canım ben hergün 3litre su en az 3 kupa bitki çayı içiyorum yarım saatte bölgesel spor neler yapıyorum neler yapıştı şu kilolar üstüme ya(((
sayılmaz ama dukana yakınım diyebilirim protein tüketiyorum genelde.geçen hafta ve bu hafta lahana çorbası yaptım ocakta onunla çok güzel vermiştim ama dikkat etmedim aşırı yedim sonrasında 20 günde hopp eski kiloma döndüm .bu kez o da fayda etmedi .ya sen menünü kendinmi belirledin diyetisyen yada başka bir yolla mı?minecim ben bugün için demek istedim cnm....sıkma canını bu tür dönemleri bende yaşadım ki gayette güzel kilo vermişsin...vücut sürekli az yemeye alışınca metabolizma yavaşlıyor ve de kilo verme duruyor ....bundan çok zaman çok kişi muzdarip.... sen neler yapıyorsun özel bir diyet uyguluyormusun peki....
sayılmaz ama dukana yakınım diyebilirim protein tüketiyorum genelde.geçen hafta ve bu hafta lahana çorbası yaptım ocakta onunla çok güzel vermiştim ama dikkat etmedim aşırı yedim sonrasında 20 günde hopp eski kiloma döndüm .bu kez o da fayda etmedi .ya sen menünü kendinmi belirledin diyetisyen yada başka bir yolla mı?
günaydın yol arkadaşım:)400 gr gitmiş bu gün ve bu günde pirinç lapasına devam bakalım yarına ne olacak.sevgiyle kall:)))
günaydın minecimyarınki sonucu merakla bekliyorum....hedef kilon için bir zaman belirledinmi sen...mesela ben ayda 4 kilo vermeyi hedefledim kendime....bu arada çalışıyormusun .....ben ev hanımıyım...tahmin edersinki evde daha zor oluyor bu diyet
deniz neler yaptın bugun. abla demıyorum ama ayıp olmuor degılmı ya
bugünkü menümü paylaşayım ve de yeme faslını bitireyim artık
sabah:2 bardak su
kahvaltı:1dilim t.b. ekmeği+1yeşil,1siyah zeytin+1domates+1şekersiz çay+1kk peynir+1 yudum reçel
ara:1 kupa kayısı form çay
öğlen:3 çorba kaşığı yoğurt+1 dilim t.b. ekmeği
ara:1 çay bardağı diet cola
akşam:1 kase cacık+1 dilim t.b. ekmeği
ara:meyve +2 şekersiz çay+az çerez+2 kare bitter çiko
istediğim gibi gitmediği için süremde yok canım.bende ev hanımıyım bir de 41 yaşındayım:)))
bende yazımm hemen,aksam buraya yazcagımı bılgıdım ıcın yedıgım zeytın cekırdeklerını sayıyorum :)sabah uyanır uyanmaz yarım lıtre su
sabah:7-8 adet zeytın ,1 kk dan fazla peynır, bır dılım tb.ekmegi,bı adet domets bı adet salatalık ve cok azda yaglı corek ama cıdden hem kucuk ıkı lokmalık bıseydı hemde cok cok masumdu :)
ara:yogurt ve koleks
oglen:hıc vaktım yoktu bı tane haslanmıs yumurta
ara:7-8 adet kuru kayısı
aksamkuldaydım ve vaktım yoktu yıne 6 adet form bıskvı ve yesıl cay
ara:-------
3lıtre su ıctım bugunde ,bırazdanda yesıl cayımı ıcerım tamadır.1 saate yakında yuurudum.
bugun sen gezmekten yemek yapamadın galıba :)
tanısırıızz tabıkıde mıne ,ıstersenız ablada diyebıılırım.gelenek ve goreneklerımıze baglı bırıyım ben nitekım :) ben busra. 5lı rakamlara en yakın zamanda ulascak kız :)
yok cnm yemeğim vardı da iki akşam üst üste pilav yemeyeyim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?