginç ama çünki 15 gün önce olmuştum zaten.bakalım yarın tartıda neler olacak.lapa yarım kalmış oldu çünki(
[/QUOTE][QUOTE=busraozgur;29558724]bende acayıp severım zeytını ama zeytın de baya yag varmıs az yemege calısıorum ama onceden bende cok yerdım ,annem bıle derdı bu zeytın cerez degıl dıe :) :13: okuldayken dersten derse kosusturuorum oturup yemek yemege fırsat olmuyorkıacıkmıyorum ya sorun olmuyor,yesıl cay tok tutuyor benı yada ben tokum dıye ındekslemısım kendımi :) senı gecmeyım ıkımızde 5lı rakamları gorelım hemencecık :)
merhaba minecim...evet karşılaşamadık bugün....ohhh mis gibi temizlik yapmışsın darısı başıma....bugün sularımız yoktu bizim elim kolum bağlandı....2 saat pazardaydım bende....sabah yürüyüşe çıkmamıştım böyle telafi ettim....bu arada geçmiş olsun.....dikkat et kendine....hem yorgunluk hemde az yemek yemekle yormuşsun kendini....acayip sıvı tüketmişsin ....kayısı form çayını ben de içiyorum arada ,tadı hoşuma gidiyorbirde kiraz saplı form çay içiyorum buda ödem atıyor....sabaha hafif uyanıyorsun....sen reglini atlat önümüzdeki haftaya kesin eksileri görmeye başlayacaksın diyorum ben
hergün yapsak en güzeli ama,en az haftanın 3 günü leslie 3 mil yürüyelim diyorum ben....bir ara aksatmadan yapıyordum....hem eğlenceli hemde faydalı ama bayadır aksattım.....birlikte yaparsak hırslanırız diyorum ben ...ne dersiniz
61ı goremedın mı henuzumarımm cok cabuk verırsın ıkı kıloyuda 5lı bı rakam gorursun.pantolanda baya ıyı durur giydiginde
keşke canım ya.tüm yakınlarımın gözü üstümde ne bitmez diyet bu diyorlar.başkası olsa şimdiye sıfır bedendi.olacak inşallah ne yapalım:))
geçen yıl bende yapıyordum çok zevkli:) neden 3 mil 5 değil:)))
yaparım ben 5 mil bölgesellerimde var 40 dk sürüyo.ohh evde aylakım zaten akşama kadar:)
5 mili benim yüreğim kaldırmaz dermişim
3 mil de de gayet güzel ter atıyorum canım ben....çok fazlada yormuyor ve de bıkmıyorum o yüzden 3 mille...ama sen ben 5 mille yürürüm (koşarım) diyorsan
ben yapmaya calısırım uyar bana.vakıt buldukca
o zaman yarında itibaren başlıyormuyuz kızlar....biraz tempo....hızlandıralım şu kilo vermeyi artık
yaparım ben 5 mil bölgesellerimde var 40 dk sürüyo.ohh evde aylakım zaten akşama kadar:)
siz hızlandırın benimkide başlasın artıkALLAHım duy sesimi nolur :))
ewet tamam o zaman....haftada -1 kilo hedef bundan sonra(en az)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?