bu kadar negatif olma bence....MBI na göre kiloluda değilsin aslında....yarın yine güzel bir başlangıç yapıyoruz....
düzenli sporada başlıyoruz cnm...sen önümüzdeki haftaya odaklannnnnnegatif değilim aslında ama insan birazcık karşılığını bulsa dahqa çok motive olacak haksızmıyım
kızlar bana müsade....kalın sağlıcakla....yarın görüşmek üzere iyi geceler
günaydın kızlar
günaydın denizcim.leslie 5 mil tamamdır üstüne 10 dk da bölgesel video yaptım.uyanır uyanmaz kayısılı form çay kahvaltı lahana çorbası.bu gün lahana çorbasına başladım tekrar.he bu arada 100 gr eksik çıktım bu gün.hiç yoktan iyi değil mi:)))en azından +değilim:)))
günaydın minecimtek kelimeyle süpersin daha ne olsun eksi çıkmanda çok daha güzel bir haber....ben 15 dk tempolu bir yürüyüş yaptım henüz....bugün evde biraz fazlaca işlerim var...sen dün mis gibi temizlik yapmışsın bugün topu bana attın.....hadi bana kolay gelsin
sağolasın canım:)sana da kolay gelsin .kızz şimdi baktımda 5 mil 8 küsür km yapıyormuş ben şimdi o kadar yürüdüm mü
sende sağol canımevet aynen öyledir.....3 mil 4.5 km yapıyor sanırsam:44:bende işlerimi biraz hallettim .....
*****3 mil yürüyüşümüde yaptım ve rahatladım*****
harikasın .güle güle kirlensin evin:)
teşekkürler minecimama birşey itiraf edeyim bugün temizlikten çok sporumu yaptım diye daha mutluyummmm
bluedeniz bende senin gibi zayıflama günlüğü açtım hergün olmasada ara ara kendi kendime yazıyorum çok benzettim senide kendime birden
zaten düzenli yaparsan göreceksin bak.spor yorgunluktan ziyade dinlendiriyor.daha enerjik ve huzurlu hissediyorsun
kesinlikle faydasını gördümde zaten minecim dediğin gibi hem bedene hem zihine....birkaç haftadır yapmıyorum ve vücut hemen salmaya başladı kendinibugün ilk defa termel eşofmanla yaptım ve bundan sonrada öyle yapacağım gibi....birde göbişe streç film sararak yapıyordum daha önceden onunda çok faydası var cnm
ooo baya kaynatmıssınız bende yaptım sporumu ama su sporun yordugu kadar spr yormuyor dedgınız gıbı ınsanı mutlu edıyor aksıne,bende cok mutluyum kı :) yarın tartı alcam ıns. bakalım napmısım eksılerı gorebılcekmıyım :) ama az yıyorum eksılerı gorecegımı ınanıorum cuma gunu ıcın :13:
ben menumu yazaym hemen sızdende beklıyorumm
sabah:bı kk kutusu peynır,bır dıım kepek ekmegı,2 sıyah 2 yesıl zeytın,bıraz yesıllık
ara:bı yemek kasıgı haslanmıs mısır,bı bardak sekersız nescafe
öğle:bı kepceden fazla yesıl mercımek corbası, salata bı porsıyon
ara:bı haslanmıs yumurta.Çok tut tutuyor ınsanı,denendi ve onaylandı :)))
aksam:----
ara:---
aksam yemek yemek ıcın yıne vaktım ve yıne ımkanım yoktu.3 lıtre su ıctım,yesıl cayımıda ıcıyım tamamdır.
ooo baya kaynatmıssınız bende yaptım sporumu ama su sporun yordugu kadar spr yormuyor dedgınız gıbı ınsanı mutlu edıyor aksıne,bende cok mutluyum kı :) yarın tartı alcam ıns. bakalım napmısım eksılerı gorebılcekmıyım :) ama az yıyorum eksılerı gorecegımı ınanıorum cuma gunu ıcın :13:
ben menumu yazaym hemen sızdende beklıyorumm
sabah:bı kk kutusu peynır,bır dıım kepek ekmegı,2 sıyah 2 yesıl zeytın,bıraz yesıllık
ara:bı yemek kasıgı haslanmıs mısır,bı bardak sekersız nescafe
öğle:bı kepceden fazla yesıl mercımek corbası, salata bı porsıyon
ara:bı haslanmıs yumurta.Çok tut tutuyor ınsanı,denendi ve onaylandı :)))
aksam:----
ara:---
aksam yemek yemek ıcın yıne vaktım ve yıne ımkanım yoktu.3 lıtre su ıctım,yesıl cayımıda ıcıyım tamamdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?