kilo verme sürecim...

Kahvaltı:1 fincan papatya çayı
15 gr labne peynir
0.25 y biber ve k biber
40 gr yumurta haşlama
20 gr domates
1 yaprak Kıvırcık

sabah:
sarımsaklı çayımı içtim..

kahvaltı:
1 bardak yağsız süt
2 dilim light etimek
1,5 yemek kaşığı fındık ezmesi

öğle:
tarçınlı rezene çay
20 adet kavrulmamış badem

CAnım, sarımsaklı çay işe yarıyor mu ? Nerden bulabilirim ?

Akşam: 1 porsiyon patates yemeği
2 tane taze soğan
1.5 dilim çavdar ekmeği

Ara öğün 2 fincan y çay
1.5 dilim üzümlü kek

İyi akşamlar,birşey sormak istiyorum.Ben de bebek emziriyorum,birkaç gündür spora başladım.
Siz yeşil çay ve sirke-bal karışımı içiyorum demişsiniz.Bunların süte zararı olup olmadığını merak ediyorum aslında.
Sanki bir ara sirkenin sütün tadını değiştireceğini okumuştum.
Bu arada tebrik ederim en son 74 ü gördüm.Epey bir kilo vermişsiniz.

Nasıl yapıyorsun peki ? :26: Sirke bal kürü nasıl ?

Sarımsak çayı:
2-3 parmak ucu taze zencefil yoksa kuruda olur
3 diş sarımsak
1 tatli kaşığı bal
1 tatlı kaşığı limon
2 bardak suda Zencefiller 6 dk kaynatilir ve ocaktan aildiktan sonra sarimsaklar bıçak sırtınla ezilerek içine atılır ve 5 dk demlenir. Ilindikdan sonra bal ve limon eklenerek içilir.

Elma sirkesi ben bi bardak suya 1 yk sirke ve bir tatli kaşığı bal koyup içiyorum nette farklı tarifler var.

Yeşil çay sağlık ocağı dr sordum en fazla 1 bardak icebilirsin dedi ve ben zaten hergün icmiyorum ki haftada en fazla 3 kere içiyorum. Sirke konusunda birşey diyemiyorum...bu arada tşkler.ayrica ben daha çok sarimsak çayını tüketiyorum.

Kahvaltı: 1 fincan ıhlamur
35 gr sucuk + 15 gr kaşar peynir
15 gr domates+ 2 zeytin
2 dilim cavdar ekmeği

Regl öncesi olduğum için hem canim çooook tatlı istiyo hemde su topladım heralde kendimi şiş hissediyorum. Ayrica taşındığım için ev topla vs dikkat edemiyorum hiç. Cuma günü ev temizlicem fazlasıyla kalori harcarim gerçi. Ufff sıkıldım evin bu halinden bi taşınıp yerleştirsem.oyyy çok halsiz sıkkın bitkin hissediyorum. Neyse herkesin içini daralttmiyim.

Akşam : 1 porsiyon y mercimek yemeği
2 dilim etimek light
0.75 porsiyon Kıvırcık salatası

3 top dondurma

Sabah: 2 dilim etimek light
25 gr labne
35 gr kayısı reçeli
1 fincan ıhlamur

Iyyy regl olduğum dönem tatlı diye cildiriyorum. 1 paket 80 gr hosbes yedim dayanamadım ufff ya önümüzdeki 3 gün dikkat edemeyebilirim takip eden arkadaşlarım ve paylasimda bulunamayabilirim.

Bugün ne yedigimi yazamicam çünkü Tasinacagim için dolap boşalsin diye ne buldumsa oldu ama 1500 kalori ancak oldu o 500 de varya ahhh o hosbes yakti beni neyse arada olur böyle kaçamak devam tabiki şeytana uymak yok. Zqten regl donemimde gectimi duzelirim. Ayrica birazdan mutfağa işe başlıcam eritirim 300_ 400 gibi inş.

Eveett taşındım ve sonunda yerlesebildim ama daha alışveriş yapmam lazim mutfağa. Yarin sabahtan itibaren kalori saymaya devam edicem inş. Bu arada kilom sabit 74 kiloyum halan ne aşağı ne yukarı bu ara regl donemimde yim ya metabolizma durgun ... yarın görüşmek üzere...

Eveett yine başladık zaten bıraktım sayılmaz da. bebisim grip oldu istahsiz biraz o yüzden kahvaltı ii yaptım sütüm olsun diye.

1 fincan çay + 2 dilim köy ekmeği
2 yk tahin pekmez
2 zeytin
Sosisli yumurta tava
15 gr keçi peyniri
Yeter dolapta ne varsa yemişim :)

Akşam: 150 gr istavrit tava
1 porsiyon mevsim salata
2.5 dilim köy ekmek

Ara: 1 fincan çay
3 parça saray helvası

Bu sabah sonunda gramda olsa gitti 73.6 kiloyum ya şu regl dönemi çok kötü vücut duruyor resmen.
Kahvaltı 1 fincan çay
0.5 yk labne peynir
1 porsiyon patates salata
1 yk tahin pekmez
1.5 dilim köy ekmeği

Öğle 1 bardak greyfurt suyu
3 tane hurma veee ufff yaa saray helvası kaçırdım yine
1 porsiyon kara lahana sarması
0.5 kase buğday çorbası
0.5 dilim köy ekmeği

bol bol su içiyorum bu saatten sonra midemi kilitledim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…