"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

dengelemiş olursun canım elma yiyerek..

akşamki ara öğünde neden bisküvi yiyorsunkimeyve yoğurt yetmezmi

Bebegi cok seviyorum zaten cok sevimli masallah.Allah uzun ömür versinde bazı olaylar sinirimi bozuyor.Eşime yansıtmayıp bana yansıttklarında eşime bunu anlatıyorum.Eşimde huylarını biliyor ve cok kızıyor onlara....Eskisi gibi degil cok şükür savunmuyor!!!Eşimle huzursuzluk yaratcak sekilde o bana tepki vermedigi sürece düzgün bir dille paylasıyorum.Bazen ayarı kacsada.

Kız sen 75i ben 68 i bir göremedik yaa.Bir ileri iki geri....Sen ataga gectinde ben yerimdeyim daha.....
İlk 3 üde basardın hadi bakalım.+ görmeden devam edersen dogum gününe kadar o civara gelirsin.Eşin ufaktan sinyal verip hedef vermiş sana :))))

Allah sabır versin bacım senin işin benden daha zor.Haftada bir,bir sekilde muhattapsın yüz yüze!!!!Benim ki telefonlada yetişiyor orası ayrı!!!!İş olayına gelince ben cözdüm o işi o yapmazsa bende oturuyorum,Cay koyar cay 2 saat kaynar hicc umrum degil!!!Ben koyduysam hizmetine,bulasıgına kadar hepsini yaparım.Enayi yerine koyarsa hic kalkmıyorum artık.Zaten eşim huyunu bildiginden eger baktı beni kullanmaya basladı,ben stres girdim x hadi sunu yap yiyelim,x hadi cay koy,x hadi yardım et.Korkusundan kalkıp yapıyor mecburiyetten!!!Ben hic kıpırdamıyorum....
Kısaca hersey este bitiyor.Es insanı rezilde,vezirde ediyor!!!!

Aksam yemegi yemiyecegim dedim ama kardeşim abla balık aldım hadi gelin dedi.Oraya gidecegiz.Ekmeksiz balık salata yesem olur mu acaba????Cok mu olur???:26:

Canim menu guzel ama tek ara ogunde 2meyve vede sut fazla

Canim senin menu bana hep az gibi geliyor

Canim ara ogunde 3u fazla olur

Aksam yemegi yemiyecegim dedim ama kardeşim abla balık aldım hadi gelin dedi.Oraya gidecegiz.Ekmeksiz balık salata yesem olur mu acaba????Cok mu olur???:26:

Canim dedigine katiliyorum hersey este bitiyor bizi sureji vezir yapmalari lazim. Balik fazla kacirmazsan sorun olmaz

iki öğün oldu ondanmı acaba akşamları fazla yiyemiyorum aç olmuyorum tek çeşit ve yanında salata yoğurt oluyor bu hafta eşim gececi ondan bende iki öğün oluyor ama haftaya düzelir..

akşamki ara öğünde neden bisküvi yiyorsunkimeyve yoğurt yetmezmi

benim diyet listemde öyleydi canim

son ara öğün

bol salata gurubu

3 tane diyet bisküvi

1 porsiyon meyve

ilk zamanlarda baya bi zaman böyleydi sonradan kilo verme yavaşlayınca değiştirdi tabi bende yavaşlayana kadar öyle
yapiyim dedim yada onun yerine başka şeyler

hmm tamam tatlım..

iki öğün oldu ondanmı acaba akşamları fazla yiyemiyorum aç olmuyorum tek çeşit ve yanında salata yoğurt oluyor bu hafta eşim gececi ondan bende iki öğün oluyor ama haftaya düzelir..

Yok normal yediklerin az geliyo bana ama sen hep boyle alismis miden canim ben bu sekil yesem acikirim gibi

güzelim benim eşimde iyi Allahtan ilk geldiğimizde daha çok görüşüyoduk baktı ablası bizi uyuz ediyo fazla sık görüşmeyelim dedi ..

akşam yemeğim: yarım yufka ekmek patlıcan yemeği cacık

yufka ekmeği kaynanam getirdi dayanamadım ekmek değişimine bi bakıyım

Iyi akşamlar kızlar yada iyi geceler mi diyim arkadaşım bizdeydi yemeğe geldi.fazla abartmamaya çalıştım yediklerim bir kase Şehriye çorbası bir kase kuru fasulye bir kaseden biraz fazla bulgur pilavı ve ben r kase yoğurt sonrada Türk kahvesi içtik yanında 4-5 küçük kare bitter yedim daha çok yiyesim vardı ama tuttum kendimi abartmis miyim bilmiyorum saat 19:00 gibi yemeği yedik çok geç olmadan.yarin daha az yemeyi ve daha çok yürüyüş yapmayı planlıyorum bugun sadece 3 km yürüdüm çünkü

Eşimin motivasyonu iyidir biliyo kilo vermek istediğimi cabaladigimi bundan sonra yürüyüşlerimi arttiricam canim başka türlü olmicak.bu sqbqh tartıldım 76.2 kahvaltidan bikaç saat sonra tartıldım yine 76.2 noluyo ya resmen yapistim ucundan gorsem bi 75leri yok yine yok.ama olucak basaticaz bak o kadar kilo verdin sen takilman çok normal bi de yaşadıkların üstüne tuz biber. Pes etmek yok şu bu hafta basaralim güzel kararlar aldık devamını getirelim.gorumcelere inat senin gorumcen nasıl kilosu normal mi benimki tombis bana gecenlerde iyi kilo vermissin dedi.sever beni aslında biliyorum ama yapicagini da yapar.esimle balayına cıkıcagımız zaman bizle gelmek istemişti bende benim için farketmez dedim.esimle başbaşa kalınca da verdim veristirdim esimde istemiyodu zaten.hic tatil yapamadığı icin bizimle gelicekmis kızıyla beraber ya canım kafaya taksan o kadar çok sey cikiyoki ama insan kendine yapıyo en iyisi takmamak

Gunaydin fistiklar yeni gozumu actim benim cincimenin besigi salliyom uyumazsa kalkariz, bugun burada pazar var oraya gidecem yagmur yagmazsa tabi

Canim cikolata bende yemeye baslayinca zor. Tutuyorum kendimi o yuzden hic almiyorum yuruyusu disardami yapiyosun,bana leslie daha iyi geliyo

Yufkanin 8de biri 1dilim ekmek diye okumustum ben canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…