- 18 Mart 2010
- 5.928
- 2.702
- 448
Selam kızlar....
Ara 1 elma öglen 2 kasık pilav,2 kasık ciger(bitti)1 kase yogurt.15:00 te arkadas geldi 1 kücük kase kısır,1 türk kahvesi ve 1 dilim ilk defa tattıgkm burcaklı tatlı.
2.5 litre su.Bugun aksam nohut vardı ama yemeyecegim.Aksam yemegi yok kızlar.Yersem 1 elma yerim,yada 1 dilim peynirli ekmek.
Spor 35 dk eliptik.Aksam vakit olursa tekrar yaparım.
Neyse menumu yazim
SABAH.nesfit
ARA.6badem.1graniss
OGLE.azyagli biberli yumurta
AKSAM.1kutu ton baligi.salata.8kasik kisir
4mile yurudum.2lt su
iyi akşamlar kızlar 1 saat yürüyüşümü yaptım geldim
ara öğünüm
1 sütlü türk kahvesi 3 tane eti form bisküvi
akşam
1 kase tarhana çorbası 1 dilim ekmek
ara öğün olarakda yoğurt bisküvi meyve yemeği düşünüyorum
bende de aynı duruma benzer bisey yaşandı. Yaz tatiline küçük gorumcemlere gitmiştik büyük gorukcemde bizle geldi kızıyla beraber.yol uzun neyse gittik 2 hafta falan kalicaz.kucuk gorumcem bize yatak hazirladi yer yatagi.buyuk gorukcemede sanada icerideki odaya hazırlıyorum dedi.yok yok dedi buyuk gorumcem bizde secillerle yatariz dedi.olur mu diye sordu benim icin farketmez dedim nasıl isterseniz dedim.o zaman bu kadar cadı değildim heralde neyse esimde farketmez ama istersen iceride yat dedi.yok yok bende sizinle beraber aynı odada yatiyim dedi.onun eşi gelmedi ya bizi de başbaşa yatirmicak aklinca.beb bişey demedim yatti bizle aynı odada.bazen böyle şeyler oluyo.ama gorumceme kizdigimda asla kocama kizmadim.onu uzmedim.su an ben ne desem eşim elinden geldigince yapar.gorumceminde huyunu anladı iyice.yani bazen taviz veriyomusuz gibi gorunsede durum oyle olmuyo baska yerden kazaniyoruz.sende canini sakın sıkma Allah büyük bu sabrın sana başka bisekilde ödül olarak donecektir.eminim bebisin yüzünü görünce bütün sıkıntıların gidicektir.gorumce bile koymaz adama
Saol canım yuruyuslere ağırlık veriyorum bu ara.esime dedim 76.2kiloyum diye.bi türlü 75 i göremedim dedim.sen böyle yürümeye devam et.dogum gününe 70 i görürsün dedi.nerde dedim cokzor dedim doğum günüm nisanin 15 i.
benimkilerde aynı armut piş ağzıma düş havasındalar insana iş koymuyoda enayi yerine koyulmak çok koyuyo ..seninki uzaktaymış benimki arka sokakta
bu arada akşamada nohut pilav yaptım kendimede kuru patlıcan yemeği yaptım :)
bende bir isülin direnci hastasıyım ve yıllardır bilmeden kendi kendime kilo vermek için uğraşıp durdum.çok şükürki artık gidiyor fazlalıklarım
Aksam yemegi yemiyecegim dedim ama kardeşim abla balık aldım hadi gelin dedi.Oraya gidecegiz.Ekmeksiz balık salata yesem olur mu acaba????Cok mu olur???:26:
öğlen menüm : 2 ızgara köfte, 2 dilim çavdar ekmeği, 1 tabak dolosu bol yeşillik
yemekten 1 saat sonra 1 brdk su ve 1 fincan yeşil çay
az sonra ara öğünümde : 2 meyve+ 1 bardk süt var
bende sabah sporumu yapamadım akşam yürüyüş yapacağım
ve akşamda menümde: çorba+sebze yemeği+yoğurt+salata var
ekstradan yaptığım bişi daha var her gün yatmadan önce ve sabah kalkınca ılık su içine kendi yaptığım elma sirkesinden ekliyorum ve içiyorum. Ev yapımı elma sirkesi çok tatlı ve asitli değil kızlar denemenizi tavsiye ederim bal koymaya ihtiyaç kalmıyor içimi zevkli. Aman fabrikasyon sirkeyi içmeyin derim çok sakıncalı imiş
bol eksili günler dilerim sevgiler tüm kızlara
eveeeeett gelelim bugünki menüme...
sabah
yeşilçay la birlikte 3 kaysı
öğlen kahvaltım geç oldu
3 ince ve minik dilim çavdar ekmeği tost makinasında kızarmış
salam
zeytin
beyaz peynir
1 haşlama yumurta baharatlı az bişeyde zeytinyağ
3 çatal muhlama
ara yarım elma
yoğurt
akşam 1 but ve bir kanat derisiz
1 salatalık
yoğurt
suyu 3 litreye tamamlıcam 2 yeşilçay
iyi akşamlar kızlar 1 saat yürüyüşümü yaptım geldim
ara öğünüm
1 sütlü türk kahvesi 3 tane eti form bisküvi
akşam
1 kase tarhana çorbası 1 dilim ekmek
ara öğün olarakda yoğurt bisküvi meyve yemeği düşünüyorum
Allah sabır versin bacım senin işin benden daha zor.Haftada bir,bir sekilde muhattapsın yüz yüze!!!!Benim ki telefonlada yetişiyor orası ayrı!!!!İş olayına gelince ben cözdüm o işi o yapmazsa bende oturuyorum,Cay koyar cay 2 saat kaynar hicc umrum degil!!!Ben koyduysam hizmetine,bulasıgına kadar hepsini yaparım.Enayi yerine koyarsa hic kalkmıyorum artık.Zaten eşim huyunu bildiginden eger bak beni kullanmaya basladı,ben stres girdim x hadi sunu yap yiyelim,x hadi cay koy,x hadi yardım et.Korkusundan kalkıp yapıyor mecburiyetten!!!Ben hic kıpırdamıyorum....
Kısaca hersey este bitiyor.Es insanı rezilde,vezirde ediyor!!!!
Aksam yemegi yemiyecegim dedim ama kardeşim abla balık aldım hadi gelin dedi.Oraya gidecegiz.Ekmeksiz balık salata yesem olur mu acaba????Cok mu olur???:26:
Canim menu guzel ama tek ara ogunde 2meyve vede sut fazla
Canim senin menu bana hep az gibi geliyor
Canim ara ogunde 3u fazla olur
Canim dedigine katiliyorum hersey este bitiyor bizi sureji vezir yapmalari lazim. Balik fazla kacirmazsan sorun olmaz
akşamki ara öğünde neden bisküvi yiyorsunkimeyve yoğurt yetmezmi
hmm tamam tatlım..benim diyet listemde öyleydi canim
son ara öğün
bol salata gurubu
3 tane diyet bisküvi
1 porsiyon meyve
ilk zamanlarda baya bi zaman böyleydi sonradan kilo verme yavaşlayınca değiştirdi tabi bende yavaşlayana kadar öyle
yapiyim dedim yada onun yerine başka şeyler
iki öğün oldu ondanmı acaba akşamları fazla yiyemiyorum aç olmuyorum tek çeşit ve yanında salata yoğurt oluyor bu hafta eşim gececi ondan bende iki öğün oluyor ama haftaya düzelir..
Kız sen 75i ben 68 i bir göremedik yaa.Bir ileri iki geri....Sen ataga gectinde ben yerimdeyim daha.....
İlk 3 üde basardın hadi bakalım.+ görmeden devam edersen dogum gününe kadar o civara gelirsin.Eşin ufaktan sinyal verip hedef vermiş sana :))))
Iyi akşamlar kızlar yada iyi geceler mi diyimarkadaşım bizdeydi yemeğe geldi.fazla abartmamaya çalıştım yediklerim bir kase Şehriye çorbası bir kase kuru fasulye bir kaseden biraz fazla bulgur pilavı ve ben r kase yoğurt sonrada Türk kahvesi içtik yanında 4-5 küçük kare bitter yedim daha çok yiyesim vardı ama tuttum kendimi abartmis miyim bilmiyorum saat 19:00 gibi yemeği yedik çok geç olmadan.yarin daha az yemeyi ve daha çok yürüyüş yapmayı planlıyorum bugun sadece 3 km yürüdüm çünkü
güzelim benim eşimde iyi Allahtan ilk geldiğimizde daha çok görüşüyoduk baktı ablası bizi uyuz ediyo fazla sık görüşmeyelim dedi ..
akşam yemeğim: yarım yufka ekmek patlıcan yemeği cacık
yufka ekmeği kaynanam getirdi dayanamadım ekmek değişimine bi bakıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?