Kilo veriyorum:)) mutluyum:)))

merhaba canım bende katılmak ıstıyorum.ben mart 8 de dıyetısyene gıttım 66.7 geldim.dün bi başka tartıldım 67.0,bugun ıse yıne tartıldım 66.6 tartıdan tartıya cok farkedıyor.
mart 22de kontrolum var bakalım kac cıkacam

merhaba canım hoşgelmişsinevet tartıdan tartıya çok fark ediyor...ben evde aç karına tartılıyorum....farklı rakamlar çıkınca moralim bozulmasın diyeinşallah eksileri görürsün canım

benim boyum 1.66 kiloda 66.7 tabı bu kılo degısmıstır ınsallah 8ınde yapılan ölçümün sonucu,bu hafta cuma gunu kontroldede ıyı bi sonuc gorurum tartıda umarım :) ben öğrenciyim ve ikinci öğretimim bugun kahvaltı genel dıyet lıstelerınde olan sekılde yaptım 2 dılım tam bugday ekmegı peynır zeytın vs,12.00de 3 kasık yogurdun ıcıne 3 yemek kasıgı keloks kattım, 13.30 bı porsıyon nohut yemegı(6 yemek kasıgı).okula gittim ayran almıstım onu ıctım 17.30 gibi derste.okulda pek fırsat bulamıyorum yemek yemege.suan da hıc ac degılım.bıde bi ıkı kuru kayısı yedım o kadar.dıyetısyene sandvıc yap ye dedı hıc ugrasamıyorum yesıl cay ayran gecıstırıyorum okulda.hergun gıtmıyorum okula cok sorun olmuo.ve gunde kesnlıkle 3 lıtre su ve ıkı kupa yesıl cay.dahaaa on kıloo vermem lazım ya.eve tartı almadım her dakıka tartılırım moralım bozulur dıye.bende yurumeye calsıyorum bakalımm yaa.ınsallah hersey ıstedıgmız gıbı olur

aslında çok ta fazla bir kilon yokmuş diyetisyene gidecek kadar ....yanlişmı düşünüyorum dersin...inşallah dediğin gibi emeklerimiz boşa çıkmaz cnm.öğünlerin de gayet güzel olmuş bence....ben de elimden geldiğince su içmeye gayret ediyorum.2 lt kesin 3 lt yi tamamlamaya çalışıyorum....2 haftadır boşlasamda öncesinde leslie 3 mil yürüdüm ..kış günlerinde vaz geçilmezim oldu..çok ta yararını gördüm...1- 2 gündür de dışarda yürümeye başladım..en güzeli de bu aslında....ben 75 kg ile 4.5 ay önce başladım diyete...ve geçen süre de 12 kg verdimşu an için hedef 55 kg olmak ama,eğer başarabilirsem 49 ve de 46 ya kadar devam etmek istiyorum...

bu arada baskül benim vazgeçilmezim...her nekadar sık tartılmak iyi değil densede ben onu başaramadım ne yazık ki....sen diyetisyen kontrolünde olacağından dolayı belki farklı olur ama ben hergün tartılmadan yapamıyorum malesef:18:

bende bes hanelı bı rakam gorsem tamamdır ama bı 57 fln ıstıyorum .sen 49 yada 46 demıssın baya cıtır olcan anlasılan :)ben subat da basladım bu dıyete 73.1 dım.mart 8 de tartıldıgımda 66.7deydım yanı bır aydan bıraz fazla zamanda 6.4 kılo vrdım.acaba yagmı kasmı gidiyor dıye endıselendım o yuzden uzman bırıne danıstım yoksa ben okuldu fln deyınce baya hareketlı hayatım var ama okula vardgında arkadaslarla ye ders bıtınce gıt yıne bıseyler ye cok duzensızdı hayatım.suan duzenlı beslenıyrm hamurısı yemıyorum hıc bi sekılde ekmegı kahvaltıda tuketıyorum.dıyetısyenın lıstesıne de cok uymuorum o 3 ana ogune bı dılım ekmek yazmıstı.benım amacım nısanın 27ında bı dugun var o zman 5lı bı rakama dusup cok guzel dapdar bı elbıse alıp butun gozlerı ustume cekmek :)

bızım evdede baskul olsa bende ınmem ustunden olmaması daha ıyı ya :)ama sende cok tartılma öle haftada bı gun belırle yada enkotu 4-5 gunden once tartılma

inşallah bizde bu azim olduğu sürece görücez o 5 li rakamları....57 boyuna göre çok ideal bir kilo...ben çok uzun yıllar 49 kilodaydım....5 li rakamları hiç görmedim...46 kiloda oldum ama çok uzun süreli değil...ama yinede o kiloyu görmek isterim doğrusu....düğüne kadar 57 yi görmesen de çok yaklaşırsın bence....ben de ilk diyete başladığımda diyetisyene gitmeyi düşündüm ....giden arkadaşlarım da var... ama sonradan vazgeçtim...ve şükürler osun bir şekilde başardım ....ama vermem gereken daha çok kilo var...yeme konusuna gelince abur cuburu bıraktım...arada bitter çiko+diet kola oluyo ama tadımlık diyebilirim...hamur işi de yok diyebilirim...yalnız haftanın bir günü ödül günü oluyo...gerçi biraz fazlaca ödüllü bir gün oluyor ama sağlık olsun...

bızım evdede baskul olsa bende ınmem ustunden olmaması daha ıyı ya :)ama sende cok tartılma öle haftada bı gun belırle yada enkotu 4-5 gunden once tartılma

malesef onu yapamıyorum....kendime göre bi düzen kurdum oda bu düzenin başında....sık tartılmamak belki banada iyi gelecek ama tartılmayınca kontrol elimden kaçacak gibime geliyor..şimdilik ben böyle iyiyim

dedıgım gıbı evde tartı olmadıgı ıcın baska tartıları baz almıyorum.suan dıyetısyenın kı saglıklı gelıo bana hem cıplak ayakla fln.cuma gunu tarılcam cok heyecanlıyım :) ınsallah dıledıgımız kılolara ulasırız :) arada kacamak yapmadn olmaz tbi :)

merakla bekliyorum sonucu....
evet kesinlikle kaçamaksız olmuyor...ben artık onlara kaçamak değil ödül diyorum
...bir de bir an önce diyet psikolojisinden çıkıp sağlıklı beslenme moduna geçsek her şey daha güzel olacak...6 lı rakamları görünce bi rahatlık gelmişti...iyi motive etmişti beni bir süre...bir de 5 li rakamları bir görsem çok daha büyük bir rahatlık olacak ama biraz daha zaman...yapıcak bir şey yok....

aynen yaa haklısın bı 5lı rakam gorsem ucarım herhalde.sen tartuldın mı bugun kac cıktın

şu an en çok istediğim şey diyebilirim.....acayip moral olur....6 ları görünce öyle olmuştu ...eh bu hafta olmasa da önümüzdeki hafta olur inşallah...tartılmazmıyım tartıldım tabi...ama 1 günüm kaldı tartı gününe cuma günü yazarım....
sen sabah mı gideceksin diyetisyene ....

ehehe tamam oyle olsun.cuma gıtcem dıyetısyene o zaman cuma haber verırız.sen belkı dusmussundur 5lı rakamlara :)

ehehe tamam oyle olsun.cuma gıtcem dıyetısyene o zaman cuma haber verırız.sen belkı dusmussundur 5lı rakamlara :)

yok canım ya nerde...1 haftada 3 kilo....olsa süper olurdu da ......
bu hafta hedefim 1 ve üzeri kilo vermekti de bakalım...1 gün sonrası ne olacak...pazar günleri fazla kaçamak yapmasam aslında çok daha iyi kilo kaybı olur da ,hafta sonu engelleyemiyorum kendimi...
cuma günü güzel sonuçlar alırız inşallah:13:

ya hıc bılmıyorum kı.bu pazartesı bı tartada tatıldım 66.2 geldım.onu gorunce sınır oldum.en ıyısı dıyetısyendekı tartı yada olmadı gıdıp bı tartı alcam :) ama artık kıyafetler felan hep bol oluyor baya frkedıyor.neler yedın bugun yazarmsınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…