kilo verme sürecim...

Ara öğün 2 fincan yeşil çay
1 dilim paykek
1 avuç kuru üzüm

Yatmadan sarımsaklı çayı mı da içerim...

Bu sabah kahvaltidan önce karbonatlı suya başladım. Bakalım etkili olacakmi ?
Kahvaltı: 1 fincan ıhlamur
0.75 yk tereyağı+1 yk vişne reçeli
1 etimek light+ 1 dilim çavdar ekmeği
2 adet zeytin

Akşam 0.75 Kıvırcık salatası
Tavuk Göğsü kizartmasi(soya soslu)
6 yk körili bulgur pilavı

Eltime oturmaya gittik ama yinede nefsime hakim oldum sadece 1 fincan çay, 4 tane badem,20 gr muhallebi...

Slm canim ben elif fransadan . Masallah cok azimlisin . Bende bir bucuk haftadir kalori sayimi yaparak zayiflamaya calisiyorum .. hergun 35 dakikada eliptik bisiklet yapiyorum evde ..
Bebisini allah bagislasin ne guzel zayif bi annesi olacak :) . Benimde oglum uc bucuk yasinda kizimda 11 aylik ..
Ilk hafta iki bucuk kilo verdim bu hafta tartilmiycam haftaya bakicam artik ..
75 kiloydum simdi 72.4 um ..
Seni takip etmeye devam edicem ..

merhaba arkadaşlar bende 4 gündür kendi çapımda diyet yapmaya çalışıyorum...sabahları elma sirkesi we bikaç damla limon damlatıp ılık suyla içiyorum öğleye kadar pek acıkmıyorum acıkırsam elma yiyorum...eskıden beri kahwaltı yapma alışkanlığım yok ! öğle yemeğimi güzel yiyorum ama ekmek tüketmiyorum yada kepek ekmek yiyorum çok az ! öğleden sonrada kayısı elma incir gibi şeyler tüketiyorum az az...akşam yemeğini geç yiyoruz maalesef 7 gibi filan porsiyonumu küçülttüm az yiyrum tam doymuyorum çok az kepek ekmek yiyorum toplamda 1 dilim ancak yiyorumdr tüm gün. akşamları eşim çay içerken ben limonlu ılık su içiyorum yatarkende elma sirkesi limon we bal karışımı yapıp içiyorum ...2-2 buçuk litrede su içiyorum bugün 4. günüm...75 kiloyum umarım zayflarım doğumdan sonra yapıştı kilolar !!! sizce bu diyet programı işe yarar mı : ((( ayrıca akşamları 30-50 arası mekik çekıyorum bikaç tane daha basen hareketi yapıorum siz neler önerirsiziniz bana

Tsk ederim. Bu aralar sütüm çok azaldı kalori 1000 aliyordum ama 1400 çıkaracam gibi bebesim 8 aylik olucak 4 gün sonra ek gida mas ii aliyoruz ama ben anne sutu daha çok alsın istiyorum. Bir takim sağlık sorunlarimdan dolayi zayiflamamda lazim uufff şaşırdım öyle...paylasimlarinin devamini dilerim günlük menülerini sende yazabilirsin...

Ben size kahvalti kesinlikle öneririm kahvaltısız olmaz bence... birde spor olarak pilates tavsiye ederim hem sıkılasmak hemde ödem atıyor...sizde menülerini zi burda paylaşabilirsiniz...

Sabah kahvaltidan önce suyumu içtim.
Kahvaltı: 1 finncan papatya çayı
40 gr light beyaz peynir
1 tane zeytin
80 gr yumurta haşlama
0.5 y biber + 0.5k biber
30 gr domates

Aksam yemegi: 8 yk kaşığı makarna ve sosu ayri yaptim mantarli biberli domatesli üstüne döküp yicem.
100 gr yoğurt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…