Kilo veriyorum:)) mutluyum:)))

normalde ben de çok terliyorum minecim ilk defa termal eşofmanla yaptım....rahat yapamam zannettim ama düşündüğüm gibi olmadı....yarın kemer yada streç filmde sarıcam....bi süredir yapmayınca göbiş saldı biraz kendini....5 mile bravo diyorum sadece

bugünkü yediklerim
sabah:1/2 lt su+15 dk yürüyüş
kahvaltı:1 dilim t.b. ekmeği+2şekersiz çay+1yeşil+1siyah zeytin+1domates+1kk peynir+1 yudum reçel
ara:----
öğlen:1 tabak kısır+1 bardak ayran
ara:*****3 mil leslie yürüdüm*****
1 kupa şekersiz sütlü nescafe+4 yulaflı bisküvi
akşam:1 tabak kısır+1 bardak ayran
ara:2 şekersiz çay+meyve+az çerez

2lt su 3 lt :????

su çok içmiyomusun yoksa sen((ya bu gün ben nedense çok aç hissettim zor bi gün oldu ,umarım yarın buna değer bir sonuçla karşılaşırım deniz:)))

su çok içmiyomusun yoksa sen((ya bu gün ben nedense çok aç hissettim zor bi gün oldu ,umarım yarın buna değer bir sonuçla karşılaşırım deniz:)))

2 lt yi kesin içiyorum canım....3 lt de bazen 1 -2 gün ara veriyorum....canım bazen istemiyorreglden dolayı olabilir dicem ama çokta az yemişsin ondanda olabilir.....inşallah canım o kadar uğraşıyoruz aç kalıyoruz değilmicumaya son 1 gün kaldı bakalım ne sonuçlar göreceğiz.....

inşallah uğurlu cuma olur bu:))

gun boyunca hep lahana corbası mı ıcıyorsun :S:S

bugun baya kısır yemıssın afıyet olsun.yalnız bulgurda cok saglıklı :)

yalnız suanda ucumuzunde vermesı gereken 7-8 kılo cıvarı.cuma ıyı bı gun olur dedıgınız gıbı ıns

evet farklar aynı,cuma tartı benı tatmın etmezse dıyetım bı ıse yaramazsa senın lahana yı denıyebılırım.ben hala kendımı cok sısko hıssedıyorum baskaları demese aaaa nası zafıyladın dıe ve kıyafetler bol gelmese hala aynıyım bana göre bı 5lı rakamları goreydık :)
haklısın kilolarımız ve hedeflerimiz arasında büyük farklar yok:))

günaydın kızlarr:)))ve çorba işe yaradı,300 gr gitmiş yaşasınnnn.tey tey tey tey

gerçi leslie nin de hakkını yemeyelim 8 küsür km yürümekte az değil..dün gece nezle oldum ben bu gün hiç halim yok bakalım bu gün nasıl olacak:))güne lahana çorbam ile başladım ,şu an da duble sade kahvem,sigaram ve kadınlar klubü keyfindeyim52:

selamlar canlarım.....görüşmeyeli iyisinizdir inşallah....yarın büyük gün bakalım ne süprüzler bizi bekliyor.....
minecim çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine....
busracım baskülü aldınmı
bugün nasıl geçti sporlarımızı yapabildikmi...
minecim ilk defa bugün 5 mil yürüdüm canım 3 milden az yorucu ama çok daha zevkliymiş......

hımm degısık bı yontenmıs.ben sadece lahanın dolmasını severım,sıcak olcak boyle yanına bıde yogurt off tamamdır.cok canım cektı ya ,tum dıyetı feda etmeye hazırım suan :)))))))))))))

lahana dolmasına bende bayılırım şöyle kıymalı dediğin gibi sıcacık yanına da yoğurt misssssssss

gelelim bugünkü menüme;
sabah:1 lt su
kahvaltı:1 dilim t.b.ekmeği+1
kk peynir+1yeşil,1siyah zeytin+1 domates+2 şekersiz çay+1 yudum reçel
ara:1 çay b.
diet cola
öğlen:1 tabak kısır(yağ ve salça yok)+1 bardak ayran
ara:1 çay b.
diet cola
*****5 mil leslie yürüdüm*****
ara:1 kupa şekersiz sütlü nescafe+4 yulaflı bisküvi
akşam: 1 kase çorba+bakla+yoğurt+salata+1 dilim t.b. ekmeği
ara:2 şekesiz çay+az çerez+meyve

şimdilik 2 lt su içtim 3 olur bugün....bugünde yeme faslım böylece biterrrr.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…