kilo vermem lazım :(

SakuraSP

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2014
743
1.682
158
Merhaba arkadaşlar yeni üye oldum ama öncelerden hep takipteydim...Ben 170 boyundayım ve 70 kilo oldum bu yaz evde oturmaktan şimdi işe başladım ve yaza kadar kilo vermem şart çünkü düğünüm olucak bana tavsiyelerde bulunabilirmisiniz lütfen 63 olsam ideal aşırısında gözüm yok :)

vermen gereken kilo fazla değil kısa sürede verebilirsin boyunda uzunmuş
başarılar

bende istiyordum öyle ama diyet yapmayı beceremiyorum. hormon hapı sayesinde 15 kilo filan aldım.80 leri yaşıyorum.

bende istiyordum öyle ama diyet yapmayı beceremiyorum. hormon hapı sayesinde 15 kilo filan aldım.80 leri yaşıyorum.
bende kilo almaya zaten apandisit ameliyatı olup midemde sorunlar oluştu vitamindi ilaçtı derken iştah açıcı ilaçlarla devam etti kilo alışım sonra sinirden hepsini attım daha iyi oldum rahatsızlıklarım azaldı ama kilo alışım devam ediyo ne yazık ki

hormonlarınında dengesi bozulmuş ki benimkilerde bozuk,bi hormonu düzeltmek için diğerini bozuyor tıp başka çözümde yok o yüzden kiloma tuz biber oluyor.

hormonlarınında dengesi bozulmuş ki benimkilerde bozuk,bi hormonu düzeltmek için diğerini bozuyor tıp başka çözümde yok o yüzden kiloma tuz biber oluyor.
aynen haklısın şimdi çalışıyorum servis eve uzak mesafade indiriyo banada yürüyüş oluyo akşamları kessem ve aburcuburu sıkıntı olmaz ama yapamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…