Kilo veriyorum:)) mutluyum:)))

tadelle yemıssın kı :) afıyet olsun kuzum :)

teşekkür ederim canım...sende iyiki varsın...böyle azimli başarılı bir diyet arkadaşım daha oldu sayende ....ben de çok mutluyum...
gerçekten de koca bir aferin sana...diyetisyenin listesimi kendi menünmü bu...
benim tadellemi gördün dimi bu arada

hayır diyetisyenın degıl ben cuma gunu ona da soyledım burda yazanlardan hep az yedım dıye.mesela oglen de bı kase corba ıcmelıydım (ıkı kepce) aksamda yıne bır kepce degıl ıkı kepce corba bulgur pılavı 4-5 kasık fln.ıyı gıttgımı dusunuorum halsız flnda degılım umarım hep boyle olurum .saglıklı yasmaak ve fıt gorunmek adına :dQUOTE=BLUEDENIZ;29539383]

teşekkür ederim canım...sende iyiki varsın...böyle azimli başarılı bir diyet arkadaşım daha oldu sayende ....ben de çok mutluyum...
gerçekten de koca bir aferin sana...diyetisyenin listesimi kendi menünmü bu...
benim tadellemi gördün dimi bu arada
[/QUOTE]

ohh ohh yarasın ama kılogram olarak degıl tbıkı :)
teşekkürler canım....afiyetle yedim valla...eşim sağ olsun ben diyete başladığımdan beri bana tam destek veriyor ...çikolar ,cezeryeler,vs.vs.[/COLOR][/QUOTE]

25-30 arasında mı :)

aaaa çok rica ediyorum..çok ayıp ettin bak şimdi....bi tahmin alayım ilk önce.....

[/COLOR][/QUOTE]

bak moralim yerine geldi şimdi
yok busracım nerdeeeee37yaşındayım....

sen kaç yaşındasın peki:?

hoşbulduk canım .biliyormusun az önce tartıldım sabah aç karnına olduğum kilodayım şu an.pirinç lapası işe yarayacak galiba:)))

kesinlikle öyle görünüyor minecim ...hadi hayırlısı....bide şimdi bol bol su içmeye çalış....tam olsun....en az 1.5 -2 kg gidecek gibi

kesinlikle öyle görünüyor minecim ...hadi hayırlısı....bide şimdi bol bol su içmeye çalış....tam olsun....en az 1.5 -2 kg gidecek gibi

canım ben hergün 3litre su en az 3 kupa bitki çayı içiyorum yarım saatte bölgesel spor neler yapıyorum neler yapıştı şu kilolar üstüme ya(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…