bluedenızz naptn bugun varmı kacamak fln :) ben kunefe yedım hemde bol fıstıklı ;:)
ahaha yok canım ne kebabı bogazımdan gecmez ama bı ara bı ana ogun yerıne yedıım 5 gıbı aksam yemegı yemedım.boyle degısıklıklerı hakedıyoruz dıyetı buyuk derecede etkılıcenı dusunmuorum.hem etkılıor olsada pısman degılım yıne olsa yıne yerımevet su 5lı rakam konusunda cok haklısının en kotu bır aya yakın benım dusmem lazım sende ınssallaahh ıkı hafta snra :) devam edıyorum dıyetee kılo verıyorken durmak yılmak yok :) ıdeal kılomuza ulasana kaadarrrrrrrrrrrrrrr
nelerr yaptın bugunn,hafta sonu kacamakları oldumu :) spor fln yaptın mı neler yedun bu arada ben busra nıckımde yazıor erkek arkadasım adı ozgur oyle bı nıck oldu ben senın adını bılmıorumkader ortagım evlımı bekarmı neler yapar
bugün hafta tatilimiz di...bu güzel havada gezdim yedim içtim geldim vallahi:26: hafta içi yemelerime göre fazla olsada dengelemeye çalıştım sanırım,yani inşallah dengelemişimdir:18:evliyim canım...2 yıldırda ev deyim çalışmıyorum malesef...deniz desen tamamdır busracım...
geçen soracaktım hangi bölümde okuyorsun....meslek ne olacak hayırlısıyla....
bugün pek su içmedim...1 lt yi tamamlamaya çalışıyorum...2 lt içerim herhalde....
kahvaltı:dışardaydık ....temiz hava bol gıda oldu biraz:18:
ara:1 şekersiz çay
öğlen:1 lahmacun+1ayran
ara:1 kutu kola
akşam:-----
bugünde böyle geçti....yarın diyete tam gaz devam inşallah.....
busracım sen neler yaptın bugün; menü,spor sen benim gibi kaçırmadın dimi...
memnun oldum mavıdenız :) ankarada kas kır kıyamet cok soguk cok hele cumartesı cok fena kar yagdı ,trenckotlr gıttı yıne kabanlar cıktıbende dıorum soyle guzel bı hava olsa yurusem etsem yok nerdeee.ben işletme okuyorum gazı unı uc bıtcek su sene muhtemelen bı yıl sonra ıssız olcam :)
yo kacırmadım kursum oluyor ctesi ve pazar aksıne hem ac hemde parasız oluyorum:) herzmaankı gıbı kendı dıyet lıstemde olandan az yedım.
sabah:bır adet yumurta ,bı dılım kepek ekmek ,bırazda yesıllık
ara: ufacık bı cıkolata arkadas ıkram ettı hayır dıyemedım:) cok masumdu ki :)
ogle:---------
ara:---------
aksamglen vaktım yoktu yıyememiştım cok acıktım. 4.5 te yedım . bı kase corba ıkı kofte buyuklugunde et, bırazda salata
ara::kuru erık 3 tane ,3 tane kuru uzum
3 lıtre de su ıctım ,suan ıtıbarıyle ıkı kupa yesıl cayda ıctım
soguktu bugun ama oglen ıyıydı bıraz yarım saat yurudum,8 gıbıde lessıe 3 mıles yaptım
bebıs oldu galıba bıraktın calısmayı ,dogum kıloları galıba senın.ama denız ınanıorum cok cok az kaldı.safak az kaldı 5lı rakamlar ıcın.bıde sen her cumamı bılıdrım yapıyorsun .benım dıyetsyenden ıkı haftada bır randevum var.neyse artık yaparz bişiler
merhaba canım yarıladığın yolunda başarılar diliyorum.ilgimi çekti topiğin baştan başladım okuyorum.7. sayfadayım şu an:)))
tek kelimeyle tebrik ediyorum seniböyle gidersen sen çok daha kısa bir zamanda hedef kilona ulaşırsın.... ama yinede öğünlerini atlamamaya çalış....bi süre sonra iştah patlaması yaşamamak için....genelde öyle oluyor çünkü.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?