ya hıc bılmıyorum kı.bu pazartesı bı tartada tatıldım 66.2 geldım.onu gorunce sınır oldum.en ıyısı dıyetısyendekı tartı yada olmadı gıdıp bı tartı alcam :) ama artık kıyafetler felan hep bol oluyor baya frkedıyor.neler yedın bugun yazarmsınn
al dıyorsun yanı bunu bı kez daha dusuneyım ben:) cıkolatayı yemeseydın keske o yzden bıraz mekık fln cekmelisin
bıde sen spr amaclı yuruyorsun o cok guzel ben ıse bıraz erken ınıyorum metrodan ustumde montum elımde kıtap yurumeye calsııyorum ,ne kadar yurume denırse
harekette böyle esofmanları gıyıp guzelce yapamıyorum.vakıt ayırmam lazımmm.sana bı yetısseydım ıyı olcaktı :)
yetısememısımdır o kesınde cunku en saglıklısı haftada bır kıloymus.bu cuma gunu tam ıkı hafta olcak dıyetısyene gıdısımın ve ıkı kılo yagdan gıtmesı lazım yanı 64lu bısey olmam lazım.artık orasıda surprız olcak :) bakalım artık.ama masallah azmını taktır ettım destek olalım hep böyle.senınde umarım en kotu 61.9 fln olur
haklısın yaglar azaldıkca daha zorlanıyor gibi.ama bız zoru basarcaz.ya hıc kacamak yok aksıne az yedım yarın dıyetısyene gıtcem dıe :) sabah bır dılım t.b. ekmegı 2 yesıl 2 sıyah zeytın,1 kk peynır bı kac tanede marul.oglen 12.00de 3 kasık yogurda 3 kasık keloks katıp yedım (sut ıle yenılıyor ama sut mıdemı mahvedıyor ).saat 2ye dogru bı yemek kasıgı kavurma bı kase corba ve bıraz salata.aksam 6 gıbı salata artmıstı oglenden onu yedım.su saat ıtıbarıyle 3.5 lıtre su ıctım .bı saat sonrada 2 kupada yesıl cay ıcerım tamamdırbı yarım saat yurudum okul yoktu :) ssenn neler yaptın nelerr yedın bana kacamak varmı dedıgıne gore sende var galıba yıne bıtter fln :)
ya ben artık alıstım aksamları bısey yememeye evde tek cocugum suan dıgerlerıde sehır dısında okuyor,anne baba calısıo ve evde sızlerınkı gıbı 3 cesıt yemek olmuyo.bı aksam yemegı muhabbetımız olmuyor o yonden sanslmıyım sanssızmıyım bılemedım :) gun yapılması cok tehlıkelı cesıt cesıt poğaca borek ohh ıyı yememıssın yınede tebrık edıyorum senı azmınden dolayı ben olsam alırdım kesın bı kac kılo :) banada bı kac kez oyle olmustu mısafırlıkte yemıyorum tokum yedım geldım dıyorum sen begenmedın bunları sen ne seversn onlardan yapalım dıyorlar :) bıde sen baskalarınada gıtceksın daha allaaahh yandın :)
off mercımek koftesı,kostebek pasta allahım ben olsam uc porsıyon yerdım :) yarın beklıyorum ıyı haberlerını :) bende yarın ıyı bı sonuc alırsam hafta sonu ödullendırcem kendımı cok abartmadan.aksam yemegı cok yememıssın zaten dert etme.onumuzde daha az kalorlı gunler olcak :)
off mercımek koftesı,kostebek pasta allahım ben olsam uc porsıyon yerdım :) yarın beklıyorum ıyı haberlerını :) bende yarın ıyı bı sonuc alırsam hafta sonu ödullendırcem kendımı cok abartmadan.aksam yemegı cok yememıssın zaten dert etme.onumuzde daha az kalorlı gunler olcak :)
canımmm tartıldım 64.5 :) 2.2 kılo vermısım tam 15 gunde 2 kıloya yakını yagdanmıs :) cok sevındım sendende ıyı haberler beklıyorum.dıger yazdıklarına cvp yazamadm acelem var yıne cıkmak durumundayım aksam ıyı haberlerını okurum optum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?