menülerin çok güzel canım bu hafta sen iyi kilo vereceksin bence
kahvaltıda tere dikkatimi çekti ben bayılırım tereye özellikle kahvaltıda
selam hayalimsi aranıza bende yeni katıldım.
Karbonhidrat hakkaten fazla olmuş daha zengin ve özenli bir menü ile beslensen daha mı iyi olur acaba. Emin olun zengin menü karbonhidrattan daha doyurucu ve tok tutuyor. Gün içinde dengelemeniz olası bi ihtimalmi bilemedim. Sizi motive etmek açısından
eleştirmeden sadece destek açısından yazdım bunları sevgiyle kalın bol eksili günler dilerim
Evet canım o kadar verdim.Şimdi direniyor vücudum.Tekrar diyetisyene gidip yardım.mı alsam diye düşünüyorum....2 hafta daha dener olmazsa giderim.DEdigin gibi cok sorunlar gecirdim.Stres oluncada yiyorum.Birde bu ara hamur işi cok yedim onu yemeden bir hafta gecirecegim.Planlarım bunlar....Sende yürüyüşleri arttır bakalım sonuc ne olcak?
Benim görümce 1.50 boyunda 80 kg,cok kg.Benim zayıflamış halimi görmedi daha.Telefonda cok zayıflamışsın aldım haberini seni cok merak ediyorum dedi.....İcten içe seninkide benimkide fesatlanıyor.
Canım senin menülerini dikkat ediyorum da hep karbonhidrat besleniyorsun bu şekilde kilo veremezsin. sabah poğaça olayını kaldırmalısın bence.
ya yarım simit, ya 2 dl çavdar yada tam buğday ekmeği, yada bir küçük esmer ekmek tost yiyebilirsin.
tercih ettiğin ekmek grubuna ilaveten, peynir yumurta zeytin yeşillik domates ekleyebilirsin. mesela tostun yanına ya bir yumurta yada bir ayran ilave edersin. simitin yanına peynir yeşillik domates ilave edersin , ekmeğin yanına peynir zeytin yeşillik domates ilave ederek kahvaltını hem çeşitlendirir hem de tok kalarak kilo verirsin. poğaça yiyerek geri kalan öğünlerinde de kendini riske atıyorsun çünkü daha fazla acıkmana sebep olacağına eminim..
Merhaba kızlar.Dün aksam 10 hamsi,bol salata,roka yedim.Yemekten sonrada 1 saat yürüdük.
Gelelim bugune ac karnına 1 kuru incir,2 bardak su.
1 saat tempolu yürüyüş,15 dk aletlerde calıştım.
Kahvaltı 5-6 dilim sucuk,2 dilim ekmek,yarım yumurta,4 zeytin,tere,1 bardak adacayı.
Ara 1 türk kahvesi.
Canım senin menülerini dikkat ediyorum da hep karbonhidrat besleniyorsun bu şekilde kilo veremezsin. sabah poğaça olayını kaldırmalısın bence.
ya yarım simit, ya 2 dl çavdar yada tam buğday ekmeği, yada bir küçük esmer ekmek tost yiyebilirsin.
tercih ettiğin ekmek grubuna ilaveten, peynir yumurta zeytin yeşillik domates ekleyebilirsin. mesela tostun yanına ya bir yumurta yada bir ayran ilave edersin. simitin yanına peynir yeşillik domates ilave edersin , ekmeğin yanına peynir zeytin yeşillik domates ilave ederek kahvaltını hem çeşitlendirir hem de tok kalarak kilo verirsin. poğaça yiyerek geri kalan öğünlerinde de kendini riske atıyorsun çünkü daha fazla acıkmana sebep olacağına eminim..
canım bence hem çok ödem yaptı senin vücudun geçe hafta hemde hamur işleri bir araya gelince almadın ama veremedinde hamur işlerini kes yeme dikkat et birdahaki haftaya inşallah vericeksin kilo.. birde eskiden uzun süre 70 kiloda kaldıysan ondanda bir süre bedenin 70 kiloda kendini korur öyle bişeyde var.. birde akşamları çok karbonhidratlı yiyecekler tüketme bakalım ne olacak sebze yemekleri yersin veya balık tavuk ama ızgara yanında salata ayran şeklinde birde böyle dene bakalım.. akşamları ekmek yeme sabahları ye..
bu hafta biraz öyle oldu dedğin gibi..daha da dikkat edeyim..
ben yemeyi çok seven biri olduğum için aslında yiyerek zayıflamak istiyorum..ama karbonhidrat olmamalı bu dediğin gibi:)))
Evlenmeden önce uzun bir süre 70-71 arasıydım.dügün zamanı 67 düştüm.....
Cok ödem var vücudumda,yavas yavas düzene giriyorum.....Vermek zorluyor bu ara almak cok kolay oluyor.Yesem dikkat etmeden hemen 77-80 olacagımıda biliyorum.Aksam yemegini kaldıramıyorum eşimle mecbur yiyorum.....Bakalım kızlar ne olcak????
Annemdeyim ara 1 küçük kase yogurt,zerdecal,zencefil,mahlep,tarcın,üzüm cekirdegi,cörek otu tozu karısımını yemiş bulunmaktayım.
dün akşamı iyi atlatmışsın canım tebrikler..
Biraz zor oldu ama oldu cok şükür.Dün profitrol,baklava,helva almış kardeşim yemedim,abla niye yemiyorsun diye kızdı ama sonra vazgecti ısrardan. :))))
bu hafta biraz öyle oldu dedğin gibi..daha da dikkat edeyim..
ben yemeyi çok seven biri olduğum için aslında yiyerek zayıflamak istiyorum..ama karbonhidrat olmamalı bu dediğin gibi:)))
Canım kızlar cok güzel anlatmış zaten herseyi...Hepimiz yiyerek zayıflıyoruz zaten topigin amacı bu....
Sabahları spor yapmayıda dene bence.Hem sen ilk 3 e bile girdin.Biraz dikkat ve azimle,İSTEKLE 1.olabilirsin.
YETER Kİ İSTE!!!
Evet canım o kadar verdim.Şimdi direniyor vücudum.Tekrar diyetisyene gidip yardım.mı alsam diye düşünüyorum....2 hafta daha dener olmazsa giderim.DEdigin gibi cok sorunlar gecirdim.Stres oluncada yiyorum.Birde bu ara hamur işi cok yedim onu yemeden bir hafta gecirecegim.Planlarım bunlar....Sende yürüyüşleri arttır bakalım sonuc ne olcak?
Benim görümce 1.50 boyunda 80 kg,cok kg.Benim zayıflamış halimi görmedi daha.Telefonda cok zayıflamışsın aldım haberini seni cok merak ediyorum dedi.....İcten içe seninkide benimkide fesatlanıyor.
SELAMLAR HERKESE
MOTİVASYON TAM. BU KİLOLAR GİDECEK TELKİNİ İLE GÜNE DEVAM
KALKINCA ILIK SUYUMU İÇTİM VE BU GÜN YAĞMUR YÜRÜYÜŞÜMÜ ENGELLEDİĞİ İÇİN BENDE MÜZİK EŞLİĞİNDE EVDE 25 DK PLATES EGZERSİZİ YAPTIM ( YARI DANS YARI EGZERSİZ ÇOK SEVERİM)
KAHVALTIDA: YUMURTA, 1/4 AVAKADO+ 3 ZEYTİN+1 PARÇA PEYNİR+2 ESMER EKMEK+2 TATLI KAŞIĞI KAYMAKLI BAL YEDİM HARİKA Bİ KAHVALTI İDİ
KAHVALTIDAN 1 SAAT SONRA YEŞİL ÇAY VE SUYUMU İÇTİM
ŞU ANDA ARA ÖĞÜNÜMDE: ELMA+3 KAŞIK YOĞURT VAR
""
evet canım öyleymiş ben bilmeden tam dozunda yemişimYufkanin 8de biri 1dilim ekmek diye okumustum ben canim
çikolata olayı dipsiz kuyu gibi yedikçe yiyesi geliyor insanın hele birde bitterseee hiç bişeyi gözüm görmüyoCanim cikolata bende yemeye baslayinca zor. Tutuyorum kendimi o yuzden hic almiyorum yuruyusu disardami yapiyosun,bana leslie daha iyi geliyo
balık ızgaramı yağdamı ye canım az az balıktan bişey olmaz eğer ızgaraysa
günaydın kızlar bugün çok uykum var nedense aslında erkende yattım gözlerim kapanıyor ama uyumak istemiyorum yoksa kalkınca sersem gibi oluyor kafam bütün gün..
günaydın hanımlar kaynanamlara rağmen düzenim şimdilik çok iyi gidiyosabah 10 da kalktılar kahvaltı bittiğinde saat 11 di onlara uyarsam vay halime ,kaynanam sen niye yemiyosun dedi bende saatle yiyorum dedim güldü 6 kilo verdim deyince iyi hadi falancanın gelinide çok verdi dedi .iyidir hoştur çok severim ama kıyaslamasa olmas bizimkininde en kötü huyu yaaa herkesi herkesle kıyaslamak
sabah :yarım yufka ekmeğe peynir domates salatalık dürüp yedim he birde portakal yedim
ara : 2ceviz 1 portakal
ögle : 4-5 kaşık nohut yemeği (sonunda bitti)yarım yufka ,yeşillik ,1 bardak ayran
bir daha buraya eyvah kaçamak yaptım diye gelmicem emin ol:)))
bugün öğlen yoğurt çorbası ve dolma var..ekmeksiz çorba ve 3 dolma yicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?