bende streç film kullanmadım ama termal şort ve kemerim var onlarla yapıyorum.ama canım leslie çok terletiyor zaten.gerçi benim vucudum alışmış sanırım bu gün baktımda 3 milden sonra ter başladı bende .iyi ki 5 mil yaptım 3 mil banamısın demeyecekmiş benim bedene:
mutlu akşamlar kızlarrrr
bugünkü yediklerim
sabah:1/2 lt su+15 dk yürüyüş
kahvaltı:1 dilim t.b. ekmeği+2şekersiz çay+1yeşil+1siyah zeytin+1domates+1kk peynir+1 yudum reçel
ara:----
öğlen:1 tabak kısır+1 bardak ayran
ara:*****3 mil leslie yürüdüm*****
1 kupa şekersiz sütlü nescafe+4 yulaflı bisküvi
akşam:1 tabak kısır+1 bardak ayran
ara:2 şekersiz çay+meyve+az çerez
2lt su 3 lt :????
su çok içmiyomusun yoksa sen((ya bu gün ben nedense çok aç hissettim zor bi gün oldu ,umarım yarın buna değer bir sonuçla karşılaşırım deniz:)))
2 lt yi kesin içiyorum canım....3 lt de bazen 1 -2 gün ara veriyorum....canım bazen istemiyorreglden dolayı olabilir dicem ama çokta az yemişsin ondanda olabilir.....inşallah canım o kadar uğraşıyoruz aç kalıyoruz değilmi cumaya son 1 gün kaldı bakalım ne sonuçlar göreceğiz.....
menün gayet güzel canım bende lahana çorbasına başladım bu gün.aralardada bir kaç limonlu form bisküvi yedim.içecekler:bir duble türkkahvesi sade,bir nescafe sade,2beşli çay,2 kayısılı form çay,2litre su yatana kadar 3 litre olur su:)))
bugünkü yediklerim
sabah:1/2 lt su+15 dk yürüyüş
kahvaltı:1 dilim t.b. ekmeği+2şekersiz çay+1yeşil+1siyah zeytin+1domates+1kk peynir+1 yudum reçel
ara:----
öğlen:1 tabak kısır+1 bardak ayran
ara:*****3 mil leslie yürüdüm*****
1 kupa şekersiz sütlü nescafe+4 yulaflı bisküvi
akşam:1 tabak kısır+1 bardak ayran
ara:2 şekersiz çay+meyve+az çerez
2lt su 3 lt :????
evet canım inşallah değer buna değil mi:)gun boyunca hep lahana corbası mı ıcıyorsun :S:S
yalnız suanda ucumuzunde vermesı gereken 7-8 kılo cıvarı.cuma ıyı bı gun olur dedıgınız gıbı ıns
evet canım inşallah değer buna değil mi:)
haklısın kilolarımız ve hedeflerimiz arasında büyük farklar yok:))
hımm degısık bı yontenmıs.ben sadece lahanın dolmasını severım,sıcak olcak boyle yanına bıde yogurt off tamamdır.cok canım cektı ya ,tum dıyetı feda etmeye hazırım suan :)))))))))))))
hımm degısık bı yontenmıs.ben sadece lahanın dolmasını severım,sıcak olcak boyle yanına bıde yogurt off tamamdır.cok canım cektı ya ,tum dıyetı feda etmeye hazırım suan :)))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?