kilo verme sürecim...

İstesem de 1100 kaloriden yukari alamadım. Sarımsaklı çayı mı içtim. Ayrica karbonatlı su içiçem dedim ya ayy keşke icmeseydjm karnim şişti lavobaya 2 gundur çıkamadım yarin sinameki içeyim bari...

Bugün kahvaltidan sonra direk dışarı çıkınca kalorilerimi giremedim.anneme gittim sma abartmadan yedim . Sarımsaklı çayı mı içiçem. Ii geceler.

Eveettt kilom bu sabah 75.7 geldi çoook şükür...
Kahvaltı: 1 fincan ıhlamur
3 tane sosis+ 2 dilim light etimek
0.5 yk tahin pekmez
25 gr domates+0.25 y biber ve 0.25 k biber
30 gr light b peynir

Ara öğün yemeye fırsatım olmadı.
Öğle Yemeği: 2 kepçe tarhana çorbası
1 dilim light etimek

Ara öğün yine vakit olmadı.
Akşam: 2 kepçe tarhana çorbası
2 dilim çavdar ekmeği
0.75 karışık salata

canım 1000 kalorinin altına düşme sağlık için çok zararlı hele ki sen emziriyorsun dikkat et kendine sağlığın daha çok önemli martın sonuna kadar neden zayıflaman gerekiyor ki

canım 1000 kalorinin altına düşme sağlık için çok zararlı hele ki sen emziriyorsun dikkat et kendine sağlığın daha çok önemli martın sonuna kadar neden zayıflaman gerekiyor ki
Yok 1000 kalorinin altina düşüyorum zaten ayrica 1000 altinda altinda belli bir süre sonra vücut hrm yavaşlıyor hemde zayifladiktan sonra yedinmi geti çabuk aliyorsun kiloları vücut alistigi için. Martin sonuna bir sebeb yok aslinda sadece hedefim o ve sağlığım için zayiflamam lazım.

Ara öğün: 1 portakal
1 tane kivi
1 tane muz
Muz uzun süredir yemiyordum canım istedi.
Sarımsaklı çayı mı içerim 1 saat sonrada.

Son düzenleme:
Kahvaltı: 1 fincan ıhlamur
40 gr light beyaz peynir
30 gr domates
0.5 yk vişne reçeli
0.25 y biber
2.5 tane krep
3 tane zeytin

Ayrica sabah 75.5 kilo geldim. :)

Oğlumla ilgilenmekten ne öğle yemeği ne ara öğün ortaya karışık yedim.
30 gr domates
30 gr light beyaz peynir
1 dilim etimek light
Greyfurt suyu 1 bardak
1 avuç kuru üzüm

Akşam: 0.75 porsiyon yumurtalı ıspanak
2 dilim köy ekmeği+ 1 dilim çavdar
2 bardak ayran
11 tane zeytin

Günaydın bu sabah ki kilom 75.2 yupppiiii....
Kahvalti: 1 bardak light süt
35 gr light beyaz peynir
1 yk kayısı reçeli
1 dilim köy ekmeği

Maltepe şehit olan polis eşimin iş arkadaşı cenazeye gitti, işte de işi uzadı hala gelmedi.tek başıma yedim bende.
Akşam: 1.5 porsiyon mantar çorbası
2 dilim köy ekmeği
1 porsiyon karışık salata

Bu sabah 200 gr diye gitmiş 75 kiloyum. Ahh ahh bi zamanlar hamile kaldığım kiloya geri donsem diyordum o kiloya düştüm çok şükür şimdide evlendigim zaman ki 65 kiloya dusmem lazim... daha sonrada 60 yada 58 kiloya inmek istiyorum ama bakalım yüzüm cok çirkin oluyo ozaman da ama işte belki 65 sonrasını sporla veririm.

Kahvalti: 150 ml light süt
1 Kaşarlı kepekli tost
45 gr domates + 0.5 y biber
4 tane zeytin

Akşam: 1 porsiyon iskender
0.5 mevsim salatası
Sirke +elma kürümu içtim. Birax kalorimi astim ama gezmeye gitmistik çok yürüdüm vede emziriyorum denk gelmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…