Kilo veriyorum:)) mutluyum:)))

oooo kıyafetler bol geliyorsa tamam o zaman baya iyi bir sonuç alacaksın demektirbence bir tartı al sen...benim gibi hergün tartılmasanda 2 -3 günde bir tartılırsın

bugünkü menüm;
sabah:1 saat yürüdüm
kahvaltı:1 dilim t. b. ekmeği+2 fincan şekersiz çay+1 kk peynir+1 yeşil+1 siyah zeytin+1 domates+1salatalık+1 yudum reçel
ara:-----
öğlen: 1 tabak tarhana çorbası
1 kupa ada çayı
ara:1 kupa sütlü şekersiz nescafe+4 yulaflı bisküvi
akaşamdün akşam bitmedi yemeğim) ıspanak+yoğurt+az makarna +salata
ara:2 şekersiz çay+az çerez+meyve

2 lt su bugün de yeme faslı böyle......

al dıyorsun yanı bunu bı kez daha dusuneyım ben:) cıkolatayı yemeseydın keske o yzden bıraz mekık fln cekmelisin

bıde sen spr amaclı yuruyorsun o cok guzel ben ıse bıraz erken ınıyorum metrodan ustumde montum elımde kıtap yurumeye calsııyorum ,ne kadar yurume denırse

al dıyorsun yanı bunu bı kez daha dusuneyım ben:) cıkolatayı yemeseydın keske o yzden bıraz mekık fln cekmelisin

bıde sen spr amaclı yuruyorsun o cok guzel ben ıse bıraz erken ınıyorum metrodan ustumde montum elımde kıtap yurumeye calsııyorum ,ne kadar yurume denırse

ben al derim...bende baskül biraz takıntı da gerçi .ama sen yine de bi düşün almayı...
yemeseydim çok iyi olacaktı ama ,arada oluyo böyle...extradan geldi 70-75 cal.....

evet bayada da tempolu yürümeye gayret ediyorum....birde belediyenin yaptığı spor aletleri var , onlara daha başlamadım ....onlarda çok faydalı oluyor....acayip sıkılaştırıyor vücudu....

oda güzel hareket harekettir....zaten gün içinde de hareketliyim diyorsun daha ne olsun....

harekette böyle esofmanları gıyıp guzelce yapamıyorum.vakıt ayırmam lazımmm.sana bı yetısseydım ıyı olcaktı :)

harekette böyle esofmanları gıyıp guzelce yapamıyorum.vakıt ayırmam lazımmm.sana bı yetısseydım ıyı olcaktı :)

gün boyu koşuşturmayla benim sporla harcadığım kaloriyi yakalarsın merak etmeiki yıldır ev deyim , malum ev hanımları ne kadar hareketliyim desede dışardaki gibi olmuyor....bu yüzden ben ne kadar hoplayıp zıplasam koştursam kardırbakalım ; yetişmediğin ne malum...kıyafetlerde bol geliyor diyosun zaten bir de geçme beni sakın

yetısememısımdır o kesınde cunku en saglıklısı haftada bır kıloymus.bu cuma gunu tam ıkı hafta olcak dıyetısyene gıdısımın ve ıkı kılo yagdan gıtmesı lazım yanı 64lu bısey olmam lazım.artık orasıda surprız olcak :) bakalım artık.ama masallah azmını taktır ettım destek olalım hep böyle.senınde umarım en kotu 61.9 fln olur

bence kesin vermişsindir....ilk diyete başladığında kilo kaybı daha çok oluyo....daha sonrasında biraz daha zorlaşıyor....bakalım ben bu haftadan baya ümitliydim ama yarın ne gösterecek...sanki ben ne kadar dikkat edersem vücudumda bir o kadar direnç gösteriyor ....bunda verdiğim kilolarında payı var sanırım...vücuttaki yağ oranı azaldıkça kilo kaybıda bir okadar zorlaşıyor....teşekkür ederim elimden geldiğince birşeyler yapıyorum....ama artık şu diyet psikolojisinden çıkıp kurtulmak istiyorum....ben burdayım zaten ...sen bugün neler yedin ne yaptın peki...varmı kaçamak

haklısın yaglar azaldıkca daha zorlanıyor gibi.ama bız zoru basarcaz.ya hıc kacamak yok aksıne az yedım yarın dıyetısyene gıtcem dıe :) sabah bır dılım t.b. ekmegı 2 yesıl 2 sıyah zeytın,1 kk peynır bı kac tanede marul.oglen 12.00de 3 kasık yogurda 3 kasık keloks katıp yedım (sut ıle yenılıyor ama sut mıdemı mahvedıyor ).saat 2ye dogru bı yemek kasıgı kavurma bı kase corba ve bıraz salata.aksam 6 gıbı salata artmıstı oglenden onu yedım.su saat ıtıbarıyle 3.5 lıtre su ıctım .bı saat sonrada 2 kupada yesıl cay ıcerım tamamdır bı yarım saat yurudum okul yoktu :) ssenn neler yaptın nelerr yedın bana kacamak varmı dedıgıne gore sende var galıba yıne bıtter fln :)

kesinlikle başaracağız hemde...başka yolu yok...
öğünlerin çok güzel olmuş bugün,tam diyet listesi...benim bugün günüm vardı ,pasta börek falan....az yemeye çalışsamda tartı günü öncesi olması biraz kötü oldu....hatta buyüzden akşam yemeği yemiyecektim ama akşamda yedim....bugün yürüyüşte kaldı sabah çok rüzgar vardı...ehh görüldüğü üzere bugün mazeretlerim çok...artık önümüzdeki haftalara bakıcaz

bugün yediklerim;
sabah:1 lt su
kahvaltı:1.5 dilim t.b. ekmeği+2siyah+1yeşil zeytin+1 kk peynir+domates +salatalık+1 yudum reçel+2 şekersiz çay
ara:------
öğleden sonra:dilimler küçüktü onların yarısı
1/2 dilim peynirli börek+1/2 dilim haşhaşlı börek+1/2 dilim köstebek pasta+2 mercimek köftesi+1 yaprak marul+3 şekersiz çay+1 türk kahvesi(şekerli)
ara:1 lt su
akşam:1servis kaşığı tavuk sote+1servis kaşığı pilav+1 bardak diet cola içtim...

ya ben artık alıstım aksamları bısey yememeye evde tek cocugum suan dıgerlerıde sehır dısında okuyor,anne baba calısıo ve evde sızlerınkı gıbı 3 cesıt yemek olmuyo.bı aksam yemegı muhabbetımız olmuyor o yonden sanslmıyım sanssızmıyım bılemedım :) gun yapılması cok tehlıkelı cesıt cesıt poğaca borek ohh ıyı yememıssın yınede tebrık edıyorum senı azmınden dolayı ben olsam alırdım kesın bı kac kılo :) banada bı kac kez oyle olmustu mısafırlıkte yemıyorum tokum yedım geldım dıyorum sen begenmedın bunları sen ne seversn onlardan yapalım dıyorlar :) bıde sen baskalarınada gıtceksın daha allaaahh yandın :)

off mercımek koftesı,kostebek pasta allahım ben olsam uc porsıyon yerdım :) yarın beklıyorum ıyı haberlerını :) bende yarın ıyı bı sonuc alırsam hafta sonu ödullendırcem kendımı cok abartmadan.aksam yemegı cok yememıssın zaten dert etme.onumuzde daha az kalorlı gunler olcak :)

sen yine de şanslı olduğunu düşün en azından bu dönemde....evet aynen dediğin gibi 3 çeşit yemek çay çerez meyve tatlı bu liste uzadıkça uzardı...bunları bir düzene koymak ne zor oldu bir bilsen...eşimle benim çerez alışkanlığımız var....her akşam çay +çerez...bir şekilde dengeledim bunuda....ilk başlarda kaseye gr ölçerek koyuyordumcal hesabı için:26:
diyete ilk başladığımda yok ben tokum dediğim oluyordu..tabi buda pek hoş olmuyordu..ama aylar geçtikçe benimde kg kaybettiğimi gördükçe arkadaşlar da alıştı artık...şükürler olsun ama ilk başlarda ne laflar..bilirsin biz pek severiz eleştirmeyiartık bütün servisleri hazırlıyoruz ben kendi tabağımı kendim hazırlıyorumgezmeye gittiğim günlerdeki yediklerimi ara öğünmüş gibi ayarlamaya çalışıyorum tabi biraz fazla oluyor ama yinede sadece tadımlık yiyiyorum...ve gezmeye aç karınla gitmeyince buda yetiyor zatenevet ev hanımı olunca bizim gezmelerimiz aynen devam

yoookkk eskiden di o artık tadımlık yiyiyoruzinşallah cnm...bende senden iyi sonuç bekliyorum...
evet haftada 1 gün ödül vermek şart bencede...bu bir hafta teselli ediyor insanı....bi dahaki hafta sonunu düşünüp daha bir motive oluyorsun ....

yoookkk eskiden di o artık tadımlık yiyiyoruzinşallah cnm...bende senden iyi bir sonuç bekliyorum...
evet haftada 1 gün ödül vermek şart bencede...bu bir hafta teselli ediyor insanı....bi dahaki hafta sonunu düşünüp daha bir motive oluyorsun ....

canımmm tartıldım 64.5 :) 2.2 kılo vermısım tam 15 gunde 2 kıloya yakını yagdanmıs :) cok sevındım sendende ıyı haberler beklıyorum.dıger yazdıklarına cvp yazamadm acelem var yıne cıkmak durumundayım aksam ıyı haberlerını okurum optum

çok iyi vermişsin canım...tebrikler...heleki verdiğin kilonun nerdeyse tamamı yağmış bu çok daha güzel bir haberben 1 kilo hedefime ulaşamadım bu hafta verseydim çok daha sevinecektim ama sağlık olsun....bende 600 gr vermişim....hedef kilolarımız şu an itibariyle eşitlendi...hadi kolay gelsin....en fazla 2 aya kadar fitiz yani:13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…