- 18 Mart 2010
- 5.928
- 2.702
- 448
Yok normal yediklerin az geliyo bana ama sen hep boyle alismis miden canim ben bu sekil yesem acikirim gibi
Iyi akşamlar kızlar yada iyi geceler mi diyimarkadaşım bizdeydi yemeğe geldi.fazla abartmamaya çalıştım yediklerim bir kase Şehriye çorbası bir kase kuru fasulye bir kaseden biraz fazla bulgur pilavı ve ben r kase yoğurt sonrada Türk kahvesi içtik yanında 4-5 küçük kare bitter yedim daha çok yiyesim vardı ama tuttum kendimi abartmis miyim bilmiyorum saat 19:00 gibi yemeği yedik çok geç olmadan.yarin daha az yemeyi ve daha çok yürüyüş yapmayı planlıyorum bugun sadece 3 km yürüdüm çünkü
Gunaydin fistiklar yeni gozumu actim benim cincimenin besigi salliyom uyumazsa kalkariz, bugun burada pazar var oraya gidecem yagmur yagmazsa tabi
Canim cikolata bende yemeye baslayinca zor. Tutuyorum kendimi o yuzden hic almiyorum yuruyusu disardami yapiyosun,bana leslie daha iyi geliyo
kızlar nerdesiniz yaaaa herkes uyuyormu ha laaaaaaaaaaaaa...
sende bayağı erkencisin ilknur..
çalışıyomusun..ben hergün 6 da kalkarım..hafta içi iş var ama hafta sonu da öyleyim..aslında kendimi biraz zorlasam sabah kalkınca spor yapabilirim..önceden öyleydim çünkü..
Canim menu guzel ama tek ara ogunde 2meyve vede sut fazla
Canim ara ogunde 3u fazla olur
TEŞEKKÜR EDERİM. BEN DİYETİSYENİN VERDİĞİ LİSTEYE HARFİYEN UYUYORUM 2 MEYVE +SÜTÜ O YAZDI SANIRIM DİYABET ADAYI OLDUĞUMDAN MEYVE ŞEKERİ YÜKSELTMESİN DİYE YANINDA SÜT VE YOĞURT YEMELİYİM VE AÇ KALMAMALIYIM
günaydın arkadaşlar..
Sabah kalkınca koca bardak su içtim..
1 küçük poğaça,az kepek ekmeğiyle yapılmış sandwiç..bir bardak çay..
Karbonhidtarı biraz abartmış gibiyim ama gün içinde dengelicem:)))
Merhaba kızlar.Dün aksam 10 hamsi,bol salata,roka yedim.Yemekten sonrada 1 saat yürüdük.
Gelelim bugune ac karnına 1 kuru incir,2 bardak su.
1 saat tempolu yürüyüş,15 dk aletlerde calıştım.
Kahvaltı 5-6 dilim sucuk,2 dilim ekmek,yarım yumurta,4 zeytin,tere,1 bardak adacayı.
Ara 1 türk kahvesi.
günaydın arkadaşlar..
sabah kalkınca koca bardak su içtim..
1 küçük poğaça,az kepek ekmeğiyle yapılmış sandwiç..bir bardak çay..
karbonhidtarı biraz abartmış gibiyim ama gün içinde dengelicem:)))
Günaydın kızlar sabah 5km yürüdük eşimle sonra gelip güzel bir kahvaltı yaptık. Kahvaltim 2 dilim ekmek bir yumurtadan omlet domates salatalık 7zeytin k.k. kadar peynir ve çay
akşam baya bi karbonhidrat almışsın canım kahvenin yanında çikolata olmasa iyiydi çikolata yiceksen akşamları değil daha erken yemelisin.. neyse arkadaşların varmış bugün dengelersin dediğin gibi
Eşimin motivasyonu iyidir biliyo kilo vermek istediğimi cabaladigimi bundan sonra yürüyüşlerimi arttiricam canim başka türlü olmicak.bu sqbqh tartıldım 76.2 kahvaltidan bikaç saat sonra tartıldım yine 76.2 noluyo ya resmen yapistim ucundan gorsem bi 75leri yok yine yok.ama olucak basaticaz bak o kadar kilo verdin sen takilman çok normal bi de yaşadıkların üstüne tuz biber. Pes etmek yok şu bu hafta basaralim güzel kararlar aldık devamını getirelim.gorumcelere inatsenin gorumcen nasıl kilosu normal mi benimki tombis bana gecenlerde iyi kilo vermissin dedi.sever beni aslında biliyorum ama yapicagini da yapar.esimle balayına cıkıcagımız zaman bizle gelmek istemişti bende benim için farketmez dedim.esimle başbaşa kalınca da verdim veristirdim esimde istemiyodu zaten.hic tatil yapamadığı icin bizimle gelicekmis kızıyla beraber ya canım kafaya taksan o kadar çok sey cikiyoki ama insan kendine yapıyo en iyisi takmamak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?